SP1107 דעה ללא

AmitNHB

New member
SP1107 דעה ללא ../images/Emo58.gif

משעמם ולא מצחיק. פרק גרוע !

../images/Emo58.gif אני דווקא אהבתי

אבל יחסית לפרק אחרון לעונה ציפיתי ליותר... היו קצת קטעים מצחיקים, אבל זה פרק בסדר כזה. הכי אהבתי את הסוף, שהם שרו, זה היה חמוד כזה P:

hecq

New member
אני אוהב את סוג הפרקים הזה!

אחלה פרק! מזכיר לי קצת את הפרק עם ההיפים (שהיה חזק!!!!!!!!!!!!!!) הם קצת מגזימים לדעתי לאחרונה עם "בדיחות" על יריות בראש, ווג'אינות, ועוד כל מיני דברים שמכווצים את הפרצוף.

../images/Emo58.gif XD

הפרק של ההיפים היה בין הכי אהובים עלי... בקשר ליריות בראש, היה את הזה שרנדי ירה לו בראש עם שאטגן, ובהמשך הפרק הרים אותו ואומר כזה "תראה, גלן!" זה היה גדול!

Doronko1

New member
../images/Emo58.gifפרק חמוד

אהבתי את כל הפרק במיוחד את הסוף ואת הקטע של רנדי היה פרק ממש מצחיק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

ללא ספק הפרק הכי טוב בעונה!!! חחחחחחחח הקטע שרואים את הבחור יורה בעצמו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב היה כל כך נוראי אבל זה היה אחד הקטעים הכי מצחיקים שאי פעם ראיתי! ואני מדמיין שזה באמת ככה... אתה חושב שלירות בעצמך יהרוג, אבל זה בעצם יגרום המון המון כאב עד שבאמת מתים! אהבתי את זה שאבא של קייל גם הפך להומלס עם הבקשות שלו לCHANGE ושהם עוקבים אחריו לכל מקום ואז זה נשמע כאילו הוא חלק מהם.. חחח. ובאותו נושא, אהבתי גם שגלן (ככה קראו לו?) פתאום הפך להיות הומלס ואז כשהוא ביקש כסף מכולם רנדי ישר פוצף לו את הראש
עוד קטע ממש מצחיק זה קרטמן והקפיצות שלו מעל ההומלסים. ומה שהיה כל כך מצחיק זה שהם כל הזמן אמרו כאילו זה הרעיון של קייל והוא התעצבן. ואז הפרק נגמר בסטן:"honestly kyle, i don't know why you like it so much" זה היה פשוט סיום נהדר! וגם היה מצחיק שהאנשים באוורגרין שמעו על זה שהוא קפץ מעל 30 הומלסים אבל הוא היה יכול מעל 50. חחחח ובסוף הוא בקושי הצליח לעשות 3
ללא ספק הפרק הכי טוב בעונה והלוואי וכל הפרקים בעונה הזאת היו כל כך מצחיקים!! סיכום עונה: עונה חביבה עם פרקים ממש טובים, פרקים נחמדים, ופרק אחד גרוע (עם הכינים). נקווה שמפה הם רק ישתפרו וימשכו לגרום לנו להתאהב בסדרה המעולה הזאת. איך עכשיו אני אשרוד עד אוקטובר?!

שיאו קלוט איזה קטע:

היום שמעתי שמצאתי הומלס בבית ספר שלנו לפני כמה ימים!!! איזה מוזר. חחחח איזה מזל שאני לא ראיתי אותו, זה בטח יהיה כל כך מפחיד. איזה מוזר זה שדווקא ביום אחרי שיצא הפרק אני שומע על זה!!!

D C R

New member
הפרק הראשון היה יותר טוב

הקטע הוא לא פרודיה על דאון אוף דה דד אלא להשוות את ההומלסים באמת לקח להם הרבה זמן להגיב על בעיה ותיקה בארה"ב רק באמצע עונה 11 והגיע הזמן פרק נחמד ביותר שיפור יחסית לעונה החלשה(בנתיים שניה רק לעונה 6 החלשה)

Haunted

New member
חח פרק חמוד

איכשהו על הקטע עם כל ההומלסים ברחובות הזכיר לי את רזידנט איבל
והקטע בסוף שהם שרו את california love היה ענק !

o pie

New member
פרק יפה,

אבל שוב הם עשו פארודיה לסרט - שלא יצא לי לראות. זה מאכזב, הם כבר לא יכולים לעשות פרקים עם רעיונות מקוריים שהם לא פארודיות? אני בטוח שיש המון בדיחות בפרק שלא הבנתי בגלל שלא ראיתי את הסרט Night of the living dead =\ ובגלל זה נהניתי פחות גם מהפרק שעל 300, על צופן דה-וינצ'י, ועל 24. אבל בכל זאת הוא היה נחמד.

BarcaBoy2

New member
change change חח פרק ענק

עוד פרודיה על סרט 2 סרטים בעצם דאון אוף זה דאד ושאון אוף זה דאד רק עם הומלסים במקום זומבים חח ענקקקקקקק do you have to shpare so changeeeee?? lol

למעלה