Star Clash הצביעו (והשפיעו??)
T Tapuhi New member 8/1/03 #3 איזה אנשים מטומטמים תסתכלו איך זה יכול להיות? הרי ביחד זה 99%, או ששרה מושקוביץ ממש פוסטי...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 9/1/03 #4 וואוואואווא!! ../images/Emo46.gif עד לשרה! *מפשילה שרוולים ונרכנת לעמדת קרב סומו צמוד* ! ואל תשאלי בקשר למתמטיקה. הכל זה סוד אחד גדול.
וואוואואווא!! ../images/Emo46.gif עד לשרה! *מפשילה שרוולים ונרכנת לעמדת קרב סומו צמוד* ! ואל תשאלי בקשר למתמטיקה. הכל זה סוד אחד גדול.
פ פינקילושה New member 10/1/03 #5 אם תשאלי את אביגייל (../images/Emo5.gif), כמה זה, היא תענה לך: "99". כשיגיע המבחן, ותכתבי "99", היא תסמן איקס, ותכתוב שזה לא נכון. * *
אם תשאלי את אביגייל (../images/Emo5.gif), כמה זה, היא תענה לך: "99". כשיגיע המבחן, ותכתבי "99", היא תסמן איקס, ותכתוב שזה לא נכון. * *
פ פינקילושה New member 12/1/03 #7 אני חושבת...../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif ד"א - דנאיל, גם לכם היא עשתה את זה בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. אבל רק לי היא עשתה את זה... היא שונאת אותי... לייק דודו
אני חושבת...../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif ד"א - דנאיל, גם לכם היא עשתה את זה בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. אבל רק לי היא עשתה את זה... היא שונאת אותי... לייק דודו