speedpaint קטן

ranmor

New member
speedpaint קטן

בפוטושופ. אגב, מישהו פה בעד לעשות שרשור speedpaints? זה אמנם לא יצא כמו בcgtalk אבל זה יכול להיות נחמד...

ranmor

New member
אגב

כדאי להיכנס לדפים האחרונים בשרשור כי הקישורים הראשונים כבר לא עובדים (השרשור בן איזה שנה...).

kislevorr

New member
זה ממש כיף!

ספידפיינט זה ממש כיף!! זה פעם ראשונה שאני יכול להצדיק את זה שאני בא,מצייר בלי רעיון,עושה את זה ככה סתם מהר,ומה שיוצא -יוצא! איזה כיף!! אני עושה את זה כל הזמן,אבל אף פעם לא משקיע ממש באמת בשום ציור,זה כזה כיף!.

ranmor

New member
חמוד מאד

אני רואה שנכנסת לקטע... טיפ קטן שנתנו גם לי לאחרונה: לא להתחיל לצייר על רקע לבן - זה לא נוח לעין להסתכל אחרי זה על הציור וזה פוגם בתוצאה הסופית. אפשר להתחיל על משהו נייטרלי כמו בז' או אפור בהיר. ולציורים כמו שעשית נראה לי שצל היה מוסיף המון (אבל לא הרבה מתחת אלא בדיוק מתחת) עוד מישהו רוצה להעלות ציורים? הנה עוד אחד שלי...

ranmor

New member
שינוי קטן שלי

אני מקווה שלא איכפת לך שהתעסקתי עם זה...

kislevorr

New member
חחחח

הבנתי אותך,בקשר לרקע הנעים, אבל זה זה ממש יפה... דף לבן - אני המון פעמים מביט בו ואומר "איזה מגניב אתה,מר דף לבן" כי הוא לא ריק,הוא פשוט חלק ולבן... נעים לי עם הלבן...

preacher

New member
ציורים בסגנון כזה

הייתי ממליץ לך לנסות לאייר בפלאש ולא בפוטושופ - תוכנה וקטורית תהיה הרבה יותר טובה לדברים כאלו עם משטחי צבע אחידים יחסית, וכלי הציור של פלאש יכולים להוציא קווים הרבה יותר חלקים ויפים.

kislevorr

New member
אבל לציורים בפלאש יש תמיד מראה

"פלאשי" וזה מראה די מגעיל... בכל מקרה,אני מתכוון לקחת את הציורים האלה,ולשפר אותם עוד הרבה,ולעדות עוד כל מני ציורים שקשורים לפקמן,כנראה אני אעשה פוסטר, כאילו פוסטר "למשחק מחשב החדש והענק של השנה" וכל מני כאלה - פקמן! רק שהוא יראה טוב... ומי יודע - אולי יום אחד אני אעשה חידוש למשחק הפקמן האגדי...

BlueCat

New member
מבקש שלא תזלזל בציורים שנעשו בפלאש

(תןדה, מהאגודה להגנת שמו של הפלאש) ואני מסכים עם החלטה לעשות את העסק בפוטושופ. בהחלט נותן לעבודות מראה קצת מקושקש ולא אחיד, יותר מיוחד מקוים חלקים ואחידים.

למעלה