Speeding up!

pumiki25

New member
Speeding up!

אז מה היה לנו? תחושת הבטן של almighty ויקטור מתגלה כנכונה - הפתעה, הפתעה!
מבחינת ספוילרים, אני לא מאוד מעודכנת באשר למה בדיוק עומד לקרות, ואיך. חשבתי לעצמי: מה תהיה ההשפעה על יחסייהם הפורחים של ראיין וויקי, כשיתברר שהפריצה למחשביי NE בוצעה ישירות מהמחשב הנייד שלו? קרטר מדהים אותי בכל פעם מחדש - ושוב, היום, כשהוא מצליח לקנות את טרישה באמצעות שיבוח כישורייה המרשימים במטבח. "הוספת עליי ריחן? את גאון, מותק. גאון!"
בכלל - נראה כי העלילה תופסת תאוצה: הגילוי ה"מדהים, מדהים" של ויקטור באשר לניתוח הפלסטי שעבר מאט קלארק, ניק מצליח לערער את בטחונו של וורטון, ואילו קרטר, להערכתי, כבר מרגיש את הקירות סוגרים. Getting there! ובבית האבוט'ס האווירה עליזה מאי-פעם. אני כבר יכולה לתאר לעצמי את האחוזה עומדת לה כטירה על ראש צוק, כשעננים כבדים שוקעים מטה וברקים מכים. סרט אימה של ממש. פיליס ובריטני - יופי של סצינה, פיליס במיטבה
רק הערה אחת לי למיס וודלנד: תעשי משהו עם המלתחה. בבקשה
...אלה היו שישים שניות (בקושי) בנושא הפרק היומי (*בסגנון דן כנר*)

בריטני הזאת כזאת טיפשה, אלוהים...

אם היו שמים את המוח שלה על כפית עוד היה נשאר מקום לסוכר... עלק היא מאיימת על פיליס...
מאיימת על מישהי שנמצאת כמה דרגות טובות מעליה ושהמציאה את המילה איום...

Kalla

New member
חוסר אמינות.

*הקטע עם הניחושים של ויקטור - ממש מדע בדיוני. *התגובות של טרישה - לא מתאים לה. היא בדרך כלל בחורה אינטליגנטית וחשדנית למדי. לאחר שהיא שמעה את נוסח ההודעה שקרטר רוצה להעביר לוורטון, וזה עוד אחרי כל הקטעים המחשידים האחרים שהיו איתו לאורך תקופה כה ארוכה, יש לה עוד ספק שמשהו ממש, אבל ממש, לא בסדר איתו? *ויקטוריה וריאן יחד - פשוט לא הולך. *בילי אוכל בזמן שהוא חושב על מאק ועל ג'יי טי ביחד - לי במקומו היה נעלם התאבון.

nimix

New member
חוסר האמינות זה...

בגלל המשפט הבא נכון? ---> "בילי אוכל בזמן שהוא חושב על מאק ועל ג'יי טי ביחד - לי במקומו היה נעלם התאבון" I Hear YOu וכבר אמרתי שבריטני ממש מעצבנת ודוחה, אבל אולי זה אומר שהיא משחקת טוב ..

anatotel

New member
חגיגה!

כמה נחמד לראות את מאק וג'י טי ביחד, נכון?! אלוהים שתפסיק כבר לחשוב על בילי הפוץ המחוצ'קן הזה ותבין איזה מציאה משעשעת יושבת וממתינה לה בסבלנות מול עיניה! ג'י טי הוא היצור המשעשע ביותר מבין כל הצעירים. אני בעדם!

ran1286

New member
בריטני כנראה לא יודעת עם מי היא

מתעסקת כשפיליס מרשעת וחושבת שתצליח לעמוד מולה או להעמיד פני אחת עם ביטחון. בקשר לוורטון וניק - וורטון אומנם לא טיפש, הוא כבר קלט את העניין הזה שניק מנסה פתאום לדובב אותו בדרך מסויימת כדי לחשוף את האמת, אבל הפושעים תמיד טועים איפשהו לקראת הסוף וכך החף מפשע, במקרה שלנו, ניק מצליח לגלות מהי האמת. לגבי ויקטוריה וראיין -
אכן רומן פורח ביניהם אבל ראיין יזכר שהוא נתן לטרישה להשתמש במחשב שלו ולגבי ההמשך של זה, אני לא יודע. ויקטור - ויקטור מאז ומתמיד יש לו את החושים המחודדים האלה שפשוט בעזרתם מצליח לפצח את הסיפורים בכללותם.

אוף!

אתה מוציאים לי את החשק להכנס לפורום! כל שבוע אני פותחת פה הודעות של אנשים וכתובים דברים לא כ"כ סימפטיים על דייויד שלי
מבאס...

נועה, לא נורא ../images/Emo140.gif |ספויילר|

נכון, בפרקים האלה ג'י.טי מוציא ממאק את הטוב שבה והם באמת זוג מעניין. אבל עוד מעט כשבילי יהיה עם מאק, וג'.טי עם קולין, יהיו לנו 2 זוגות חמודים ובטוח יהיה עוד יותר מעניין. ואת יודעת מה הכי שווה בכל העניין? שבריטני תישאר לבד...!

דווקא לא ../images/Emo58.gif

בריטני תקבל את ראול
אבל בסוף בסוף בסוף - היא תישאר לבד, אלמנה עם תינוק קטן

../images/Emo58.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif

בריטני וראול
ג'יזס, זה אמור להיות יותר מפולפל ממאק וג'י.טי. אבל אני מניחה שזה לא יקרה בזמן הקרוב נכון? רגע רגע, אז ברי שלנו היא זאת שהולכת להינטש לאנחות ולהשאר לבד?

אור2221

New member
רואים שהברזת מהמפגש האחרון

ראינו דווקא די הרבה קלטות מהתקופה הזו... פעם הבאה - להגיע, ואז לא יהיו חורים בהשכלה :)

../images/Emo58.gif ומה שראינו היה משנת

2002, כשאנחנו באמצע 2001 - מה שאומר שהזיווג של ראיטני לא ייקח כ"כ הרבה זמן... וכן, בריאנה תעזוב את החבורה לבד... בדד... גלמודה... בינינו, לא אבידה גדולה...

pumiki25

New member
יאפ, יאפ... ../images/Emo58.gif

בריטני וראול. אמנם נשמע מחריד ומעורר פלצות בשמיעה ראשונה - אבל חכי-חכי, יא-מבריזנית-מפגשים - עוד יימסו כאן לבבות
(הממ. אולי זו הסיבה שאני מצליחה לסבול את בריטני? כי בכל זאת - ראוליטו יודע מה טוב לראוליטו. לא?
)

אחותי! אני יודעת מה מפריע לך!

בבקשה להפסיק להשמיץ את בילי!
תסתכלו על התמונה הזאת
יש פרצוף יותר מתוק ושובב מזה?

kawa

New member
סיכום הפרק שלי

הניומנים ניק במיטבו מחלץ מוורטון את האמת. לא יכולתי שלא להזכר בגנטיקה המשפחתית לשכנע חוטפים ופושעים לשתף איתם פעולה. זוכרים את ויקטוריה הקליברית הכפותה בחבלי הגרי דוסון? כמה שכנוע היה לה אז, כמה חכמה וקור רוח. מסקנה: כפות את הניומן, כלא אותו, ומצא אותו במיטבו!!! הבוצ'ניקיות זוכרים את הבבוקשה? בבוקשה גדולה, בבושקה קטנה. פיליס היא בבושקה גדולה, יעני תחמנית גדולה, בריטני קטנה. ברינטי באה לפיליס במבט- תחמנת אותי אני אזיין אותך. פיליס עושה לה 'מה פתאום את כזאת קטנה חדשה בתחמנות אני ותיקה'

pumiki25

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

ענבל - הרגת אותי עם "כפות את הניומן, כלא אותו ומצא אותו במיטבו"! אהבתי את הסיכום!
אני מסכימה לגבי ג'יי.טי ומאק - (נועה, סליחה-סליחה-סליחה!
) They're just MEANT for each other!
(נועה? הכול בסיידר? אני מבקשת להפסיק לדפוק את הראש בקיר!
) (
- אור, ריק'וש, נימרוד - מתנצלת על שעדיין לא הגבתי למסרים - אני נשבעת - אם ביום ראשון לא מגיע הטכנאי מבזק, אני ניגשת למוקד התמיכה הקרוב אליי וגוררת אותו עד אליי לחדר. זה לא עומד להיות נעים! *אהממ...*
)

למעלה