SPAMKILLER

קולט45

New member
SPAMKILLER

קראתי את כל ההודעות שלכם לגבי וירוסים בדואר ואף אחד לא הזכיר את התוכנה הזאת שאני משתמש בה שנים, עלה לי 20$ הרישיון שלה והטריק שלה, שהיא בודקת את הדואר אצל ספק האינטרנט בכלל שלפני שמגיעה למחשב. ואז את יכול לראות את התוכן שלה ומי שלח אותה, וברגע שהמכתב נפתח והוא נגוע, תוכנת האנטי וירוס קופצת, לי למשל יש את נורטון היתרון שכאן שהדואר עדיין לא הגיע למחשב, וכמובן בדיקת דואר אוטומטית מבוטלת כאן. יש עוד תוכנות בשמות דומים שהם חינמיות, ואני מציע לכולם לעשות כמוני, אני כבר 9 שנים על האינטרנט, ועכשיו מספר שנים עם אדסל ואין צרות

doutsider

New member
ו...

נורטון 2002 לא עושה אותו דבר? הוא כן, הוא בודק דואר ישירות על שרת האינטרנט ולא מוריד קודם דואר, וגם הוא בודק דואר יוצא.. נורטון מספיק גם לדעתי זה יתרון כיוון שאין צורך בכמהתוכנות במקום תוכנה לדואר ואחרי זה האנטי וירוס לא עדיף ישר האנטי וירוס שמטפל גם בדואר?

קולט45

New member
לא, נורטון לא בודק את הדואר אצל

השרת, אלא לאחר שהוא כבר אצלך

uzi2

Active member
יש כאן בלבול בין מושגים שונים

Norton 2002, בודק את הדואר הנכנס ע"י זה שהוא הופך את עצמו לשרת pop3 proxy במחשב שלך, ולכן הוא חייב להוריד את המכתבים למחשב שלך כדי שיהיה ניתן לבדוק את תוכנם. מכיוון שספק שרותי האינטרנט שלך לא ירשה לתוכנת האנטיוירוס שלך לרוץ עליו, האנטיוירוס שהתקנת אצלך יכול לרוץ רק אצלך במחשב, ולכן הוא חייב להביא את המכתבים אליו למחשב לפני שהוא בודק אותם. Spamkiller, (מתוך הנחה שהוא עובד כמו תוכנות אחרות שאני מכיר, לסינון spam בשרת), מיועד לסינון דואר זבל, והוא בהתחלה מוריד מהשרת רק את הכותרים של הדואר ולפי זה הוא יכול להעריך מה דואר זבל ומה לא. מספר מצומצם למדי של וירוסים ניתן לזהות רק ע"י הכותרים של הדואר שלהם.

shapira meir

New member
ראה ההודעה שלי למעלה

מאז שאני משתמש במיילמו, אני רגוע, הנה ממש אחרי כתיבת ההודעה, בדקתי דואר לא בתוכנת הדואר ח"וח אלא כמובן במיילמו, והיתה לי הודעה מוזרה כשהתוכן ריק, כמובן מחקתי מבלי להסס.

uzi2

Active member
"למעלה" זה דבר נזיל

כשמדובר במערכת הפורומים של תפוז. ראה תגובה שלי למכתבך.

למעלה