SP1107 דעה ללא

אופיר140

New member
נחמד

היה פרק חביב לא נשפכתי מצחוק אבל היו כמה קטעים טובים. לא נראה לי דווקא שזה היה פארודיה כי חוץ מהרעיון לא היה קטעים זהים או משהו.. מקווה שהמשך העונה תהיה יותר טובה

Th3onE

New member
פארודיה חביבה על סרטי זומבים(לא על ליל המתים)

זה היה פארודיה כללית על כל סרטי הזומבים. נגעו בנושא ולא פספסו שום פרט. פרק חביב עם כמה קטעים שהעלו גיחוך כמו אבא של קייל שהפך לזומבי וגלן חחח. פרק חביב..

the man 123456

New member
פרק חזקק ביותר!! -ספויילר-

עכשיו ראיתי! פרק מצויין!!! אגב זה היה פרודיה נראה לי יותר על רזידנט איוול...

Th3onE

New member
לדעתי פארודיה כללית.

כי היו קטעים מכל מיני סרטים, לדוגמא משחר המתים, הקטע עם האוטבוס, לדוגמא מהאויב שבפנים עם גלן.. למרות שזה די כללי. כמו כן הם תקועים על גג. מישהו זיהה עוד סרטים?.

ET2k

New member
יותר דומה לשחר המתים

ששם הם מתחבאים בקניון...

ק-א-ל-י-פ-ו-ר-נ-י-ה ../images/Emo58.gif

בעונה שעברה הם עשו כבוד לביגי, עכשיו תור טופאק - על הכיפאק! נשפכתי כשהם התחילו לשיר את זה... והאיזכור לגבי ברנטווד (שם נשארתי בבית של דוד שלי), סנטה מוניקה ו-ווניס ביץ' כל כך נכון! בגדול, המחווה כאן היא ל"שחר המתים" ופחות על סרטי זומבים אחרים. מסתבר שהם ממש מתים על הסרט הזה כי הם גם השתמשו מוקדם יותר בעונה בשיר get down with the sickness שמככב בסרט בסצנה בלתי נשכחת. יש הרבה רגעים טיפה יותר מדי גרפיים (ההתאבדות, הבחור שהיה איתם על הגג), אבל מצאתי את עצמי נקרע מצחוק. אהבתי את התיאור של איך אנשים "הופכים" להומלסים, ממש מגניב. אולי הקטע עם הקפיצה מעל ההומלסים זה סתלבט על "גוסט ריידר"? (חרא סרט, אלא אם כן בא לכם להעביר שעתיים בלהזיל ריר על אווה מנדז
). וטוב שהם לא ניסו לדחוף איזה מסר חברתי רציני על איך שאמריקה מטפלת בהומלסים והשאירו את הרעיון על טהרת הצחוק.

Haunted

New member
חחח

לא חושב ש-down with the sickness קשור לסרטי זומבים. פשוט שירים של disturbed מתאימים לסצינות של מכות

אבל כתבתי ששמו את השיר

בגרסה הרבה יותר יפה באחת הסצנות של "שחר המתים". ו
ענק על החתימה שלך, אחד הציטוטים האהובים עליי.

positive energy

New member
אהבתי

הכי אהבתי את ההפיכה של אבא של קייל לזומבי ואת היריות המרובות אגב כל הקטע של המיליציה בעיר האחרת לקוח מ28 ימים אחרי, שזה כבר הפעם השנייה או השלישית שהם עושים על זה פארודיה (היה את זה גם בפרק עם וולמארט)

tamir 200

New member
רק בסוף היה מצחיק

כשהם שמו את california love של טופאק חח... המילים גם נכנסו בול.

richter

New member
התחיל רע ונגמר טוב ../images/Emo58.gif

10-15 הדקות הראשונות של הפרק היו די חלשות, עם שניות מצחיקות בודדות פה ושם. מהרגע שהילדים הגיעו לעיירה ההרוסה (שכחתי את השם) הפרק השתפר פלאים. מהזמן הזה ועד סוף הפרק היה מצחיק, וחבל שמדובר בסה"כ רק בכ-6-7 דקות

למה לבחון את הפרק לפי דקות ?

זה חלק מהקטע שפרק בונה את עצמו. עדיף שיצחיק בסוף מאשר שיצחיק בהתחלה עם סוף על הפנים ..

כרמל 1

New member
פרק טוב!! ../images/Emo58.gif

המשפט של סטן בסוף קרע אותי "Honestly, I don't know what you're seeing in it, Kyle" XDDDDDDDD

shaiezra

New member
נחמד ביותר!

בהחלט מחווה ענקית לסרטי זומבים וכדומה... יצא מצוין וקורע איך שהם הפכו את זה אל נושא ההומלסים היו המון דברים קטנים מצחקים שהפכו את הפרק לטוב אבל לא היה חלק שממש נשפכתי ממנו. בין הדברים המצחיקים היה השם של הקריין חדשות (כריס וולן בולס) שזה בעצם כריס ביצים נפוחות.. אני חולה על משחקי מילים חחח אהבתי את ההחלפות תפקידים של קייל וקארטמן והיה מצחיק לראות מריבה קטנה בין קייל לסטן... לצערי שוב קני לא בלט יותר מידי חוץ ממהתפרצות המוזרה שלו על קארטמן בביוב.. סה"כ פרק לא רע בכלל לסיום חצי העונה 8/10

למעלה