spread

יוחנן5

New member
spread

מצחיקים אותי כל הברוקרים שמפרסמים ספרדים נמוכים כמו 2 פיפס ואז לוקח כמה שניות עד שהם מבצעים הוראה או לחילופין מגדילים את הספרדים בזמן מסחר בחדשות, המלצה חמה - תסחרו דרך ברוקר מומלץ ותחשדו כשמציעים לכם ספרדים נמוכים מדי. מישהו יכול להגיב איך זה אצל הברוקר דרכו הוא סוחר?

raanans

New member
0.4 פיפס - בחוזים עתידים

למי שיש הרבה מזומנים - ומה שחשוב לו זו ספרד הכי נמוך - אז כדאי לו להשקיע ב- FOREX בעזרת חוזים עתידים. אין ספרדים בכלל, אבל יש עמלה. עמלה ממוצעת על קניה ($2) ואח"כ מחירה ($2) של חוזה עתידי על $100,000 היא בסביבות $4. שזה מקביל ל- 0.4 פיפס על FULL LOT - לא מומלץ לבעלי הון סיכון נמוך.

mosheCCI

New member
תרגום חופשי

מדובר על כל מיני דברים מגעילים שקורים Freeze out traders during news events * "קפיאה" בזמן הודעות Give fills at prices not at the trader’s order * ביצוע פקודות לא במחיר הסוחר Worse yet, actually contrive the currency pair price arbitrarily (check with different brokers at different times – you’ll be surprised at the variance) * הפרש במחיר בין ברוקרים באותו זמן Give one data feed for demos, suckering in the newcomers with favorable setups – and giving them quite a different feed when they start trading real money * נתוני הציטוט בדמו לא דומים לנתונים בכסף אמיתי Actively trade against their clients * סוחרים נגד הלקוחות Force some of the more successful clients to go through manual execution on their trading desk, thereby delaying trade executions * גורמים ללקוחות מצליחים לעבור דרך חדר מסחר ידני שגורם להשהייה נוספת Give the illusion that you are trading against other currency traders. Nonsense. In many cases, you are only buying and selling currency reserves at that bank *נותנים אשליה של מסחר מול סוחרים אחרים ** ועוד כמה מרגליות לאחר מכן מדברים על ההבדל בין מסחר בזוגות עם ספרד של 3 עד 5 פיפס לעומת מסחר בזוגות דרך חוזים ב CME ששם העמלה הרבה יותר זולה אני הבאתי קצת תירגום חופשי של מה שמשהו כתב בפורום של אתר רציני ביותר לפורקס אני לא נמצא בפורקס כך שאני לא יודע אם זה נכון

למעלה