Stadio G. Meazza - San Siro...

magy

New member
גם אני , גם אני

מישהו אמר היום ברדיו. "להכניס אהבה במלחמה - ומלחמה באהבה" לא חדש? טוב, לא יצא לי לשמוע עד עכשיו אבל פעם כתבתי על זה משהווווווווווווו באהבה כמו במלחמה... באהבה כמו במלחמה אתה מאבד את ראשך במלחמה כמו באהבה אתה מאבד עצמך... באהבה כמו במלחמה אתה מאבד את בגדייך במלחמה כמו באהבה אתה מאבד את רעייך... באהבה כמו במלחמה אתה משוטט בין גבולות במלחמה כמו באהבה אתה פורק עוד פצצות... באהבה כמו במלחמה אתה עוסק ברמזים במלחמה כמו באהבה אתה מתמרן בין פגזים... באהבה כמו במלחמה אם תצליח - תרצה עוד ועוד במלחמה כמו באהבה אם תפסיד - אז תפסיד בכבוד...

magy

New member
כסף, רק כסף

ואולי כשתבוא כמו טרזן ליער ואולי כשתבוא כמו טרזן ליער ואולי כשתבוא יפתח אצלי שער ואולי כשתבוא חסר הגנה אביט בעינייך ללא מבוכה ואולי כשתבוא כחץ שנורה ואולי כשתבוא מלא כפרה ואולי כשתבוא בכסות עלומה ואולי כשתבוא תגנוב לי דמעה ואולי כשתבוא נפחד ואבוד אגע בחזך ואליך צמוד אבוא בלי בושה - אבוא עוד ועוד כי אהבתי אותך - אהבתי מאוד....... ************************************************** בי אז תבוא ותמצא נחמה עת עבים יחשֶרו ותרעד אדמה בי אז תבוא ותמצא נחמה עת הרוח תִשפַּל ותִתום העונה בי אז תבוא ותמצא נחמה עת הדרך תימוט ועימה התבונה בׁא אל חיקי ותמצא נחמה בׁא אל חיקי העמוק מיני גיא מוּת בתוכי בין רגביי........

תשובה מנצחת

כאן נגמרו לי המילים ואם גם היא רוצה צריך לראות למה כל אחד רוצה ולראות כיצד מגיעים פה לפשרה בלי להגיע למהירות מופרזת

שמונה

אנחנו קוויט. תיקו. אחד אחד. גמרנו על אותו מספר :) שחקנית לוחצת יד עם הנוסע לוקחת את דברי פנטזיה לתשומת לבה זהו.לא מתחרה יותר על הכביש. ..................................

למעלה