Space Sex

RoboCoc

New member
Space Sex ../images/Emo35.gif

סקס בחלל, נשמע מרחף משהו, חשבתם על זה פעם? נקודה למחשבה או פנטזיה? קצת קשה להאמין שאת הניסוי הזה- שהוא אחד מהיותר חשובים להישרדות המין האנושי- עדיין לא ביצעו, או שפשוט לא מפרסמים אותו! אתם/ן מתארים לכם את הסיטואציה? בקרת המשימה בקשר לאסטרונאוט ולאסטרונאוטית - "טוב יש להתחיל בניסויA 185/67" או בעברית יאללה תתחילו להזדיין. כל פרמטר במצב הגופני שלכם מנוטר,אתם לא כל כך מרגישים במצח רוח חרמני אבל למען האנושות חייבים להזדיין- וברקע אתם שומעים את ההערות של בקרת המשימה, " אתם לא מספיק …, יותר …" נותנים עיצות שכן זה מן הסתם קצת מסובך, הבחור מנסה להחדיר לבחורה והיא פשוט מתעופפת לו! או שכשהרוחות מתלהטות אז השניים קורעים את כל המכשירים שמחוברים להם לגוף ( או שתחובים להם בכל מיני חורים, מי יודע?) מכבים את כל אמצעי הקשר , הבחורה קשורה (טוב אחד מהם לפחות חייב להיות מעוגן) ואז … זה צריך להיות מעניין! האמת שיש לי רעיות איך זה אבל קדימה בו נשמע את הרעיונות שיש לכם לתרום לפרוייקט האנושי החשוב כל כך.

*g99

New member
האמת היא

שנקרעתי מצחוק......חחחחחחחחחחחחחחח... עכשיו אני שואלת אותך,לשם מה נשלחים האסטרונאוטים לחקור את החלל? האם בשביל המדע או בשביל לנסות ולהתגורר שם בעתיד??? העלת פה משהו מעניין..הינה נושא לדיון. g99...

pazro

New member
כמה שזה נשמע טוב זה לא ממש אפשרי

במצב של חוסר כבידה הדם בגוף מתרכז באזור הראש והחזה, הרי אין מה שימשוך אותו למטה, וכמו שאנחנו יודעים כדי לקיים יחסי מין צריך שהדם יזרום למטה. זה לא משהו שאני חשבתי הרגע, שמעתי את זה ברעיון שהיה עם אחד האסטרונטים של נאס"א לפני כמה שנים.

טלסקופ

New member
מר רובוקוק נכבדי

ממש שפכת אותי מצחוק! קיבלת פקטור 7 (!) נקודות מהטלסקופ. אם תקבל תשובה בנוש אבקשך לעדכן

למעלה