"spanish fly" אמת או בדיה ?

זיקן

New member
מנהל
"spanish fly" אמת או בדיה ?

(Zבוב ספרדי) טיפות חשק לאשה (קרירה או פולניה) עובד או לא? (השאלה לא מיועדת לסוק אצלו לא צריך מקבלים אותה ישר מלמטה..)

Love Today

New member
טיפות חשק לאישה?

לא יודעת עד כמה זה עובד. אני חושבת שאם מישהי לא מסוגלת לנהל קשר מיני בצורה נורמאלית או שיש לה מחסור רציני בחשק מיני, טיפות זה לא מה שיפתור את זה . סביר להניח שזו בעיה הרבה יותר שורשית שנובעת מבעיות ביולוגיות/ פסיכולוגיות , או אפילו שילוב של שני הדברים. בלי שום קשר אני חושבת שאישה שרואה שיש לה ליקות בחשק המיני צריכה לפנות לגורמים שיוכלו לעזור לה לפתור את זה מהשורש, טיפות זה פתרון זמני לא מעבר.

זיקן

New member
מנהל
מה זה משנה זמני או לא

העיקר השאלה אם זה עובד או לא. בקשר לאובדן ליבידו או חוסר בו מניסיוני אני יודע שזה בעיה שניתנת לפיתרון בלי עזרה רפואית צריך רק "סטרטר" טוב ואז כשהמנוע מתחיל לעבוד השמיים הם הגבול אם אין סטרטר שום טיפול לא יעזור. ודרך אגב רצתי לשאול את כבודה מה זה ה P שאת שמה בסוף כל תגובה לא מצליח לך באייקונים?

Love Today

New member
נראה לך

שמישהי שאין לה חשק מיני באופן כללי פתאום בגלל כמה טיפות תתחיל להשתולל כמו זונה פראית? אתה מסססססתתלבבטטטט?
לדעתי יש כמה דברים הרבה יותר מעוררי חשק כמו שוקולד למשל.. אבל שוב אני חושבת שמי שיש לה חשק מיני מאוד נמוך ולא בתדירות יש שם הרבה דברים מסריחים מתחת לפני השטח וזה בטח לא תלוי בטיפות.

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo45.gifמה זה משנה מיסתלבט או לא

העיקר שעכשיו את שמה תאייקונים בסדר וכל הקרדיט מגיע לי

Jesuscrist

New member
כשעבדתי בחנות לאביזרי מין

הייתי מוכר כאלה,אף פעם לא קיבלתי תשובה חדש משמעית אם זה עובד או לא.

זיקן

New member
מנהל
הייתה לי "ידידה" שהיתה בעלת חנות

כל הזמן טענה שזה עובד אולי כדי שאקנה .. יום 1 שמתי לה בלי שתדע אחרי שעתיים ! היתקשרה שהיא מיוחמת אמרתי שאני בא מיד אמרה שעם ידידים לא מיזדיינים ביגלל זה היא "הייתה" אבל תשובה חד משמעית כמו שאתה אומר גם אני לא קיבלתי..

למעלה