Starcastle

מורנא007

New member
Starcastle

לאחרונה להקת סטארקסטל התאחדה. הלהקה הודיעה באתר פרוג אחר שהיא תשתתף בפסטיבל RoSfest בחודש April 2007. סטארקסטל הוא ההרכב היחידי משנות ה- 60/70 שישתתף השנה בפסטיבל. להקות אחרות שמשתתפות בפסטיבל הן: SPOCK'S BEARD - להקה אמריקאית (ללא הסולן ניל מורס שפרש לפני שנים אחדות מההרכב), PENDRAGON - להקת ניאו פרוג מצפון אנגליה, והרכבים שאני לא מכיר או ששמעתי קטע אחד או שניים מהם: MAGIC PIE, RETROHEADS, CARPTREE, GALAHAD, DARWIN'S RADIO, ROCKET SCIENTIST, PUPPET SHOW ו- TEMPUSTRY. גם ההרכב האמריקאי ROCKET SCIENTIST מתאחד אחרי הפסקה של שנים אחדות. להקת Starcastle מורכבת היום מ:
Al Lewis (vocals) Bruce Botts (Guitars) Matt Stewart (Guitars) Steve Tassler (Drums) TBA (Keyboards) TBA (Bass) A keyboardist and bassist are still being decided on, along with potential special guests...​
פרטים נוספים באתר הפסטיבל ובאתר הלהקה. מור

melancholy man

New member
אתה הולך מור?

האמת כמעט ולא מכיר אותם, מישהו יכול לתת פרטים על הלהקה קצת מעבר למה שכתוב באתר (משהו כמו התרשמות אישית הכוונה).

melancholy man

New member
חלק גדול ממה שמאפשר את הטריומוורט

הסהרורי והסנילי לעיתים שמנהל את הפורום הזה היא העבודה שג'וני נמצא רוב הזמן בערך 15 שעות טיסה ממני ויקי מרוחק מהמרכז מרחק של איזה יום נסיעה, בכלל אם שניהם פתאום יעברו לתל אביב אני כנראה אצרך לחפש דירה בשיכרות בסידני אוסטרליה...
תגיד, לא מספיק שאני כותב כאן 50 הודעות ביום אני גם צריך לקרוא הכל וגם לזכור?

Barmelai

New member
צודק ../images/Emo13.gif

מה עוד שאפשר לנצל את הבדלי השעות ובזמן שג'וני נם לדחוק את השרשור הזה לדף האחורי בעזרת 50 ההודעות היומיות האלה שלך

John Barleycorn

New member
בלי גרי סטראטר זה לא זה ../images/Emo3.gif

תודה למור על הבשורה המעניינת. ןבקשר למלנכולי אני רגוע. הוא יודע מה להדחיק במהירות

למעלה