Souls Of Mischief

Souls Of Mischief

לפני שאני אתחיל לספר קצת עליהם ולתת המלצות אני חייב לומר ששום להקה לא הצליחה לגרום לי לאוהב אותם כל כך מהר Souls Of Mischief פשוט להקה כישרונית יש להם פלואו יש להם מילים והם בנויים מאיי פלוס, טאג´אי, פבטו ואופיו. התחילו כבר בתיכון ועוד לפני שסיימו הם חתמו בJive Records(???). היום כמו שלפחות אני יודע החומר הבוטלאגי שלהם מסתובב הכי הרבה באנדרגראונגד של הווסט(זה לפחות מה שקראתי) הם כבר הוציאו שלושה דיסקים ולפני כמה זמן הוציאו דיסק אוסף טריולוגי(יענו של שלוש דיסקים) בכל מקרה אם למישהו יש עוד לתת מידע עליהם ,בבקשה. שירים מומלצים: טוב כאן אני יכול לומר לכם שפשוט לא יצא לי לשמוע את כל החומרים שהם הוציאו אבל ממה ששמעתי אני אומר להם שפשוט כדאי לשמוע כל מה שהם מוציאים

DJ JuVi

New member
איי פלוס?

יעני מ: Enjoy Yourself ??? Jive Records- חברת תקליטים לא בהכרח של היפ הופ.... חברת תקליטים מאווווד גדולה ומוערכת בארה"ב. אם אני לא טועה - הבקסטריט בויז היו חתומים שם - הוכחה שזה לא היפ הופ...

Pace

New member
ממש לא...

A-Plus מ-Souls Of Mischief (ו-Hiero) הוא ותיק בסצנה, שלא כמו הפישר הקטן ההוא שהגיח לפני כמה שנים.

RiRo

New member
חחחחחחחחחחח ביסטי בויז לא ראפ?!

טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב עדיין שומע : necro underground

TakTik

New member
יש לך זוג עניים נכון?

מומלץ להיתמש בהם... הוא רשם הבקסטריט בויז

RiRo

New member
תראה מה שעה של לימודי אלגברה

לינארית עושים לך

Stinkin Fish

New member
לך תדע...

אם ג´אסטין טימברלייק נחשב לראפר כושי אסלי, אז אולי גם הבקסטריט בויז... מי יודע!

Pace

New member
שיר אחד ממש מפורסם שלהם:

93 Till Infinity (כמובן הפוך...). היה להיט די גדול בזמנו, והשיר הכי מוכר שיש ללהקה. כמו שציינת, כל הדיסקים שלהם מומלצים. ו... הם חלק ממשפחת Hieroglyphics הנהדרת.

tom2

New member
יש גם את

cab fare, שאף פעם לא יצא באופן רשמי (רק בבוטלגים) בגלל שכל השיר בנוי על המנגינת פתיחה של סידרת טלוויזיה ישנה שקראו לה taxi driver אני חושב. בכל מקרה זה שיר ממש מגניב, בעיקר בגלל הביט (ואפשר להודות לכן ל-bob james שאם אני לא טועה חיבר את המנגינה מלכתחילה...)

RiRo

New member
אני אוסיף קצת :)

אז ככה souls of mischeif הם חלק מקרו ה heiroglyphics המעולה. הם הוציאו 4 אלבומים : 93 till infinity No Man´s Land Focus Trilogy: Conflict, Climax, Resolution שירים מומלצים : 93 till infinity get the girl grab the money and run (אחד הביטים החזקים) make your mind up trilogy The Interrogation feat Pep Lov תהנו שומע : necro - underground

RiRo

New member
שייייט אני מעוצבן!!!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:

:)

CrUaanCh

New member
Souls of Mischief

הוא הרכב המונה ארבעה ראפרים: A-plus,Opio,Tajal ו- Phesto. הקריירה שלהם התחילה כאשר Del Cousin (חברת התקליטים Hieroglyrhics) החתים אותם על חוזה הקלטות מה שהבטיח את הצלחתם של Souls. וכבר לפני סיום התיכון הקליטו שיר עם Del שנקרא "Burnt". אז הוציאו את אלבומם הראשון שנקרא: "93 Til Infinity" כבר בדיסק היה אפשר לראות את כשרונם, הדיסק נטף במיומנות רבה, פלואו, חריזה וכושר התבטאות מעולה. מה שלא ממש מובן שאת אלבומם: "Til Infinity 93" "A Low Down Dirty Shame" "No Man´s Land" הוציאו לכל הנראה בלייבל Jive records ואת אלבומם האחרון "Trilogy: Conflict, Climax, Resolution" שייצא בשנת 2000 הוציאו בלייבל Hieroglyphics Lmperium. בקיצור הם אחלה הרכב ובאמת קל להתחבר אליהם... "Till Infinity 93" שיר מוכר ומומלץ...ובכלל הדיסק טוב. play list/"Til Infinity 93 (למי שרוצה..) 93 Til Infinity A Name I Call Myself Anything Can Happen Batting Practice Disseshowedo Let Em Know Limitations Live and Let Live Make Your Mind Up Never No More Outro Tell Me Who Profits That´s When Ya Lost What a Way to Go Out

למה זה לא מובן

למה שהם לא יוציאו את זה בלייבל אחר אם הם הצטרפו לאותו לייבל אחר כך?

CrUanCh

New member
נכון אתה צודק, אבל...

Del Cousin הוא כביכול זה שגילה אותם (אם אפשר להגיד ככה) ו Del שייך לחברת התקליטים Hieroglyrhics אז אם הוא גילה אותם בתחילת דרכם זה אומר שאת הדיסק שלהם "93 Til Infinity" (הדיסק הראשון שלהם) היה צריך לצאת בלייבלHieroglyrhics... לא?:)

volatile

New member
הסיבה מאוד פשוטה

כסף, זו גם הסיבה שרוב הדיסקים הראשונים של דל יצאו בחברות אחרות. קח בחשבון שבשנים האלו תעשיית ההיפ-הופ העצמאי בארצות הברית היתה קטנה בהרבה מהיום, והיה קשה להוציא דיסק לבד בלי מימון ותמיכה של חברת תקליטים גדולה, שלא כמו היום עלויות ההוצאה של דיסק היו פנומנליות ולא היו הרבה עצמאיים עם כספים בשביל זה בתחילת שנות התשעים. מצד שני קח בחשבון שההירוגליפיקס הם לא רק לייבל הם גם סופר הרכב שכולל בתוכו את חברי souls of mischeif פלוס del the funky homosapian, casual ו - pep love. פלג.

CrUanCh

New member
הפכת את זה לברור עכשיו:) אבל..

שכחת לציין את Domino הוא גם נכלל בחברי ההירוגליפיקס. אם אני לא טועה:)

omritoto

New member
שמעתי אותם

וואי ממש ממש יפה אהבתי את השילוב קולות שלהם והם להקה ממש טובה

למעלה