southern comfort

southern comfort

שלום לכולם . אע"פ שנכנסתי לאתר של החברה , לא הצלחתי למצוא על ההרכב של המשקה . ממה הסאוטרן קמפורט עשוי ? ותודה מראש.

D r a m b u i e

New member
אלכוהול נקי ועשבים

יש בו גם קליפות תפוזים אם אני לא טועה. ישנו סאות'רן ריזרבד שעשוי מבורבן במקום מאלכוהול נקי והוא המשובח מבין השניים.

D r a m b u i e

New member
במקרה הזה מתבסס על הזכרון

אבל הוא מספיק מוסמך לעניין. אם אתה מתעניין עוד, לדעתי יש אתר ברשת של החברה. בדוק שם את העניין. בכל אופן מה שכתבת לך הוא די בדוק ואתה יכול לסמוך על זה.

Orrza

New member
לכל הספקנים, להלן תשובה באי-מייל

שקיבלתי מהנהלת סאות'רן קומפורט: Thanks for visiting the Southern Comfort website and for taking the time to write. In the early days of Southern Comfort's history, bourbons and other whiskeys were used as the base for Southern Comfort, but for a number of years we have used a neutral alchohol base and still do. This allows us to maintain greater quality control on the taste of Southern Comfort. Thanks again for writing. Randy Southern Comfort ובקיצור, כיום משתמשים באלכוהול נייטרלי כבסיס אלכוהולי. לי יש את הרזרב, חבר הביא לי כשביקשתי סאות'רן רגיל, כך שהכרתי אותו בטעות אך אני לא מצטער לרגע. כל מי שמבין באלכוהול ומנוסה בנושא, מאוד מתלהב ומעריך אותו. לריזרב יש טעם מאוד מאוד מיוחד, ואני מאוד ממליץ עליו כהעשרה מאוד מיוחדת של הבר הביתי, ובעיקר של איזור הויסקי. מיושן שש שנים, ובהחלט לא מצועצע. אור.

D r a m b u i e

New member
בדיוק מה שאמרתי

חוץ מסיבות כלכליות קשה לי להבין למה הפסיקו לייצר את הסידרה הרגילה עם וויסקי. אין ספק שהטעם עדיף בהרבה!

Orrza

New member
מה עם קצת הוקרת תודה לי? ../images/Emo123.gif

אני זה שהשקיע ובירר עם סאות'רן!!!!

Hazoom

New member
גם לי

יש את הרזרב, יותר מוצלח מהרגיל. השאלה שלי, מה ההבדל בין קומפורט תווית לבנה (רגיל) לתווית שחורה?

Orrza

New member
שחורה זה ריזרב, לא?

חוץ מזה הם משנים מידי פעם את התווית אז יכול להיות שראית משהו ישן יותר.

למעלה