SQUEEZ

SQUEEZ

בחודש האחרון אני עומד על צפיה של 3 פרקים ביום . היום למשל ראיתי 8 פרקים . את ארבעת הפרקים הראשונים של העונה הראשונה .(הפיילוט גרון עמוק סקוויז וצינור ואת פרקים 9-12 בעונה החמישית - SCHIZOGENY .CHINGA KILL .SWITCH BAD. BLOOD בכל מקרה רציתי להביא שתי היילייטים עשו לי את היום הבטלני הזה (אני קצת חולה זכותי לראות 6 שעות של תיקים באפלה ביום אחד) האחד סקוויז זה כנראה הפרק האהוב עליי ביותר בסדרה ועברו איזה 10 שנים מאז ראיתי אותו בפעם האחרונה (והראשונה) אני ממש מתחבר לאוכל הכבד הצהבהב הזה... ושנית הפרק צ'ינגה בו סקאלי יוצאת לחופשה ומתמודדת עם בובה רצחנית הוא פרק מעולה ולו רק בגלל ההבזקים של מאלדר כל כמה דקות משועמם למוות (בקטע הראשון נראה\נשמע כי הוא צופה בפורנו אך בעצם הוא רואה סרט אימה על דבורים בקטע הששני הוא עושה המון רעש עם כדור כדי שסקאלי תחשוב שעושים אצלו שיפוצים ולבסוך הוא מחדדש עשרות עפרונות ומסדר אותן בשורה מדוייקת ) זה ממש הביא אותי לכדי צחוק פיזי ...מעולם הוא לא היה נראה יותר פסיכי

והדיאלוג שעשה לי את היום :

סקאלי מתיעצת עם מאלדר בטלפון תוך שהוא צופה בסרט "הכחול" על איך יכולו האנשים בסופר לפגוע בעצמם , מולדר מציע לה כישוף בתור אפשרות וסקאלי פותחת בניאום של כל השמות של הכתות והכשופים האפשריים : MULDER: (on phone) Maybe you don’t know what you’re looking for. SCULLY: (on phone) Like evidence of conjury or the black arts or shamanism, divination, Wicca or any kind of pagan or neo-Pagan practice. Charms, cards …. (MULDER is listening, spellbound.) SCULLY: (on phone) … familiars, bloodstones, or hex signs or any of the ritual tableaux associated with the occult, Santeria, Voudoun, Macumba, or any high or low magic? MULDER: (on phone) Scully … SCULLY: (on phone) Yes? MULDER: (on phone) Marry me.

ודרך אגב אם כבר העלת את הדיאלוג הזה

שמתם לב שמאלדר כבר הציע לה פעמיים נישואים, הצהרת אהבה אחת והיא? היא כלום... מישהו צריך להעיר לה על זה...

1Shir

New member
../images/Emo45.gif זה היה בהחלט במקום מצדו! ../images/Emo13.gif

עד היום

יש ויכוח האם באמת צפה מאלדר בסרטי פורנו או בסרט דבורים. לטענתי הוא צפה בפורנו .... ואני מקנאה בך עד אימה בזה שיש לך זמן ואפשרות לצפות ב 6 שעות תיקים באפלה.

o n o f f

New member
המממ זה לא היה פורנו....

בשלב מסויים הוא ניגש כדי לכבות את הטלויזיה ואז רואים שזה אכן משהו שקשור לדבורים....אלה אם כן זה פורנו שקשור לדבורים...ובמקרה כזה...אני מפסיקה לצפות בסדרה...כי זה כניראה לא לגילי...או לכל גיל אחר....

כן רק שלפני זה הוא לחץ על השלט

האם הוא עשה סטופ על קלטת הוידיאו או שמא הוא לחץ סתם ככה בשביל ההנאה?

אין לי זמן ...

ואני בכל זאת עושה את זה ... חוץ מיזה השפעת פינתה לי המון שעות מהעבודה

1Shir

New member
באמת ראית פרקים מעולים

לדעתי "צינור" ו-SCHIZOGENY הם הפחות טובים כאן אבל גם להם לא חסר.. SCHIZOGENY קצת מבאס אבל יש בו כמה קטעים מצחיקים.. CHINGA באמת פרק מיוחד עם כל מה שעובר על סקאלי שגם בחופשה אין לה רגע שקט, ותמיד כיף לראות אותה בתפקיד ה-believer ולא הסקפטית.. ואת אוכל הכבד הצהבהב שלך תוכל לראות גם בפרק ההמשך "טומס" גם מהעונה הראשונה.. גם פרק מעולה.

למעלה