Stadio G. Meazza - San Siro...

טרה10

New member
איטליה-היא היורשת של האימפריה..

[אם כי עד 1861 היתה תחת כיוש אוסטרי.]ומולדת הרינסנס, ושל מיכאל אנג´לו, ובניטו מוסוליני, ומחבר החיבור הראשון במדע המדינה- שהשפיע ומשפיע-ושמו ´הנסיך´ של מקיאוולי. ורומא- היא גם הורסת ממלכת יהודה, לאחר שהיתה תחת כיבוש רומי של נציבים משנת 63 לפני הספירה, כשפומפיוס כידוע, ניצל את הבקשה של המלך אגריפס השני שהיה אחרון השליטים החשמונאים, להתערב בסכסוף פנימי בינו לבין הורקנוס על המלוכה. מה שרציתי להדגיש שמשנת 63 לפנה"ס[BC]ועד שנת 66[AC] כשבמרד הגדול- נהרסה ארצנו, זה 129 שנה, והמאורעות האלה באמת התרחשו לפי יוסף בן-מתיתיהו אשר חי בזמן המרד, ושימש כמפקד ידפת בתחילתו. ועת ללקחים ולהישגים: אם כאן ועכשיו, מתרחש מרד, והפעם אנחנו בתפקיד הנציב, והלגיון[לג´ון בידנו על יד מוסמוס], עוד העת רבה.! [נבדק]

כן, יש הבדל בין לראות "סתם" משחק...

...בין ליוורפול לרומא עם 80 אלף צופים משולהבים ושיכורים...כאשר אתה לא אוהד אף קבוצה, "סתם" רואה כדורגל איכותי, לבין לראות משחק שבו יש לך רגש עליו, הזדהות ותמיכה...וככה היה במילאנו... !!!Forza HaPoel...
נ.ב. ה"סתם" הוא רב משמעות...לגבי גם כן...

טרה10

New member
כרגע אמציה לבקוביץ..בערוץ הקבוצות

של YES על מכבי חיפה..אמציה עבד פעם בשושו..קצת.! איש הפועל האדומה..לשעבר...ופעם אדום תמיד אדום.! כאן עוד פעם התמונה של האדומים בקפריסין..מהמצלמה הדיגיטלית שלי.!

טרה10

New member
בהיותנו בפאריס..מכר מול הלובר בגדים

סוחר שאמר שבא הישר ממילאנו ליד מכוניתו..אז לא הבנתי עדיין מהי אירופה.. ואילו בהיותי בקפריסין במשחק בו הפועל ת"א נצחה..הבנתי מה זה ´אנחנו על המפה´..ופער תרבויות כבר אמרתי..! [נבדק]

תראי, למרות שלך יש איזה 400 כ"ס...

...ב"עגלה" שלך, הייתי חייב לעבור אותך... אם לא בארץ לפחות בחו"ל וזוגתי תיעדה בוידאו את המחוג נוגע ב 180, ב 200 היא עצמה את העיניים, הלכה לישון...
שבת שלום...

שחקנית יקרה

ראית פעם גבר שיתן לאשה לנצח אותו? ככה הם בנויים. לקבל אותם עם הטוב והרע שלהם ולדעת להנות מהטוב. עכשיו אני תוהה אם חצי פורום יטפס עלי אבל תמיד אני יכולה לומר שהייתי שתויה מהכוסות של ליל הסדר אבל השנה לא שתיתי בכלל

אֶני פנטזיה ../images/Emo13.gif

אֶני פנטזיה (אוקלי) אשת לפידות (חיל) שחקי אותה.

שילה1

New member
פנטזיה....

את יודעת שהם,גברי הפורום,"אוהבים אותך הרבה"..לא יעזו!!!!!

חחחח מאיפה

מצאת את "אוהבים אותך הרבה" מזכיר לי נוסטלגיה אמיתית כשהבן הגדול שלי כאשר היה עדיין קטן, מאד קטן, ורק למד לדבר היה בא ואומר לי "אמא, אני אוהב אותך הַבֶה הַבֶה (ב´ דגושה)

הצבתי לך אתגר, 180 קמ"ש...

...מצדי, בטיול הבא שלך בגרמניה, תעברי את ה 200 קמ"ש...ואז תהה לי בעיה...רצינית...לעבור אותך...

תגיד לי

לא למדת שבאוכל ובכביש אין תחרות? תתחרה בה בדברים טובים לא בדברים לא טובים והחפזון - מן השטן

למעלה