stairway to heaven

silverwomen

New member
stairway to heaven

האם יש איזשהי משמעות עמוקה בשיר שאני מפספס? ג'ימי פייג' ורוברט פלאנט הופיעו ביחד בארץ? האם אהבת לד זפלין מחייבת שינאת דיפ פרפל?(חולה על שניהם)

jimorrison

New member
כן!

אתה חייב לשנוא את דיפ פרפל! זה לא הולך שנייהם ביחד! נו באמת..אתה באמת צריך לשאול את זה? ועוד אותנו לשאול?.. בקשר סטרוואי..כן יש לו משמעות עמוקה..אבל אף אחד לא יודע מה היא..הדבר שאני הכי מסכים איתו זה מאמר אחד פה בפורום. בקשר להופעה של רוברט וג'ימי..לא שידוע לי

MusicA

New member
נצל"ש, גם פה אני רוצה לבכות

מה תגידו על חבר כזה? ב01:00 הוא אומר שהוא יגיע לעבודה שמתחילה ב06:00 אבל ליתר בטחון שאני אתקשר אליו לפלאפון. הפלא ופלא! הפלאפון שלו תמיד פועל אבל ב5:50 בבוקר ביום עבודה הוא "שובק חיים" ונכבה בכוחות עצמו.-(ציניות)- ועוד נשארתי ער כי היה איזה סרט עד שלוש ואז התחיל NBA, והוא מתעצל לקום אחרי חרוף של 4 וחצי שעות. תגידו לי שאני הייתי בסדר, תגידו לי שהוא מניאק, תגידו לי שאני בנאדם טוב, שאתם אוהבים אותי, משהו! רק תגידו לי. ועוד נתנו לי עבודה של 2 אנשים! אחד אמור לנהוג בטרקטור והשני לללכת אחריו ולהעמיס את הבולים, אבל לא! הייתי רק אחד! כל 10 מטר לעצור, לרדת מהטרקטור, להעמיס ולחזור זה לא טוב! ועם הרחמים העצמיים עוד לא התחלתי אפילו. הוא יחטוף בראש הקקה הזה.

hodaya17

New member
אתב בסדר! אנחנו אוהבים אותך! |חיבוק

הוא קקה תעשה לו לינץ' מחר ותפרוק עצבים! ולפחות עכשיו אתה בכושר!

למעלה