SOS הצילו נשלח לי תמונות בפורמט MAX האם מישהו אולי יודע איזה תוכנה פותח אותו? תודה! Design
D design New member 18/3/02 #1 SOS הצילו נשלח לי תמונות בפורמט MAX האם מישהו אולי יודע איזה תוכנה פותח אותו? תודה! Design
U uri_a New member 18/3/02 #2 3D Studio Max ישנן עוד אפשרויות אבל הן הרבה הרבה יותר נדירות, ובהקשר שלנו הרבה פחות סבירות...
D design New member 18/3/02 #3 תודה, ועוד שאלה קטנה!? תודה לך אוריה! יש אולי עוד איזה אפשרות כלשהי?? אני מודה לך מאוד!
U uri_a New member 18/3/02 #4 כאילו..... לא......./images/Emo13.gif אולי גדולים וחכמים ממני יאירו את עיני, אבל די פירטתי לך - ישנן עוד אפשרויות אבל הן ממש ממש ממש פחות סבירות (כמו מסמך paperport או layout file של OrCad). MAX הוא פורמט בסיסי של 3D Studio Max והשם הוא... אורי (ה a הוא משם המשפחה)...
כאילו..... לא......./images/Emo13.gif אולי גדולים וחכמים ממני יאירו את עיני, אבל די פירטתי לך - ישנן עוד אפשרויות אבל הן ממש ממש ממש פחות סבירות (כמו מסמך paperport או layout file של OrCad). MAX הוא פורמט בסיסי של 3D Studio Max והשם הוא... אורי (ה a הוא משם המשפחה)...