STAR WARS 3-RETURN OF THE DEVILS

power play

New member
STAR WARS 3-RETURN OF THE DEVILS

!!! זהו. נגמר השבוע, ונגמר מחנה האימונים של ההוקי קרח שבו לקחו חלק 3 עפולאים שבכל חייהם העלובים לא עלו על הקרח במטרה לשחק עליו הוקי, עד יום ראשון שעבר. שני האחרים יספרו בעצמם..אני אגיד רק: באתי,שילמתי,התלבשתי,החלקתי,שיחקתי,התאמנתי,נפלתי,"הרבצתי",הפסדתי, ניצחתי,צחקתי,התעצבנתי,הקשבתי,למדתי,נהנתי,התאמצתי,התקלחתי ושוב מההתחלה למחרת במשך שבוע. כן ולא: כן זה עלה כסף,כן זה שווה את זה,כן זה כיף. לא זה לא משעמם,לא זה לא לאנשים לא רציניים,לא זה לא קל. נסיים במשפט השבוע של פליקס:"עוד משהו"?

MADPUCK

New member
בעיקרון אני מתנגד לכותרת

בגלל שאני "לא מי יודע מה" מחבב את הדווילס (וזה במילים עדינות מאוד) אבל מהניסיון נראשון שלי על קרח יש לי דבר אחד להגיד: רולר הוקי= in line הוקי = חרא!! חרא!! ועוד פעם חרא!! לעומת הוקי קרח = המשחק הכי טוב בעולם שכל מי שמשחק רולר הוקי, ינסה לשחק הוקי קרח, ואם הוא יגיע לעשירית מהיכולת שלו על רולר (ואני לא הגעתי)... אז נדבר! לסיכום: אני חשבתי (הייתי בטוח)... שאני יודע לשחק טוב (אפילו מצויין)... ומה שלמדתי מכל החוייה הזאת, זה שיש לי עוד המון ללמוד (אם אני רוצה להפוך לשחקן הוקי קרח, כמו שאני חולם ליהיות)... המון, המון, המון ללמוד! ועוד משהו, אחלה חברה יש שם במטולה ובמעלות (בקבוצות), היה סבבה ליהיות איתכם, ואני חושב שאנחנו עוד ניפגש (על הקרח) ואני מקווה שכשזה יקרה אני עוד אקרע אותכם...
עם כל זה שאתם מגודלים כאלה!
היה גדול..

Hegze

New member
ניראה כבר כמה תיקרע אותנו :)

סתם .. מי אני שיגיד? אנלא ידע ביכלל לשחק מה מגודלים? מי מגודל?

MADPUCK

New member
לא יודע לשחק, מה? ../images/Emo13.gif

בום! אה רגע, מה הוא ניסה לעבור מהצד של שגיא?? מה הוא דפוק?? *מישהו קם לאט מהקרח...*

למעלה