Spider-Man: Evolution

Vegabond

New member
Spider-Man: Evolution

אהלן חברים! מה המצב אחים שלי? אתם בטח שואלים מי זה לעזעזע??? טוב אז שמי ליאור ואני כותב סיפורים בזמני החופשי ובזמן האחרון היה לי יותר מדי ממנו. בכל אופן אני אהבתי מאוד את הסידרה X-Men Evolution ושצפיתי בשידורים חוזרים בימים האחרונים נפלה עלי השראה כמו שנופלת משקולת של 5 טון על אדם מבניין של 18 קומות וידעתי שאין לי בררה ואני חייב פשוט לשבת ולכתוב. לפי הכותרת בוודאי נחשתם שמדובר בCrossover אז בדקו את מה שכתבתי ותגידו לי מה דעתכם. נ.ב לתגובות, הצעות, מענות, ביקורת בונה וכל השאר פשוט תשאירו לי הודעות.

spidey 82

New member
מחוסר פאת זמן לא קראתי את הכל,

אך לדעתי זה פאנפיק חביב. הערות: אם בגרסה שלך ספיידי הוא אחיה של ג'ין גריי, למה לא להפוך אותו כבר למוטנט? (אלא אם זה אמור להתגלות בהמשך, כך שלא רק הקרינה יצרה את כוחותיו...) ואם בקרינה עסקינן, אז ביקום אולטימייט ובסרט פיטר נעקץ ע"י עכביד מהונדס גנטית, כיאה לתקופתנו. למרות שזה פאנפיק, אולי כדאי שתציץ בביוגרפיה של ג'ין כדי להכיר אותה ואת משפחתה טוב יותר.

Vegabond

New member
יש משהו במה שאתה אומר אבל...

ספיידי כמו בסיפור המקורי לא יהיה מוטנט מסיבה ששילוב של דמות שאינה מוטנטית בצוות של מוטנטים תביא להשלכות מעניינות בין השאר ביחס של מוטנטים אחרים אליו מחוץ לX-Men. אתם תראו בהמשך למה אני מתכוון. בקשר לנושא של הקרינה חשבתי מראש על כל הנושא הזה והעכביש המהונדס גנטית ואני חושב שהדרך שבמקור הוא הפך להיות Spider-Man היא הכי טובה. עקיצה כמו בסרט רק מהעכביש מהונדס גנטית לא נשמעה לי משכנעת במיוחד ובקשר לקומיקס של האולטימייט, לדעתי הסיפור עם המשלב הנאו-גני נותן יותר אפשרויות להתפתחות בעתיד מאשר עכביש שמלא במן כימיקל או מה שזה לא היה. בקשר לביוגרפיה של גי'ן גריי אני מכיר אותה אבל זאת הביוגרפיה של הדמות מUncanny X-Men וX-Men Evolution הייתה סדרה שמבחינת העלילה לא התבססה ישירות על אף אחד מהקומיקסים אז חשבתי שלא יזיק לשנות קצת את המקורות שלה כדי שיתאימו יותר לסיפור. בכל אופן תודה רבה על הההצעות והביקורת ואני מקווה שתמשיך לקרוא את הסיפור ותכתוב עוד הצעות וביקורות.

dsa100

New member
אגב....ספיידרמן כמוטנט

ב MARVEL ULTIMATE 5 ספיידרמן מתחיל לחשוב שאולי הוא מוטציה והעכביש שעקץ אותו זה רק צירוף מקרים או טריגר למוטציה...אבל בפגישה מקרית אם וולורין, וולורין מסביר לו שהוא כנרא שלא מוטציה. אחלה קומיקס דרך אגב.

Vegabond

New member
יש לי שאלה

מישהו כאן רוצה שאפרסם את הסיפור בשרשרת הודעות? בפורום אחר אמרו לי שיש הרבה אנשים שגם פוחדים להדבק בוירוסים וגם יש לתוכנות שלהם בעיה עם מסמכים שמורדים מהאינטרנט. בקשר לעניין של וירוסים אני מבטיח לכם שכל האנשים שאני מכיר ששלחתי להם את הסיפור לא נדבקו בשום וירוס והמחשב שלהם בסדר בגלל שאני דואג שהמחשב שלי יהיה נקי מהתוכנות האלה. אז השאלה השניה לי היא יש כאן מישהו שהוריד את הסיפור והמעבד תמלילים שלו לא יכל לפרש את מה שכתוב בתוכו?

spidey 82

New member
אבל מכון אקסאווייר מוגדר

כבית-ספר למוטנטים, וכך גם האקס-מן כקבוצה. דווקא הקרינה הרדיואקטיבית נראתה פחות אמינה לב. מ. בנדיס וסאם ריימי כשהחלו לעבוד על אולטימייט והסרט, בהתאמה. הנדסה גנטית מתאימה יותר לימינו.

Vegabond

New member
אתה צודק בקשר להנדסה גנטית אבל...

עדיין כשהם עשו את אולטימייט העכביש שעקץ את פיטר פרקר היה מלא באיזה מן סוג של כימיקל אם אני זוכר נכון לא? כימיקל, קרינה זה ממש לא עד כדי כך חשוב, זה הכל חלק מההנדסה הגנטית הדמיונית של העולם של מארוול. אני פשוט מעדיף את הגירסה עם המשלב הנאו-גני בגלל שיש לה יותר פטנציאל עלילתי בעתיד. את הפרקים הבאים אני יפרסם בשרשור אבל קחו בחשבון שזה יפגע קצת במבנה של הכתיבה שגם ככה אני עדיין עובד עליה.

Vegabond

New member
ובקשר לבית הספר של אקסבייר....

קראתי שבUncanny X-Men קיין מרקו בסופו של דבר הצתרף לבית הספר של אקסבייר. אני זוכר טוב מאוד שקיין איננו מוטנט. בUncanny X-Men הכוחות שלו הם מיסטיים אז הנה זה פותר את הדילמה בקשר לבי"ס אקסבאווייר? חוץ מזה זה אחרי הכל סיפור אז אל תהיה עד כדי כך קטנוני. פשוט קרא אותו ותהנה.

spidey 82

New member
הוא הצטרף כמורה וחבר קבוצה,

על אף מחאות כמה מחברי הקבוצה. מה לעשות שצ'אק אוסטן (הכותב) מטומטם. אגב, זה לא הוא אומר שהוא אכן עבר לצד הטוב. ראה מקרה Identity Disc.

הוא לא מוגדר

כבית ספר ל"מחוננים"? כי מחוננים יכל ליות מפורש להרבה דברים ככה שזה כן יכל ליות בית ספר לילדים בעלי כוחות על מאשר למוטנטים כי כל אחד צריך ללמוד בכוחות שלו לא רק מוטנטים

Vegabond

New member
אני חושב...

שבית הספר של אקסבייר כונה בהתחלה כבית ספר "למחוננים" ולא למונטים כדי שלא ישמש כמטרה לכל מיני מטורפים שונאי מוטנטים אבל אני מניח שזה לא בדיוק עבד אה? בכל אופן כמו שכבר כתבתי זה רק סיפור אז שימרו על ראש פתוח ותהנו ממנו. הפרק הבא יעלה בימים הקרובים.

spidey 82

New member
רשמית כן,

רק כדי להסתיר את מה שמסתתר בין כותליו (כיום זה כבר לא תקף), אך מטרתו האמיתית היא לסייע לצעירים בעלי גן X להשתמש כראוי ביכולותיהם.

למעלה