splashid

e-magine

New member
splashid

אלות בקשר לתוכנת splashid שתמשתי בתוכנה זו בפאלם ואני מאד מרוצה ממנה. חיפשתי ומצאתי שקיימת גם גרסה לפוקט. א' בהנחה שאני מתקין את תוכנת הפוקט, האם ניתן לסנכרן את המידע השמור בתוכנה זו בפאלם לפוקט? ב' האם יש לתוכנה זו מתחרות חינמיות או זולות יותר? תודה מראש.

e-magine

New member
../images/Emo207.gif 1 gmail

גלשתי עם האקספלורר הINTERNER EXPLORER שמגיע עם מערכת ההפעלה, ולא הצלחתי לפתוח ג'ימייל, יש למישהו הצעה מה לעשות? כמו כן, הורדתי והתקנתי minimo זה בכלל לא פעל. הופיע לי אייקון בפרוגרמס, אבל כשלחצתי עליו קיבלתי הודעה שזה לא ישום שיכול לפעול במכשיר. מה אפשר לעשות?

amitp

New member
--->

1. להתקין מינימו, נטפרונט או את התוכנה הייעודית של גימייל. 2. איזו גרסת מינימו, מהיכן הורדת וכיצד התקנת? על איזו מערכת הפעלה? הגירסה העדכנית (0.2) היא רק לWM5.

e-magine

New member
הורדתי את המינימו

מפוקטגיר, לא בדקתי איזו גרסה, יש לי מיו 169 מ"ה 2003 סקנד אדישן. לאור דבריך אחפש גרסה מתאימה.. איפה אני מוצא את התוכנה היעודית לג'ימייל? שוב

AYELET1

New member
המינימו איטית ומעצבנת בטירוף

למיטב זכרוני יש ל-GMAIL הגדרות POP 3 וכך אפשר להוריד ממנו מייל

gery28

New member
לא מצליח להכנס בכלל לאתר של GMAIL?

ייתכן והייתה בעיה זמנית.קורה.אני גולש עם אקספלורר ובודק מיילים בGMAIL ללא בעיות.נסה לנקות קבצים זמניים יש כמה תוכנות שעושות אתזה.

e-magine

New member
אתה צודק ../images/Emo13.gif

היתה כנראה בעיה באתר כי עכשיו נכנסתי עם האקספלורר בלי שום בעיה.

e-magine

New member
../images/Emo207.gif 2 GPS

הפעלתי כמה פעמים את IGO על גבי מיו 169, לפעמים זה איתר לווינים מייד והחל לנווט, פעמיים לקח כ 10 דקות עד לקליטת לווינים ופעמיים לקח מעל חצי שעה (למעשה הגעתי ליעד לפני שנמצאו לוויינים. כל זה באיזור חיפה והצפון) כמו כן, התוכנה שלחה המליצה לי מס' פעמים לנסוע ב"אין כניסה" עד כמה הדברים האלה שגרתיים?

e-magine

New member
בואו נפריד בין שמחה לששון

שאלה אחת שלי היתה, האם אי קליטת לווינים במשך 20 דקות חצי שעה היא דבר שגרתי. השאלה הנוספת היתה לגבי הפניה לרחובות בניגוד לתמרור אין כניסה. את הבעיה הזאת לדעתי פטרתי, מצאתי שהתוכנה היתה מוגדרת במצב "הולך רגל".

amitp

New member
20 דקות עשוי להגרם כתוצאה מCOLD BOOT/RESET

(בין היתר כתוצאה מחוסר שימוש למשך זמן רב או החלפת מיקום משמעותית כשהGPS אינו פעיל).

amitp

New member
Cold Start, תודה, נזכרתי... ../images/Emo163.gif

יש תוכנה שמאפשרת לקצר TTFF באמצעות הורדת קובץ מהאינטרנט. תן לי יום למצוא אותה שוב או שתחפש בפורום הפריק.

e-magine

New member
../images/Emo51.gif וקח את הזמן שלך,

לא דחוף
וכמו שציפיתי, אני רואה שזה פורום ברמה גבוהה ביותר!

amitp

New member
יש שתי תוכנות ידועות

הראשונה כאן (התוכנה שקיימת על ה6515 ומסתבר שעובדת גם על מכשירים אחרים) ו-QuickGPS, שלא מצאתי קישור אליה.

e-magine

New member
../images/Emo207.gif 3 שאלת הבנה

(הבטחתי כבר בעבר הפצצה בשאלות) האם יש מישהו שיכול להסביר לי, איך בעצם הפוקט גולש באינטרנט, כשהוא מחובר למחשב בודד שגם גולש ואינו מחובר לנתב?

למעלה