SOS עזרה לבעיה ב HP850..??

• פותח הנושא yaez
  • פורסם בתאריך

yaez

New member
SOS עזרה לבעיה ב HP850..??

שלום לכולם מי יוכל לעזור לי בנושא הבא : רכשתי מצלמה של HP 850 וכידוע ש "הגברת" זוללת סוללות. (יש לי את המצלמה 3 ימים) , היום אחרי שהחלפתי לסוללות (משומשות במצב טוב) המצלמה החלה מהבהבת באור האדום והמסך שלה החל להדלק ולהכבות . אי אפשר להפסיק את התופעה, לא ע"י כיבוי והדלקה וכאשר הכנסתי כמה סוגי סוללות אחרות התופעה חזרה. מחליפים בטריות, סוגרים את המכסה שלהן ועוד במצב כבוי האור האדום והמסך מהבהבים רצוף. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי גם אם היו לי סוללות חדשות לגמרי זה היה קורה. יש לציין כי הסוללות שהחלפתי במצב טוב מאוד - גם אם היו נותנות לי אחוזי צילום נמוכים עדיין לא תופעה שכזאת. אין לי שום יכולת להפסיק את התופעה בכל זוגי הסוללות שאני מכניס. מישהו מכיר את התופעה? בעיה ? ויכול לעזור...

idohal

New member
האם ניסית לעבוד עם סוללות רגילות?

אם כך ייתכן והתופעות קשורות למצב הסוללות. סוללות אלקליין אינן מתאימות למצלמה דיגיטלית! יש להשתמש בסוללות ניקל מטאל כמו סוללות GP (יש גם אחרות אבל אלה נפוצות בארץ). קנה רביעית סוללות ומטען מהיר כ- 200 ש"ח נסה ואם התופעה חוזרת על עצמה פנה למעבדה בדרישה לקבל מצלמה חדשה.

optimus1

New member
בהמשך לעידו

החוק להגנת הצרכן (הצרחן
) קובע שאם נמצא פגם או תקלה במוצר תוך 14 ימים ממועד הרכישה, העסק המוכר חייב להחליף את המוצר בחדש, ללא תשלום, כולל אחריות מלאה. אך נסה קודם, סוללות חדשות לגמרי של דורסל או אנג'יזר מהדגמים החזקים יותר,כך תוכל להוציא סכום של 25-35 ש"ח ולקבל משוב מידי וזול יחסית למקור הבעיה - סוללות או מצלמה. במקום להוציא ברגע זה 200 ש"ח עבור סוללות נטענות, אם כי סוללות נטענות זהו מוצר חובה למצלמות דיגיטליות. אם הבעיה לא תיפתר לך לחנות ששם רכשת את המצלמה ודרוש מצלמה חדשה. בהצלחה, ערן

Artikh

New member
לי יש דימאג´ 5...

סוללות אלקליין חדשות מספיקות לי לבערך 10ד´ תשתמש רק בנטענות

גדיש

New member
גם לי יש את המצלמה הנ"ל

קודם כל זה לא פגם במצלמה, לכן אל תחזיר! זה רק מראה על סוללות חלשות או לא מתאימות!!! אני רכשתי את תחנת העגינה, אך לפי דעתי זול ויעיל יותר לרכוש מטען מהיר וטוב עם 8 סוללות נטענות (למשל של GPS) ביי

yaez

New member
תודה- אבל תגידו שניכם......?

יוצא מצב שהסוללות גמורות והזום פתוח ואין לו כוח להחזיר אפילו את הזום חזרה? כמו כן כמעט כל החלפת סוללות לעדכן את התאריך ?

גדיש

New member
לא ו... כן

לשאלה הראשונה, לא קרה לי מצב שהזום נשאר פתוח, הייתי במקום מסוים ונגמרו לי הסוללות, אזי הוא סגר את הזום ואז הפסיק להגיב... לשאלה השניה, כן כל החלפת סוללות צריך לעדכן תאריך, וזו לדיתי הסיבה היחידה שתחנת העגינה עדיפה על מטען, כי מטעינים את הסוללות בתוך המצלמה ולא צריכים להוציאם ואז אין צורך לעדכן תאריך כל הזמן... ביי

תפנה לתמיכה הטכנית

ייתכן והמצלמה שקיבלת פגומה. יש לי את המצלמה ולדעתי זה לא קשור לבטריות. יכול להיות שהמצלמה הספציפית לא תקינה והאחריות בטוח בתוקף - אז אם זה לא בר תיקון, הם חייבים להחליף לך אותה. מקווה שיעזרו לך וזה ייפתר.

למעלה