Spring Dance

Eliya92

New member
Spring Dance

מצטערת אם זה לא הפורום הנכון.. אבל לא עלה בדעתי פורום אחר שמתאים.. אני גרה בארה"ב, אז ב10.2 (או ה2.10 תלוי איך מסתכלים) יש לי spring dance בב"ס.. אמרו לבוא עם שמלות, וחליפות, ודייטס, וכל הבלאגנים ושהנושא או משהו יהיה הוליוווד, לא ממש קלטתי מה אמרו אז רק רציתי לדעת, ממישהו שהיה שם, איזה שמלה צריך ללבוש? יענו ממש מפוארת כזאת ונעלי עקב? או שזה יותר פשוט? כי אני לא רוצה לקנות שמלה (שעוד תעלה לי לא מעט דולרים) יותר מידי מפוארת ואז כולם יהיו עם שמלות יותר פשוטות.. בכל מקרה, אני מתכוונת לקנות שמלה שהיא קצרה, שלא תגיע לרצפה, אבל שתהיה אחרי הברכיים, אז למשל באיטרנרט יש מלא אתרים לprom dresses אז שמלות כאלה יתאימו?

kit k@t

New member
שימלה

ונעלי עקב, אחרת את תיראי מאד לא במקום.... שימלה לא הכי הכי מפוארת, אבל יפה ולא חשופה מידי. לא נראה לי שאפשר להראות יותר מידי מפואר במסיבות פה, תמיד יהיה מישהו שישקיע יותר מכולם ביחד... (שימלת הפרום שלי הייתה ארוכה ושחורה, עם שני פסים ורודים לאורך השימלה.. לא מפוארת בכלל, אבל חגיגית) קאט

Eliya92

New member
כמובן שלא התכוונתי ללבוש משהו אחר..

שמלה מבד מבריק כזה יהיה בסדר או מושקע מידי? בכל זאת אני רוצה לפתוח שמה כמה פיות.. חח (וגם הבעיה אצלי שאני לא יודעת ללכת על עקבים.. אני צריכה ללמוד.. חודשיים יהיה לי מספיק זמן? חח.. מזל שאני לא רוקדת יותר מידי)

AnnabeI Lee

New member
אם תקפידי ללכת עם גב ישר לא תהיה לך

בעיה עם עקבים

ציקהלה

New member
18 שעות מספיק, חחחח

או שתילמדי לסוע על חד אופן ככה תוכלי ללכת על מה שבא לך (כן כן גם על המים)

Eliya92

New member
..

אני בת 14 וחצי.. כיתה ט' מפלנו טקסס (ליד דאלאס) והב"ס שלי הוא רק כיתה ט' וי'

I3lackM

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo226.gif../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

AngeIDust

New member
בטלוויזיה

תמיד יש להם שמלות קיטשיות כאלה כאילו כולן מתחתנות... אז זה בטח ככה... לכי תמצאי שמלה שאת אוהבת, שחור תמיד עובד ונראה קלאסי מספיק. את לא חייבת לקנות עקבים של 10 ס"מ דקים כאלה... תחפשי משהו יפה ונוח....

Eliya92

New member
..

אני לא רוצה שחור.. זה גם לא ממש יפה עלי אני רוצה שיהיה צבע.. משהו חי כזה.. ועקבים.. כן אני ינסה למצוע נעליים עם עקבים נורמליים.. שלא יהיו יותר מידי מפחידים

למעלה