sos

sos

אני מתוסכלת מאד מאד מכל המצב שלי של ההפרעת חרדה.
ניסיתי כל כך הרבה דברים ודרכים ולא מוצאת פיתרון. מאד מפחדת לקחת כדורים פסיכיאטרים.
מה אפשר לעשות מבחינת הרפואה המשלימה כתרופת SOS למצב חרדה עצמתי ביותר?
אני לוקחת כל מיני.. כמו ויטמינים של B, אל טריפוטאן, צמחים וכו'..
אולי יש משהו שפיספסתי שיכול לסיע במצב חרדתי מאד שמרגישה על סף שיגעון.
ולא עיסויים וטיפולים פסיכולוגיים וכאלה..
אלא משהו שמקל מידית ועצמתי..

ועוד משהו

כמה זמן לוקח לאל -טריפוטאן להשפיע אם אני לוקחת 1 בלילה לפני השינה שזה של 500?
האם גאבה יעיל לחרדות? מומלץ לקחת? כמה זמן לוקח לזה להשפיע?

ladybug4NLP

Active member
דמיון מודרך, EFT, EMDR ושיטות קצרות מועד

עוזרות מאד כי כרגע את מטפלת בסימפטום בלבד
תוך כדי הטיפול גם לומדים עזרה עצמית כדי שלא תצטרכי להיות כל הזמן קשורה למטפל
שבת שלום

0 אור 0

New member
פספסת בגדול

הפרעות חרדה זו בעיה רצינית שיכולה לפגוע לך בכל החיים ובבריאות אם לא תטפלי בה,
בחרת נכון לבדוק פתרונות טבעיים לפני לקיחת כדורים פסיכיאטריים שונים - אבל לדעתי את שוגה בכך שבחרת להתעלם מהעצות שניתנו לך ולחפש פתרונות קסם בצורה של כדור מצנצנת,
סוד ההצלחה של הרפואה המשלימה הוא בכך שהיא עוסקת בריפוי אמיתי דרך טיפול בבעיה , שלא פעם דורש מאמץ מצידך של שינוי מחשבתי או שינוי אורח חיים או אפילו "רק" לצאת מאיזור הנוחות שלך ולהגיע להתייעצויות וטיפולים אצל מטפל. במקום ללכת בדרך זו שבדוקה ועובדת, את בוחרת לחפש את הפתרון בצנצנת.
מנסיוני האישי, נדיר מאד שבעיות מהותיות מהסוג של הפרעות חרדה יכול להפתר בצורה של כמוסה קטנה ונחמדה שאפשר לקבל את השם שלה באינטרנט, לקחת והכל יסתדר. הכמוסות האלו יכולות רק לפתור את הבעיה הכלכלית של מי שמוכר אותן (בודאי אם מדובר בסתם קשקוש , אבל אפילו אם מדובר בצמח מרפא רציני ויעיל - עדיין הוא לא יפתור בעיות במידה שלא יותאם בצורה מדויקת וילווה בטיפול מתאים)

לא סותר שניסיתי גם טיפולים

נפשיים. ניסיתי מח אחד. טיפול פסיכולוגי וכו'.. זה יעיל כשהמצב טיפה יציב.. וזה רק החומרים יכולים לסייע כי זה בעיה כימית בין היתר ולא ניתן להתעלם מזה

0 אור 0

New member
על אחת כמה וכמה שצריך התאמה מדוייקת של צמחים

צמחי מרפא ותוספים, ולפעמים אפילו "סתם אוכל" יכולים להתנגש עם תרופות, ויכולים גם להשפיע בצורה לא צפויה במצבים של חוסר איזון גבוה,
לכן מעבר לחליטות מרגיעות ומאזנות לא מומלץ להשתמש בצמחי מרפא ללא אבחון ויעוץ של מטפל שמומחה בנושא.
בהצלחה

0 אור 0

New member
ואישית אני מאמינה בשילוב של מגע

לא כל אחד מתחבר לזה,
יש אנשים שצריכים את המילולי ובפרט כשמדובר בנושאים נפשיים,
אבל מי שמתחבר יכול להגיע לעומקים של תובנות ושינוי רק בעבודה דרך המגע (במקרה שלי זה רפלקסולוגיה , אבל ראיתי גם עבודה מצויינת בשיטות אחרות כמו שיאצו או יוגה תרפיה)

זה לא יכול לעזור כעזרה מידית

וזה גם לא ענה על השאלות שלי..
אני יודעת שאפשר לעשות את הדברים הנ"ל אבל זה לא מה שאני שואלת..

0 אור 0

New member
לדתעי קיבלת גם כמה טיפים לעזרה מידית

ואם לא אז אני מזכירה:
נשימות ותרגילי צ'י קונג שמשלבים נשימות
חליטות מרגיעות : פסיפלורה, קמומיל, מליסה
דמיון מודרך
עיסוי מרגיע ובפרט עיסוי בטן וטיפול רפלקסולוגי שממוקד בנושא,
--
אבל מבחינתי כל הדברים האלו הם התחלה של דרך שמטרתה בין אם לפתור או לפחות להגיע לאיזון שיאפשר לך לחיות עם הבעיה ללא פגיעה בחיים, ואינם עומדים כפתרון שלם בפני עצמו
העזרים/תוספים ששאלת עליהם יעזרו לך פחות , יעלו לך יותר, ויגרמו אכזבה כשיסתבר לך שאינם עוזרים

למעלה