sprite-היא לא חינמית?

29.95 $

פרטים כאן ותאמין לי - ליזה עולה יותר

נצאב

New member
יש לי HP 4150

עם WIN CE 4.2 אז איזה גרסא אני צריך לקנות? תודה

לא מדויק

בוקר טוב למרסט ל Sprite המקורית נוסף לאחרונה תוסף משמעותי בשם Sprite Explorer המאפשר לסייר בתוך גיבוי ולשחזר פריטים בודדים, תוכל לקרוא על כך באתר של Sprite. לדעתי זה לא יעבוד על ה iPAQ Backup דרך אגב - יש לך מושג למה בדגמי ה iPAQ האחרונים אין כבר את ה iPAQ Backup ?

AYELET1

New member
כי לשיטתם אין צורך בו

המידע לא ימחק לך עקב פריקת הסוללה.

ככה...

הספרייט אקספלורר הוא המצאה משעשעת שלהם. אם יש לך iPAQ Backup נסה לשחזר גיבוי ותראה שאתה יכול לשחזר רק קובץ ספציפי ממנו ובעצם כך אינך צריך את הספרייט אקספלורר. אני זוכר שפעם באחד מהסיבובים שאיילת ואני עשינו בבדיקת מכשיר GPS נעלם לי קובץ כלשהו. הקובץ שוחזר, הוא בלבד, מתוך גיבוי של ספרייט. בעצם כבר אז הבעתי את דעתי (לא על-גבי הפורום) וטענתי שזה היתרון הבולט של ספרייט בניגוד ל-SPB שמאפשרת שחזור של חלקים כוללניים יותר. בנוגע לשאלתך השניה, אין לי תשובה חד משמעית, אך יש לי כמה הנחות בעניין: 1. HP רוצים להציג מחיר מדף נמוך ככל שניתן בכדי להתחרות. מחיר התוכנה על המכשיר מייקר אותו במעט ולכן החליטו לא להכניסה. 2. גישה מוטעית של HP שב-WM5 לא צריך גיבוי. נראה לי שההנחה הראשונה היא הגיונית יותר אבל לך תדע. רענן.

אז ככה...

בוא נעשה קצת סדר - מערכת ההפעלה שלך היא Windows Mobile 2003, על ההבדלים בין ה Windows Mobile (הנקרא גם WM) לבין ה WIN CE חפש בפורום או ב pdace ותוסיף חכמה ודעת. גרסאת Sprite התומכת במערכת הפעלה זו היא Sprite Backup 3.1.4 והיא מחכה רק לך בכתובת הזו. שים לב - אם תחליט שהמכשיר לא מספק אותך ותרצה לעבור למכשיר מתקדם יותר אני חושב שלא תוכל לשדרג את התוכנה. רבים (ואני בניהם) סבורים שתוכנת Spb Backup היא יותר טובה. היא עולה רק 19.95$ והגרסא האחרונה שלה, הלא היא 1.5.5 תומכת בכל מערכות ההפעלה לדורותיהן. כך שאם תשדרג מכשיר תוכל להעביר אותה

למעלה