ST IX - INSUURECTION

D a v i d o f f

New member
ST IX - INSUURECTION

כרגע סיימתי לראות בפעם השניים את ST IX - INSURRECTION, ומה אני אגיד לכם זבאלה. 1. איפור גרוע! הראש של וורף נראה מעוות וחסר פרופורציות. 2. בדיחות עלובות, אשר רק מלראות אותן אני רוצה לקבור את הראש מרוב הילדותיות שבהן. 3. משחק נוראי של.. כמעט כולם. אפילו השחקן שמשחק את דאטה היה גרוע (מצטער, גרוע בשמות), גם פאטריק לא במיטבו, ואולי רק השחקן של לאפורדג' היה הרציני שבין כולם. 4. לא יכלו למצוא בחורה יותר יפה לפיקארד? ומתי דיאנה תעשה סוף-סוף גבות? 5. היה מאד מתאים לעלילה אם היו מראים קנאה מצד בברלי בחברה החדשה של פיקארד. 6. אפקטים נחמדים. לא מהמדהימים. אבל נחמדים. גם קטעי האקשן היו בכמות מספקת. 7. ותמיד יש כמעט לכל הסרטים אותו סוף - קפטן פיקארד משכנע אחד מהרעים שלהיות רע זה לא טוב, ובלה-בלה-בלה. ואז הרע נהפך לטוב ועוזר להם להציל את היום. קיצר, סרט צפוי, לא מיוחד, האנטרפייז נראתה רע ביותר, העלילה היתה דלה, והוא מאד מזכיר את הראשון - סרט שהיה יכול להיות פרק מצוין אך סרט גרוע. ועכשיו הגיע זמן לחזור שוב לFIRST CONTACT (שאותו ראיתי בשפע לפני המוני שנים). וNEMESIS למרות הכל מעולה. ובנושא אחר, איזה במאי הייתם רוצים שיביים את הסרט הבא? המלצה שלי TIM BURTON (סרטי ביטלג'וס, באטמן, BIG FISH) - וואו, איזה טוויסט מעולה היה יכול לעשות.... ואולי טרנטינו? דיאלוגים מטורפים בין דאטה לפיקארד. או וורף חותך את הרומאלני הרע לחתיכות. ואולי מגלים שלפורדג' מכור לעשן של WARP REACTOR ומסניפו מדי יום....

Chakotay

New member
ואוו הלוואי שטרנטינו!!!!!!!!!!!!!!

זה יכול להיות כל כך טוב!!!! אבל זה חלום שלעולם לא יתגשם...

Bufreak

New member
אני לא זוכר ממנו הרבה.

הוא לא היה כל כך גרוע. הוא דווקא היה קליל ונחמד. אבל, שוב, אני לא זוכר ממנו הרבה, אז זה אומר משהו עליו... דוד.

Chakotay

New member
כן הוא טוב יותר ממנו, הרבה יותר.

נמסיס מצוין לדעתי.

itstzar

New member
אפילו יותר ממצויין לדעתי, אבל על

טעם ועל ריח...... (אין מה לעשות, כל אחד והסריטה שלו
יש כאלה לא אוהבים את נמסיס ויש כאלה שרק מחפשים איזה גאדג'ט לקנות היום

Broken Bow

New member
חייב לחלוק עליך

אני ממש לא מסכים. מדובר אמנם בסרט "קליל" יותר מבחינת האירועים, דומה לסרט החמישי ("The Final Frontier") אבל עדיין מדובר לדעתי בסרט טוב, עם משמעות מאוד מיוחדת, מדובר תכלס בסרט לטקרים - כלומר אנחנו רואים שהפדרציה מוכנה לעקוף את העקרונות שלה כשנוח לה, מדובר בסרט על מוסר וכמו בהרבה מקרים, בקפטן וצוות אחד, מול כולם. First Contact הוא סרט מעולה, אבל הוא הרבה פחות סרט "טרקי", אלא יותר סרט שנועד למעריצי מד"ב בכלל (ופעולה).

AKIRA 1

New member
INSURRECTION סרט מגשר

דורות - סרט טרקי מהדרין - מי שלא מעריץ יתקשה להבין את הקשר בין שתי הסדרות בייחוד שמדובר בסרט מעבר מדור לדור. המפגש - סרט שנועד לצרף אנשים אל עולם מב"כ. החלק החשוב בו היה ההקדמה לאנטרפרייז עם טיסתו של זפרם קוקרין וביסוס העבר של עולם מב"כ - למרות שעשה זאת על רגל אחת. המרד - סרט ניחוח שמגשר בין שני העולמות, טרקים ימצאו בו מבוקשם בעוד אנשים שלא מכירים עולם מב"כ יוכלו להנות גם. נמסיס - ראשית סרט מעולה! אפשר להגיד שנמסיס פונה למעריצים יותר מדיי. הסרט מלא בניואנסים שרק מעריצים יבינו. סוף הסרט היה מצער ולא היה צריך להישאר כמו שהוא, חבל ששינו את סופו,למי שראה את הסצינות של סוף הסרט המקוריות מבין. מי שלא שיצפה בהן על הDVD.

למעלה