Specialized Enduro FSR - ייעוץ

DR 650

New member
Specialized Enduro FSR - ייעוץ

שלום לכולם, הנה הדילמה: שמתי עין על Specialized Enduro FSR 2006, כאופניים שתוכלנה להוות פלטפורמה מתאימה לשדרוג רמת הרכיבה ולהעלאת רמות האדרנלין הנלוות אליה. אבל, רגע לפני גיהוץ הכרטיס - האם מוכרות לכם אופניים של יצרנים אחרים שיודעות לתת תמורה דומה בעלויות דומות (סביב 12K)? אשמח מאד לקבל המלצות מפורטות (מה דומה ומה שונה). תודה מראש,

ranperagmin

New member
לדעתי..

אם כבר שמת עליהם עין. בדקת, מתאימים לך, בתקציב, עזוב אותך מהאפשרויות האחרות. ברור שיש, יש הרבה, בטווח מחיר הזה, ויוכלו להגיד לך לפה ולשם, וכל אחד יזרוק את החברה החביבה עליו, ורק תוסיף "קצת" ותוכל לקחת משהו יותר טוב, אין לזה סוף.. ותמצא את עצמך רק מתחיל להתלבט יותר. אם אתה סומך על עצמך, כבר מבין מה אתה קונה, לך על זה. אני בעד.(רק תחליף לבולם דיסק הידראולי)
(אני רוכב על IRONE HORSE MK III EXPERT, שעולים באותו טווח מחיר).

dotanegozi

New member
המלצה

שב על האופניים, האם הם "מדברות" - נוחות, דיווש, יציבות, ביטחון לא צריך רכיבה של שעה מספיק דקות. ותראה האם שווה ל"גהץ" סכום כזה ? היו לי מספר זוגות אופניים משמות "גדולים", ופה זה נגמר, לא תמיד יש הצדקה לשם... היום אני רוכב על Haro X3 משודרג, הוצעה כספית של כ-12K ש'ח ואני מרוצה עד הגג, כרגע לא הייתי מחליף באף זוג אחר תמורה מלאה לכסף, ALL MOUNTAIN BIKES

arima

New member
תרשה לי לחלוק עליך...../images/Emo150.gif

לדעתי כמעט כל אופניים ברמה בינונית-גבוהה יראו אטרקטיביות בכמה דקות הראשונות אבל המבחן האמיתי הוא בשטח אגרסיבי... רק שם אפשר באמת ל"הרגיש" את האופניים כמו שצריך ועמוד על היתרונות והחסרונות שלהם. לפני שקניתי את הסמגמפר הנוכחות שלי בדקתי המון זוגות "מסביב לחנות" וכולם היו אחלה ודווקא הסטמגמפר לא היו משהוא..אבל כשלקחתי זוג של חבר לשטח הבנתי את הפוטנציאל שלהם, בלי ה"סביבו" הזה קרוב לוודאי שלא הייתי לוקח אותם ...

ענן36

New member
להלן עקרונות הרכישה הנכונה:

1. האם האופניים מתאימים לצרכי הרכיבה שלך (נוכחיים בשאיפה לשיפור) 2. האם הם מתאימים לתקציב שלך 3. האם אתה אוהב את הצבע (הכוונה - מראה כללי) עזוב את ההמלצות של האחרים לגבי דגם זה או אחר, עזוב את תופעת העדר הידועה במחוזותינו. ראית אופניים שמוצאים חן בעיניך ויזואלית? מתאים לך בתקציב ונוחות לך? לך על זה. לכל אחת מהחברות הגדולות יש "חסידים" משלה. אופניים זה כמעט כמו בגד. מספיק הבדל מיזערי בפרופורציות של הגוף שיגרמו לאחד לאהוב אותם ולשני - להעדיף חברה אחרת. אז... נדלקת ?? ניסית שעה שעתיים ועדיין אוהב? לך על זה... בטוח תהנה.

free ride

New member
עוד טיפב קטן

לדעתי תנסה לקנות אופניים שהם קצת מעל הרמה שלך כיום . אופניים שיתנו לך אפשרות להשתפר לכיוון שאליו אתה רוצה להגיע . האנדורו הם אופניים מתוינים ולדעתי ברמת מחיר הזאת אין משהוא דומה אולי הגיאנט אבל אני לא יודע כמה הם עולות ומה רמת האיווזור שלהם.

buya22

New member
GTi- drive 5 פשוט וקל - אגרסיבי וקל

לפי דעתי יותר משתלם - לי לפחות זה היה !!! אין בובינג פשוט מאוד והם תענוג של אופניים - גם אני רציתי אנדורו אבל זה יותר מידיי כסף לטעמי וזה מוגזם !!! ?GT סבירות עולות 10,900 ברוזן מינץ וגם השרות מעל המצופה :)

free ride

New member
הGT הם אופני שבילים מצוינים אבל

זה מה שהם האנדורו הם כמעט אופני FR ויאפשרו לך להתפתח לכיוון האגרסיביץ

noamkfir

New member
תיקח רכיבת מבחן

לזכות מצמן יש לומר שהם בין הבודדים שנותנים רכיבת מבחן. תיקח את האופניים ותראה. כדאי להחליף את הברקסים של הייז (שימנו דאור נותן את התמורה הטובה ביותר)

septAA

New member
גם אני בסרט הזה ../images/Emo202.gif

למרות שאני מתכחש. בטווח המחיר שלך, ראה מאמר על מבחן ארוך טווח במגזין אופניים ינואר האחרון: , Iron Horse MK III Expert , Enduru Elite , GT I-Drive 5 אני מבין שאתה חזק בקטע של פרי-רייד בנטייה לדאון-היל ? אז כנראה שבחרת נכון... אם עדיין אתה מתכוון גם לתת ב - XC ובטיפוס - יכול להיות שסטאמפי קוראות לך.

benbike

New member
SCOTT NITROUS מדהימות

שילדה אגרסיבית במיוחד ומדהימה ביופייה. מעבר לכך הסקוט מעניקות תמורה הרבה יותר גבוהה מהאנדורו גם אני הייתי באותה דילמה ואין כמוני מרוצה מה - SCOTT החדשים שלי ואגב המבטים בשטח לא מפסיקים לזרום תנסה , תרכב ותתמכררררר

טל33

New member
כבעל אנדורו לשעבר ו SX היום -

אופניים נפלאות.תוכל תמיד לשדרג אותם למשהו יותר אגרסיבי כשתרצה, ואם אתה לא קופץ דרופים של 3 מטר+ על בסיס יומיומי, הן יתאימו להכל.האנדורו מקבלות על בסיס קבוע ציונים של 9+ בכל מבחן אופניים. באופן אישי אלה האופניים שהיו לי הכי נוחות מרכיבה ראשונה (יש לי גם 7point5 והיו לי HARO ו SANTA CRUZ). גש למצמן ותבקש אופניים לרכיבת מבחן לסופ"ש. אולי לא יהיה הדגם הספציפי הזה, אבל יש להם אנדורו למבחנים.

avnerl

New member
לא תתאכזב

אני בעלים גאה ומאושר של זוג כזה בגרסת Sworks. מבטיח שהחיוך לא ימחק לך. בהצלחה.

felixbaron

New member
והוא אובייקטיבי לחלוטין...../images/Emo8.gif

אבנר.הגיע הזמן לתמונה עדכנית עם ה-DHX לא ? גם אני רוכב על אנדורו - EXPERT 150 2005 ולא רק שהחיוך יתפס לך בצורה קבועה על הפנים גם הריגושים באזור החשק שתרגיש בכל רכיבה על האופניים האלו יהפכו את חייך לנעימים יותר ...

airib

New member
../images/Emo6.gif"אזור החשק" ?? אתה בטח לא מתכוון

ן לאזור ה FAMILY JEWLS ?? נכון שפנפן קטן שלי ???

menzib

New member
|שוטר|שתדע

שכל פעם שאתה נותן בהודעה בפורום, השרת של תפוז נותן בתזכורת לגורילה. הוא סגר את זה עם מנהל הפורום מאחורי גבך. זה חבר זה?

למעלה