spam

ailag

New member
spam

אנא טפלו במשתמשת, אין לי מושג מי היא (היא אפילו חשבה שאני בן) אבל קיבלתי הודעת זבל ממנה במסרים האישיים בתפוז. אחד ממכתבי השרשרת שאני חייבת להעביר ואז אני אזכה, או שאני אמות מחר. שם המשתמשת: netta12 . תודה. תוכן ההודעה (למשועממים ביניכם): קרא! שלחו לי מכתב זה, בתורי אני שולח אותו אלייך,שרשרת זו נכתבה ע"י מיסיונר, מקורה בוונצואלה. אם אינך מאמין\ה אנא הגדיש תשובת לב למסופר בהמשך מר ברגמן קיבל את המכתב ב-1953, הוא העתיק אותו כפי שנדרש, 9 ימים לאחר מכן הוא זכה ב- 39 מיליון בלוטו. מר בון קיבל גם כן את המכתב ...הוא שכח להעתיקו והוא איבד את מקום עבודתו. הוא מצא את המכתב , העתיקו 29 פעמים- ו9 ימים מאוחר יותר מצבו משתפר ונהיה יותר טוב מבעבר. העלמה נ. קיבלה את המכתב וזרקה אותו, 9 ימים לאחר מכן היא נהרגה. גברת ט.קיבלה את המכתב, שרפה אותו וביתה חרב, הוריה מתו ובעלה אושפז. מר דושטו קיבל מכתב זה, הוא ביקש ממזכירתו להכין 29 עותקים ולשלוח אותם זמן מה לאחר מכן הוא הרוויח 20 מיליון. מר דה פריז קיבל את המכתב והניח אותו בצד, הוא שבר את השרשרת ואיבד את כל מה שהיה לו, הוא חיפש את המכתב והכין ממנו צילומי זירוקס והרוויח 10 מיליון. בשום אופן אין לקטוע שרשרת זו! צלמו או העתיקו ושילחו או תפיצו במייל ל-29 אנשים, 9 ימים לאחר מכן אירוע משמח יקרה לכם. תמשיכו שרשרת זו, סנט אנטואן מגן על המזל שלנו, שרשרת זו עשתה7 פעמים סבב סביב כדור הארץ, המזל שלח לכם אותה, המזל יפקוד אתכם תוך 9 ימים. זהירות! בשום מקרה על תשלחו כסף, אל תשמור את המכתב הזה או העתק ממנו בביתכם. תוך 9 ימים תצפה לכם הפתעה גדולה:מזל!
 

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

יש לך אפשרות לחסום משתמש מן המסרים האישיים. פתחי מסר שאותה משתמשת שלחה לך וחצי על "חסום משתמש" (קישור חום בצד השמאלי עליון של המסר). בהצלחה,
 

דRדכוסי

New member
פגע דיי לענות לפניי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בפורום המשוב ענית שניה לפניי ופה גם מניאק קטנטן
 

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

1) תפוז לא אחראיים למה שהגולשים כותבים במסרים האישיים כך שהם לא יוכלו ממש לעזור לך (יש כפתור "חסום משתמש" השתמשי בו) 2)אם יש דברים כאלה על גבי הפורומים פני לפורום המשוב והתלונני (פורום מספר 168)
 

ailag

New member
../images/Emo26.gif

אני מתארת לעצמי שתפוז בכ"ז מנסה להוריד את נגע הספאם למינימום .. אחרת אנשים לא יבואו. אני אכתוב לפורום משוב, תודה. (פשש, תגובות מהירות!)
 

דRדכוסי

New member
../images/Emo6.gif

אבל כמו שאמרתי תפוז לא אחראיים למה שקורה במסרים אישיים הם אחראיים רק למה שקורה על גבי הפורומים עצמם הכי פשוט זה לחסות את משתמש
 
למעלה