Spy vs. Spy

obelina

New member
אה באמת ? תנסה אתה לחיות עם מוסלמית

ערביה או תורכיה או איראנית, ותספר לי איך היה. טוב ?

lefler11

New member
דווקא יצא לי להכיר

בחורות ממוצא תורכי וגם ממוצא פרסי - האמת, ברוב המקרים הן היו נשים מאוד מיוחדות...

אומנם יכול להיות שהן לא דוגמא מייצגת - אבל זה מה שיצא לי להכיר...

obelina

New member
מוסלמיות ? אם אתה ישראלי, אני בספק אם היית

בקשרים רומנטיים איתן.

lefler11

New member
אז ככה

הפרסיה הנה אמרקאית (נוצריה שהתחתנה עם קרוב משפחה שלי) ואנחנו עדיין בקשר טוב מאוד (היא כבר מן הסתם חלק מהמשפחה) ולדעתי היא ממש בן אדם מדהים.

לגבי התורכיה - מדובר בישראלית ממוצא תורכי (כלומר יהודיה) וגם הכרתי ישראלית ממוצא מצרי (שוב פעם יהודיה) - כך שאני מניח שזה לא עונה להגדרות שלך.

במידה ושאלת האם יצא לי להכיר מקרוב מוסלמיות דתיות כלשהן - אז התשובה היא לא.

וכן, אני ישראלי אבל לא נראה לי שזה פוסל אותי מלהיות עם משהי באופן עקרוני...
אולי מבחורות קיצוניות מבחינה דתית - אבל נראה לי שאני מוותר על כאלה בחורות מראש (כולל יהודיות) כך שזה ממש לא בעיה מבחנתי...

obelina

New member
אז אותו דבר ניתן להגיד על יהודיות, שכדאי להן

להימנע מגברים מוסלמים. הם קיצונים.

lefler11

New member
זה לא מה שאמרתי...

אני טענתי שבכל דת יש קיצוניים ומתונים.

עם הקיצוניים אני לא אסתדר (לא כל כך משנה מאיזה דת) ואילו עם המתונים אני אוכל להסתדר (ושוב פעם, לא נראה לי שזה יותר מידי משנה מאיזה דת...).

אבל יתכן שאני טועה...

קביעה מוגזמת

הכרתי טוב יותר ממוסלמי אחד ויותר משניים שבהחלט אפשר לחיות איתם. על סמך מה את קובעת את מה שאת קובעת?

obelina

New member
על סמך היכרותי עם מוסלמים, אבל לא הבאתי

כדוגמא את הגזע האריתראי, אז תנוחי.

תנוחי תגידי לאמאשלך, דבילית

אם היה לך קצת מוח בראש המזויין שלך היית מבינה שמה שכתבת הוא שטות גמורה. אבל אני לא אסביר לך כי אין לי סבלנות למטומטמים.

וגם לי אין ניסיון עם אריתראים, דבילית.

obelina

New member
אז אני אסביר לך מאוד פשוט, כי

כרגיל לא הבנת אותי:

כדאי להתרחק מ:

מוסלמים מהסוג הערבי, התורכי והאיראני.

עכשיו ברור ?

אבל אין לי בעייה שאת תתקרבי אליהם.

תשמעי פומה

אבל יכולים להיות שני אנשים, שעל הנייר הם הפכים. כלומר אחד אוהב קפה והשני תה, אחד שמאלני והשני ימני, אחד אוהב בוקר והשני לילה. אבל בחלק מהדברים כן יש מכנה משותף. אולי דברים שקצת קשה להגדיר אותם, אבל לא סתם שני אנשים נמשכו זה לזה, ולא דווקא למישהו שונה אחר. כן יש משהו שמחבר ביניהם.

אני יכולה להגיד לך שהרבה פעמים הכרתי אנשים שעל הנייר אמורים להיות מתאימים לי, אבל אין כלום, לא קליק לא חיבור לא כימיה לא משיכה. פשוט כלום. ואנשים שונים ממני שעשו לי מערבולות בנפש.

זה מזכיר לי את האמרה "אמור לי מי חברך אומר לך מי אתה". אף פעם לא הבנתי אותה כי היו לי חברות באמת מכל גווני הקשת, הייתי יכולה למצוא מכנה משותף עם בנות, שהיו שונות לחלוטין אחת מהשנייה "על הנייר", דת, אמונות, מראה חיצוני, מקום מגורים, תרבות שונה וכו'. אבל רק לאחרונה הבנתי שיכול להיות שמה שמחבר בינינו הוא לא הדברים שעל הנייר, אלא משהו הרבה יותר עמוק. אולי אישיות דומה, אולי מקום דומה שאנחנו נמצאים בו בחיים, חוויות דומות שעברנו שאולי יצרו אצלנו את אותן "שריטות".

lefler11

New member

לא שאלתי בשבילי - "חבר" התעניין...

לי אין שום בעיות עם בחירת בת הזוג שלי - באמת שאין לי מה להסתיר What you see is what you get

ומנסיוני - גם לבת הזוג שלי ממש קשה להסתיר ממני דברים...

http://www.youtube.com/watch?v=fGt9rcMJJXI

למעלה