spoiler question about the forthcom

i love gina

New member
אוקיי, קראתי עעכשיו פעם שנייה

את העלילה, ועכשיו הבנתי פיקס מה הולך שמה... רק בקשה אחת יש לי מ-soapsfan אתה יכול להסביר לי מה קורה אחרי העלילה הזאת? ואיך בדיוק כולם סלחו בסופו של דבר ללקסי??? והאם לקסי אחרי העלילה הזאת חזרה לדרכיה הטובות או שהמשיכה להיות רעה ומרשעת?

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

אחרי העלילה הופ תיסע לבקר את ג'ייטי,הבן שהיא גידלה בהתחלה,אצל גלן ובארב[השחקנית יצאה לחופשת לידה,אז הופ נסעה והופיעה מדי פעם בשיחות טלפון עם בו].בו ילך לשדה התעופה ויגלה שהיא לא עלתה מעולם לטיסה,לארי,עלה לשעבר של הופ השתחרר מהכלא וחטף אותה ואת זאק.בואתה תקופה בילי תחזור לעיר והיא תהיה השותפה של בו בתחנת המשטרה.לארי יחליט להפליל את לקסי ובליל כל הקדושים ימצאו את לקסי עם זאק על הידיים והיא תיעצר בחשד לחטיפה.בו יאמין שהופ מתה ויודיע על כך למשפחה.בנתיים יתברר שלבילי ולארי יש קשר.בו יעצר אחרי שהוא יגלה על תוכנית בירחה של לקסי שתתאשפז בבית החולים וימצאו אותו עם גופתה של לקסי על גג בית החולים,באותו זמן בילי תגלה שלארי הוא לא סוכן איי.אס.איי כמו שחשבה והוא ירה בה מה שיגרום לה לנזק מוחי קשה.בו יעצר..והנה הטויסט: לארי יחליט לברוח עם הופ,אולם רומן ישחרר את בו מהכלא ובו ישחרר את הופ וירה בלארי שיפול למים.יתברר שבו לא באמת הרג את לקסי ובילי לא באמת סובלת מנזק מוחי-0זה הכל היה תוכנית למציאת הופ ותפיסת לארי.הופ ובו יתאחדו,לקסי ואייב יתקרבו,במיוחד אחרי שהיא תגלה שהיא בהריון..[יכול להיות שהתינוק גם של ברנדון כי היא שכבה איתו גם,אבל בסוף התינוק יהיה של אייב,וכן לקסי תחזור להיות טובה]..בילי תעזוב אחרי זמן מה את העיר,אולם לארי יחזור וינסה לשגע את הופ,אבל זה כבר עלילה אחרת

CAMILABENJA

New member
קודם כל.. סחתיין על הסבלנות

לכתוב את כל זה!! ודבר שני... זה נשמע ממש מעניין! אני כבר לא יכולה לחכות שזה יגיע לפה!

לא הבנתי משהו קטן...מי יצאה לחופשת

לידה?!? איזה שחקנית? ו...התוכנית שלהם ממש מסובכת...לא הבנתי מה הם רוצים לעשות... חוץ מלמצוא את הופ ולהחזיר אותה...למה בכלל בו אמר שהיא מתה? במה זה עזר להם להציל אותה?

soapsfan

New member
ספויילר

כשפי שכתבתי,הופ נסעה לבקר את גלן ובארב כי השחקנית יצאה לחו]פשת לידה[איזו שחקנית?הממ..קריסטיאן כמובן] וזה יעזור להם בגלל שככה לארי יחשוב שהוא הצליח בהכל ויהפוך להיות לחסר זהירות

כריסטיאן אלפונסו?../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יצאה לחופשת לידה באותה שנה? זה כאילו עכשיו נכון?!? השנה... אני לא מצליחה לעמוד בזמנים! זה אומר שכריסטיאן ילדה השנה? (מזל טובבב) אם כן...כמה ילדים כבר יש לה? (זה ה- 2 לא?!?)

כן...

אני יודעת שאנחנו רואים את פירקי 2000 אבל שם בארה"ב התכוונתי... מתי זה היה? לפני שנתיים?

אמממ..זה אומר שגם בעלילה של 2002

הופ היתה בהריון? איך הם הסבירו את זה אז? זה היה ילד שלישי למשפחת בריידי?!? כי בפרקים של עכשיו היא בהריון (לא במציאות) וזה ילד שני אז ב- 2002 צפוי ילד שלישי?

soapsfan

New member
לא

היה כתוב שהו בדברים שלי על זה שהופ תהיה בהריון?לא.היא לא הייתה בהריון,זה שהשחקנית בהריון לא אומר שגם הדמות תהיה

אז איך....../images/Emo95.gif

הם יסתירו את ההריון שלה? אם זה על ידי זה שהיא תהיה חטופה זה אומר שמלא זמן היא לא תהיה! בטח מחודש חמישי (כשיתחילו לראות את הבטן) ועד סוף חופשת הלידה (3 חודשים בערך לחופשה) זה אומר... שהדמות שלה לא תהיה כמעט 8 חודשים!!! וואו...

soapsfan

New member
מה פתאום,שנתיים היא לא תהיה

נו באמת,אף פעם לא שמעת על שחקניות בהריון שעדיין משחקות?אפר לצלם אותהליד דברים,לצלם רק את החלק הקדמי שלה..

שנתיים../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

שמעתי על שחקניות שעדיין משחקות אבל שמעתי גם כך שהריון באמצע צילומים לפעמים הופך לבעיה ואז חותמים על השחקנית על הסכם שהיא מתחייבת לא להיכנס להריון בין פרק זמן זה או אחר... יהיה מעניין לראות את זה... ומה יהיה איתה במהלך השנתיים שהיא לא תהיה? מה שסיפרת? על כל הסיפור שהיא כאילו מתה...? זה יקח שנתיים?

חח...כן...אבל כשמדובר בימי חיינו...

ציניות היא מילה שצריך להזהר מלהשתמש בה... שם הכל יכול לקרות אז אני כבר לא יודעת... טוב נו...יצאתי הבלה עכשיו... אבל אל תשתמש איתי בציניות...אני בדר"כ מאמינה... במיוחד שמדובר בימ"ח! אבל עכשיו רציני! כמה זמן היא לא תהיה? (כאילו אחרי שהיא תלד)

soapsfan

New member
בערך מאוגוסט-אוקטובר

ולמקרה שאת לא יודעת: יולי[ממש בסוף החודש] אוגוסט ספטמבר[כאשר בחודשים ספטמבר/אוגוסט יראו סצינות שקריסטיאן צילמה לפני יציאתה לחופשה..שיחות עם בו] אוקטובר[באמצע החודש היא כבר חוזרת וחטופה]

עכשיו אני יודעת....../images/Emo51.gif

זה מה שהיה חסר לי כדי להבין... בגלל שאנחנו הרבה אחרי ארה"ב אז קשה להבין את הבדלי הזמן... בטח גם בארה"ב הם משדרים פרקים כאשר להם בצילומים יש פער קדימה ואנחנו בכלל מפגרים מאחור אז קשה להבין... תודה, בכל אופן...עכשיו אני מבינה יותר!

למעלה