sos

sos

עכשיו הודיעו לי שמגעים אלי אורחים לאחרי צהרים מה מכינים????????? אשמח לרעיונות!!!!!!!!!!!!!!!!! -תודה-

יוכי68

New member
לאחרי הצהריים, משמע לא לארוחה?

את מתכוונת לכאלו נשנושים?

יוכי68

New member
אולי תכיני את העוגה במיקרו - יש מתכון במאמרים

לצד העוגה החמימה תשימי גלידה פרווה או חלבית לפי המצב............פירות העונה.....אפשר לחתוך אבטיח ומלון ולהניח בשיפודים יפה בשני צבעים......אפשר להכין בלינצ'ס במלית גבינה מתוקה וקצפת ופירות בצד - יש מתכון במאמרים, אפשר להכין את הבורקס שהכנתי במליות שונות - יוצא טעים ומיוחד לצד סלט טעים, אפשר פשטידה מהירה וטובה.......כווני אותנו.

בסוף הכנתי

עוגת ספוג עם ריצ ואפרסקים משומרים יצא חבל"ז הגשתי עם נס קפה חתכתי מילון ושמתי דובדבנים. הם הגיעו מאוחר ונשארו לאיזה שעה כך שלא הייתי צריכה להכין יותר מזה. תודה על כל הרעיונות שיש במאמרים.

cial 1

New member
ערב טוב לכולם יוכילה הכנתי והכנתי../images/Emo24.gif

אנה סמני לי היכן להתחיל דברים טובים שהכנתי וחלק לא נגעתי בהם כן מצווה לחברה ושכנים ולי קצת דייטאה? באמת אני מתחילה דייטאה הרבה סלטים- אז כך יש כמה דברים חמודים זה מתאים לכולם ואל תשאלי הצלהבתי מהתבניות של הקולוגוף? אחת קטנה ואחת גדולה אחת טפלון ואחת סליקון ברור שהסליקון יותר מוצלחת ומה בזול רכשתי אותה לא יאומן אני קיבלתי ושימתי על כמה מאמריקה גם לקטנות וגם גדולות אבל האדומה פה מהסוכן מסוג טוב אחוד גבוה גם זה יש ולא ידעתי מה שיש לי מאמריקה הם גמישות והחדשה חזקה? טוב ערב טוב לך לכולם פה תני סימן או בשרשור לבד אעלה הכול עוד כחצי שעה אגב לפנות בוקר תפוז לא פעל שוב ערב טוב

למעלה