SPEECH!!!!

*קליאו*

New member
SPEECH!!!!../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif

צריכה עזרה שוב אוה נזקקת שכמותי
המ, לחברתי הטובה ביותר יש יומולדת 17, אותו היא חוגגת ביום שישי. עכשיו, חשבתי לעצמי, וואט דה הק, והחלטתי שאני אביא כוס יין, אדפוק\אנקוש עליה עם כפית, ואשא נאום. עכשיו, אני צריכה לחשוב על אחד.
חשבתי שהוא יתחיל במשהו כמו.. עכשיו כש
י היקרה סוףסוף בת 17.. " אבל שם נתקעתי, אז אם יש לכם רעיונות
אה, ואם אתם יודעים את הרשימה הזו של הדברים שמותר על פי חוק לעשות בגיל 17 [כמו שב14 מותר לעלות לבד במעלית, ווהו
].. זה יהיה נחמד להוסיף.
תנקס

הממ חשבתי שאת רוצה ברכה..

כי אם כן את יכולה לתרגם את השם שלה לשפות שונות, בהנחה שזה אפשרי.. למשל שקד קאופמן אפשר, כי זה כאילו שקד סוחר, אז מתרגמים ורושמים בהמון שפות.. עשיתי לידידה כזה בריסטול ענק עם השם שלה ב41 שפות - היה מאוד יפה
. הממ, אני אל טוב בנאומים:-X, אז בעע
. בהצלחה
אני אנסה משו.. גיל 17
חח גיל מחורבן
בין סויט סיקסטין ל18 המבוגר... באמת שלא ידוע אם יעלה משהו אני אשלח
.

*קליאו*

New member
רגערגערגע.. ../images/Emo105.gif

תפרט מה שאמרת על השפות!! זה נשמע מגניב!!
(ואם אתה לא רוצה לכתוב את השם שלה כאן או משו.. אתה יכול בפרטי..) זה דווקא נשמע אדיר מהדברים שמתאים לה לאהוב!

אז כשכל חבריי היו בפולין

לידידה הייתה יומלדת, ומאוד שעמם לי. מה שעשיתי בעצם זה השגתי כמה שיותר מילונים ברשת בעזרת בבילון ומילוני אינטרנט (הממ אם תרצי את הקישורים תאמרי לי, אני אצטרך לחבר את המשחב הטרנטה
). אני אל אכתוב את השם, אבל כמור שאמרתי על השם שלי: "שקד קאופמן" שזה כאילו ששקד - פרי. קאופמן זה סוחר בגרמנית אז באנגלית זה יהיה: Almond Salesman, ובערבית: לוז תאג'יר וכן הלאה... תרגמתי את השם ל41 שפות, וכתבתי על בריסטול, כל שפה עם הכתב שלה
. זה היה מעייף אבל מאוד כיף
שפות זה הכי שיף
מוי כיף

*קליאו*

New member
רוצהרוצהרוצההה!!!../images/Emo88.gif../images/Emo105.gif

יאא, זה יהיה מושלם אם אני לא אתפגר בדרך!!
תודההה

מממ טוב אני אלך לחבר אותו../images/Emo13.gif

רק שהמממ, קודם כל תורידי בבילון, ומצאי דרך א-לגלית שיפעל לך לעולמי עולמים.. ותורדי את כל מילוני השפות שהם נותנים (שפה-אנגלי). אחכ לכי שם למילונים החופשיים לשפת יש שם המון, כל מיני מילונים לא רשמיים: בין השאר של ערבית פרסת אינדונזית ועוד... בעצם יש לי את קבצי ההתקנה אני אשלח לך. תני אסק או מסנג'ר או משו.

ננסה שוב... בלי הלינק סלינק

מקווה שזה יילך.. מקווה שיילך טוב. סטארז21 אתר מאוד טוב עם המון מילונים מחולקים ע"פ אזורים גאוגרפיים, בצד יש קישורים לאזורים אחרים. אג'יב. מילון ערבי-אנגלי-צרפתי, מאוד נחמד. הלסינקי. אתר עם המון קישורים למילונים, חלקם כתבתי פה... כתובת של אתר זה (האתר הראשון ללא קישור), היא הראשונה למטה: כל מיני שפות אירופאיות.... הפרי לנג (האתר השני ללא קישור, הקישור למטה). זה אתר עם המון מילונים (שלא בטוח עובדים
) אבל הוא מכיל המון פונטים שעזרו עם המשימה... בהצלחה^^

Miss Tomato

New member
אוקי.

רק עוד שנה לצבא. לחץ עצום של בגרויות. יציאה מהסוויט סיקסטין הנורא. רשיון. תירוץ רשמי לריב עם ההורים.

Vilia©

New member
מה מיוחד בגיל 17....

מי כמוני, ילדה גדולה, יודעת
אז ככה: כעקרון, מותר לך כמעט הכל! 17 זה הגיל שאפשר להוציא רישיון את יכולה לעזוב את הבית ההורים יכולים לזרוק אותך מהבית זה כבר לא בעילת קטינה (כלומר, את יכולה להיות עם גברים\נשים מעל גיל 18 וזה לא נחשב כאונס אלא אם את מתלוננת) יש לך את רוב הזכויות של גיל 18 חוץ מהאלכוהול.... ENJOY!

למעלה