Sphere בריחה חדש משחק בריחה חדש
3 3 שרונית New member 9/3/07 #2 בוקר טוב התחלתי עכשיו יש לי 3 גולות לבנות, אחתירוק אחת אפורה ואחת אדומה. מקל , עיפרון , וכוס ותמונה של חתלתול .....
בוקר טוב התחלתי עכשיו יש לי 3 גולות לבנות, אחתירוק אחת אפורה ואחת אדומה. מקל , עיפרון , וכוס ותמונה של חתלתול .....
3 3 שרונית New member 9/3/07 #5 יש לי את הקומבינציה לקופסא אבל חסר לי משהו להכניס שם .... איףףף אילנה איפה את???
I ilanama1 New member 9/3/07 #7 הבנתי את הבעיה את לא מסמנת נכון את צריכה להשוות את הדף לספר ז"א להפוך את הדף כאילו את מחזירה אותו לספר במצב הנכון ואז לסמן את הדף את לא יכולה להזיז רק בדימיון
הבנתי את הבעיה את לא מסמנת נכון את צריכה להשוות את הדף לספר ז"א להפוך את הדף כאילו את מחזירה אותו לספר במצב הנכון ואז לסמן את הדף את לא יכולה להזיז רק בדימיון
I ilanama1 New member 9/3/07 #8 ../images/Emo58.gif הדף צריך להיות כך בצד שמאל שחור בצד ימין שחור (שורה ראשונה מלמעלה) שחור בצד ימין (שורה אמצעית) שחור באמצא וקליק על הקופסא והיא נפתחת
../images/Emo58.gif הדף צריך להיות כך בצד שמאל שחור בצד ימין שחור (שורה ראשונה מלמעלה) שחור בצד ימין (שורה אמצעית) שחור באמצא וקליק על הקופסא והיא נפתחת
D danield New member 9/3/07 #9 ליד הצמח שתלוי מצאתי משהו שיוצא מהקיר עם 4 ציורים שמתחלפים מה עושים שם?
3 3 שרונית New member 9/3/07 #10 חזרתי.... למההמפתח הכחול לא פותח לי אתהמגירה?? והקופסא יוצרת לי פרפר ...אבל הוא לא נשאר
I ilanama1 New member 9/3/07 #13 הפרפר הוא רמז לצבע שעל הקיר עם הצורות לא יודעת איזה צבע הפרפר שלך אבל את צריכה בקוביות על הקיר לשים שם פרפר באותו הצבע
הפרפר הוא רמז לצבע שעל הקיר עם הצורות לא יודעת איזה צבע הפרפר שלך אבל את צריכה בקוביות על הקיר לשים שם פרפר באותו הצבע
I ilanama1 New member 9/3/07 #11 את צריכה לאסוף רמזים בספר יש אחד תקשקשי עם העפרון בצד הימני וחפשי עוד כל מיני רמזים את הריבוע תגדילי וחרירי בו חורים (בקליקים) ואז כמו בספר יש ציור איפה וכמה חורים ושימי אותו מתחת לשולחן על העיגול הלבן וקבלי עוד רמז לציור בקיר את צריכה 4 רמזים לאסוף
את צריכה לאסוף רמזים בספר יש אחד תקשקשי עם העפרון בצד הימני וחפשי עוד כל מיני רמזים את הריבוע תגדילי וחרירי בו חורים (בקליקים) ואז כמו בספר יש ציור איפה וכמה חורים ושימי אותו מתחת לשולחן על העיגול הלבן וקבלי עוד רמז לציור בקיר את צריכה 4 רמזים לאסוף
I ilanama1 New member 9/3/07 #17 צריכים לאסוף רמזים לפי כדי לסדר את הפאזל אחד בספר לאחר שמקשקשים עם העפרון ולסדר את הצורות לפי הצבעים והתמונות
צריכים לאסוף רמזים לפי כדי לסדר את הפאזל אחד בספר לאחר שמקשקשים עם העפרון ולסדר את הצורות לפי הצבעים והתמונות
3 3 שרונית New member 9/3/07 #12 כן פתרתי את זה כבר, תודה עכשיו אני מנסהלהבין איך לפתוח את המגירה, יש מפתח כחול לא פותח לי