SSRS - Graph With Dynamic Colurs

i t a i b

New member
SSRS - Graph With Dynamic Colurs

שלום רב, אני חייב לציין כי כאשר לקוח שלי ולא משנה אם הוא מבוסס אורקל או SQL Server חושב על פתרון Reporting אני ישר מציע לו את ה- Sql Server Reporting Services. שתי סיבות עיקריות להצעה שלי: 1. עלויות - "יש לכם בארגון כבר רישיון ל- sql server. אז למה שלא תשתמשו ביכולת מובנת שכבר יש לכם?" 2. יכולות - בעזרת ה- SSRS ניתן להקים ולפתח מערך דוחות בקלות ובמהירות ברמה מאוד גבוהה. דוגמא ליכולת הפיתוח המהירה והיעילה בדוגמא הבאה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/itaib/archive/2011/12/29/ssrs-graph-with-dynamic-colurs.aspx תהנו!

sinaiy

New member
ולמי שאין רשיון ל SQL SERVER ?

SSRS זה תשובה קלה. ו .NET זה תשובה קלה. יש לך המלצות גם לאחרים, שמסיבות כאלה או אחרות (תשתית או תקציב) מחפשים פתרונות אחרים. נתקלתי במספר פתרונות בזמנו אבל שום דבר שנראה לי פתרון מספיק מלא.

גרי רשף

New member
מי שאין לו תקציב- אין מה למכור לו

אינני מכיר מערכת לניהול דטבייסים + כלי BI בחינם. הטענה הייתה כזו: מי שקונה SQL SERVER מקבל באותו מחיר גם ממשק משתמש נוח, וגם כלי BI (כדוגמת SSRS). זה לא אומר ש-SQL SERVER הכי טוב, אלא רק שמדובר בחבילה שחוסכת את הצורך לקנות כל רכיב בנפרד, ושאם מישהו כבר קנה SQL SERVER שידע שיש לו SSRS בפנים. יש לך אוראקל? כדאי לבדוק אילו פתרונות דיווח מתאימים יש (חוץ מ-SSRS).

sinaiy

New member
יש המון

יש המון פתרונות חינמיים או עם רשיונות גמישים. וגם לשלם זה לא מילה גסה. אבל חברה שלא עובדת עם SQL SERVER מסיבה כזאת או אחרת לא תתחיל לעשות זאת בגלל SSRS. נתקלתי במספר לא מבוטל של חלופות אבל לא יצא לי לבדוק אף אחד מהם לעומק. והייתי שמח לשמוע אם למישהו יש ניסון טוב עם מערכת כזאת או אחרת. בלי ספק יש יתרון עצום לכלי של ALL IN ONE גם מבחינת עלות וגם מבחינת אינטגרציה נוחה, אבל לא תמיד מה שנראה קל פשוט או טוב הוא באמת כזה לטווח הארוך.

כלליים

New member
תנשום עמוק...

התשובה שלי היא.... ACCESS
אמנם הוא לא מנהל מסדי נתונים מקצועי, אבל הוא יכול להתחבר לכל תוכנה לניהול מסדי נתונים, ובכל מה שנוגע לעיצוב הנתונים והצגתם, אין שני לו. והפריסה שלו היא חינמית. [Access RunTime] ואם דברי מעוררים פרצי צחוק ולעג, דונו נא אותי לכף זכות. ביום חמישי נגעתי לראשונה בחיי בSQL SERVER.

למעלה