staind

tinjoyk7

New member
staind

היי, קודם כל רציתי לבקש סליחה על שאני מכניסה נושא לא כל כך קשור לבלינק, אבל לא ידעתי איפה לכתוב..יש לי הצעה..אפשר להקים פורום ללהקה הכי טובה "STAIND" ??? למרות שאני מתה על בלינק ואוהבת את לימפ....אני חושבת שיש הרבה מה לדבר על סטיינד ...ואני אשמח אם יהיה פורום עליהם

HandsomeDevil

New member
את מכירה כ"כ הרבה להקות,

את כזאאאת פריקית. מכירה את מטאליקה? לינקין פארק? ו.. אם את כ"כ אוהבת את סטיינד, כמה אלבומים יש להם? *סליחה, אני פשוט מאוד מעוצבן ולכן אני יורד על אנשים ללא סיבה... אני חוזר בי, אבל אל תמחקו

לא נראה לי

קודם כל יש לך בעיה עם פריקים??? בכל מקרה..אני לא פריקית אני פשוט אוהבת את סטיינד כי השירים שלו מהממים ומרגשים ולא כמו שירים לא מקוריים שכבר עולים על העצביים כמו של בריטני בקסטריטבויז... וכן אני אוהבת את בלינק כי הם אחלה ומצחיקים וכי אני אוהבת את הסוג הזה של מוזיקה...גם sum41 ואני לא אוהבת את מאטליקה, ולא את נירונה וכאלה... ואני מאוד אוהבת את סטיינד, וכן אני יודעת הרבה על סטיינד ואני יודעת כמה דיסקים יש לו...3 מלאים

HandsomeDevil

New member
לי?1 בעיה עם פריקים?!

מה פתאום! הריי אני מלך הפריקים. וכן, באלבום הראשון (ד"א יש ארבעה, לא שלושה) סטיינד טובים, אח"כ נכנס הגיטריסט החדש הזה ומניו-מטאל הם הפכו לסתם רוק אלטרנטיבי כזה כמו פ"פ וליט. יש לו? זאת להקה- ודיסקים שלו ברבים יוצא דיסקים שלהם. ולחשוב שמעט נכשלתי בלשון....

טוב

כשאמרתי לו התכוונתי שהשירים שאהרון כותב הם מדהימים... והם לא כמו לימפ אבל לא משנה.. מה הרביעי??? אפשר לדעת מי אתה בן כמה?

עוד על סטיינד

קודם כל יש לך בעיה עם פריקים??? בכל מקרה..אני לא פריקית אני פשוט אוהבת את סטיינד כי השירים שלו מהממים ומרגשים ולא כמו שירים לא מקוריים שכבר עולים על העצביים כמו של בריטני בקסטריטבויז... וכן אני אוהבת את בלינק כי הם אחלה ומצחיקים וכי אני אוהבת את הסוג הזה של מוזיקה...גם sum41 ואני לא אוהבת את מאטליקה, ולא את נירונה וכאלה... ואני מאוד אוהבת את סטיינד, וכן אני יודעת הרבה על סטיינד ואני יודעת כמה דיסקים יש לו...3 מלאים

למעלה