Speedy123

Phoebs

New member
Speedy123

גם אני רכבתי בבצרה! על בוזו ושטין (ואייס ורינגו) יו אני מה-זה מתגעגעת לבוזו!

שטין הוא השולט!!!!!!!!!

שטין הוא הכי חמוד מתוק מדהים מקסים ופשוט מהמם!!!!! הוא הסוס הכי שווה בבצרה, ואני הכי אהבתי אותו, גם אני רכבתי בבצרה שנתיים וחצי בערך, ועידית לימדה אותי!!!!!

Phoebs

New member
נראה לי שדיברתי איתך

בפורום בע"ח במתחרים של תפוז...=) ושאלתי אם בוזו עוד שם...

Phoebs

New member
עידית מתוקה!

בהתחלה שעברתי לשם לקחתי כמה שיעורים עם דרור :) ואז היתה לי מדריכה אחרת יותר מבוגרת אמריקאית...(אולי גם בלונדינית?)שכחתי את השם ואז את עידית :)

speedy123

New member
מגניב!!!!!!!!!!

אני גם רוכבת על בוזו העצלן, שטין המתוק, קמאו ללא המעצורים ו...טייגר ה******(מצונזר אבל הבנתם למה אני מתכוונת). טייג רכל הזמן ניסה להפיל אותי והרגשתי ממש כמו על השור הזועם...נראה לי שלסוס יש בעיות. איפה אתה רוכב עכשיו????? בן כמה אתה?????

Phoebs

New member
בוזו מושמוש!

איתי הוא לא היה עצלן דוקא נתן מהירות ופעם בתחרות קפיצות נפלו לי הארכובות בקפיצה והיו לי עוד 3 ולא נפלתי! יש לי את זה בוידאו (אבל אי אפשר לשלוח לפיספוסים). אני ד"א בת, בת 22 לא רוכבת כרגע, אני בקנדה ואין משהו באיזור :((( וכן טייגר מאפן לא סבלתי לרכב עליו הוא גם נושך. סתם נמוך...אולי שווה לרודיאו?

קטיפה

New member
../images/Emo62.gifיש לי שאלה../images/Emo62.gif נא להתייחס!

אני רוצה ביום שבת ללכת לחוות הסוסים ברגבה והיה לי ניסיון מר כמו שרבים ממכם יודעים והייתי רוצה לשאול אם מישהו כבר רכב ברגבה או שהוא מכיר את החווה ויודע אם היא טובה ואם הסוסים שם רגועים...
ממני ב-big love
שירלי

למעלה