Sorry everybody

ro99

New member
Sorry everybody

האתר המפורסם של ה-49% שלא הצביעו בעד האדיוט...

ro99

New member
אם זה לא מעניין אותך

אז אל תקרא ואל תגיב. זה פורום דמוקרטי פה ואנחנו נוהגים לדון על נושאים פוליטיים לעיתים קרובות. אתה לא חושב שזה מוגזם להכנס פתאום לפורום קיים ולהתחיל להגיד לאנשים איך להתנהג? אנחנו גם מעדיפים לשמור פה על אווירה נינוחה, לכבד דעות שונות של המשתתפים ללא התקפות אישיות, ולערוך דיונים על רמה יחסית גבוהה. אם זה לא מוצא חן בעיניך, אז אתה לא מחוייב להשתתף. ואם אתה כל כך רוצה לדון על נושאים אחרים אז תהיה קונסטרוקטיבי ותעלה אותם בעצמך לדיון, במקום לנסות לסתום את הפה לאנשים אחרים.

raananh

New member
אם את מתחשבת...

הפורום הוא גאווה בחו"ל... את תהיי מרוצה אם אני אתחיל לכתוב על חתולים סיאמיים או אופנועים כאן? אני יודע שאת חושבת שאת תמיד צודקת... כולל בדעות הפוליטיות שלך... יש המון מקומות יותר טובים לכתוב ולדון בפוליטיקה ולהראות לכולם כמה את צודקת בדעות הפוליטיות שלך... אני לא מאמין שאני צריך להתווכח איתך על הנושא הזה... רענן

odedee

New member
אתה באמת לא צריך להתווכח.

אתה צריך לקבל את הזכות הטבעית של חברי הפורום לכתוב על מה שבא להם, כל עוד זה חוקי ולא מעליב אחרים. מאד פשוט. אם אתה לא מתענין בזה אתה לא חייב לקרוא, ובמיוחד - אתה לא חייב להגיב. אגב, הבחירות שהיו בארה"ב קשורות קשר אמיץ לגאווה, נישואין חד מיניים היוו חלק משמעותי מהשיח הפוליטי פה בארה"ב. אפילו אם היה "מותר" לדבר פה רק בענייני גאווה, הנושא שרונית מעלה רלבנטי ביותר. וכן, התחושה של הרבה אנשים בארה"ב (חצי מהם...) היא קשה מאד. אנשים מרגישים שגנבו מהם את המולדת שלהם, בערך כמו בישראל שכבר שנים מתנדנדת 50/50 בבחירות. זה מענין גם אם אתה חושב שבוש הוא נשיא נהדר (ואם אתה הומו וחושב ככה, יש לך לדעתי בעיה רצינית).

White Dragon

New member
פוליטיקה והפורום הזה

הפורום הזה, במתכונות שונות, קיים כבר לפחות שנתיים שלוש - אז אני "גיליתי" אותו. אחד מהדברים שאני אוהבת בו, הוא שתמיד דיברו בו על פוליטיקה, אף פעם לא הייתה סתימת פיות פוליטית - אלא דיונים. לא כולם חושבים כמו רו ולא כולם חושבים כמוני - אבל זה לא אומר שאסור לה לומר מה היא חושבת. זה פורום של גאים בחו"ל - ואין חוקים על מה מותר ועל מה אסור לדבר - ואם תמצא את הארכיון בגוגיי תגלה שפוליטיקה - ישראלית ועולמית, תמיד הייתה חזקה פה.

ronnl

New member
זה מזכיר לי את השרשור המתוקשר

מלפני שנה וחצי והריב שלי עם תומר על הגירה כמו שראש עיריית אמסטרדם אמר אני אומר בענין שלנו אפשר לריב וזה אפשרי כאן אפשר לא להסכים וזה אפשרי כאן זה מה שדמוקרטיה אמיתית חופשית ואמיתית אומרת כמו שאמרתי כבר בפורום אחר אני מביע את דעותיי תמיד אם יש למישהו בעייה עם זה? סלחו לי אבל זה לא בעייה שלי

ca1if0rnicati0n

New member
בסופו של דבר זאת כן בעיה שלך

אם סותמים לך את הפה ולא נותנים לך להתבטא (כמו ששמתי לב שאכן עשו לך)

ronnl

New member
לא בהכרח מכמה סיבות:

כשאתה מתבטא אתה אומר את מה שיש לך להגיד לטוב ולרע , שולח את ההודעה, וההודעה מוצבת בשרשור המתאים, ומה שבא אחרי זה כבר לשיקול המנהלים אם להשאיר אותה או לא. אם הם בוחרים לצנזר הודעה, ובוחרים בסתימת פיות, אז זה אומר גם משהו לגביהם עצמם (המנהלים)והם אמורים לחיות עם ההחלטה אחר כך אם הם מחקו הודעה מסויימת.... אני לא דוגל במחיקת הודעות להפך, אני חושב שזה עושה יותר נזק מהשארת ההודעה עצמה. כן יש ויכוחים לפעמים, כן יש ויכוחים אפילו מתוקשרים ביותר בהם יצא לי להשתתף אבל כולם חייבים לקחת את הכל בפרופורציות הנכונות ! כולנו בני אדם, ולא על הכל חייבים להסכים אין מה לעשות לא תמיד דעתנו זהה לדעתם של אחרים!!! ואת זה צריך לקבל וגם את העובדה שלפעמים גם אנחנו מביעים את עצמנו ברגש וזה רק טבעי שלפעמים הטונים עולים בעקבות זה זה הכל

White Dragon

New member
That's funny

ממש לא הייתי רוצה לחיות בארה"ב היום. אבל גם פה, האווארד (מיני-בוש) ניצח וזה לא מובן - אני עובדת במוזיאון, רוב העובדים הצביעו לירוקים, כולם שמאלנים - ופתאום האוורד ניצח וזה היה ממש שוק - כי מתרגלים לחיות במין בועה ורודה בה כולם נגד שליחת החיילים לעיראק, נגד היחס לפליטים באוסטרליה, בעד נישואין חד-מיניים, וכשכולם ככה בעבודה מולך ופתאום אידיוט מנצח בבחירות... כולנו הבנו כמה שאוסטרליה נהיית יותר ויותר כמו אמריקה מיום ליום

itay82

New member
The site

is really quite touching. And why the hell aren't we supposed to be political? Maybe it's just me (and most of the others writing in this forum), but politics is a part of our everyday life and culture. I, personally, wouldn't like this forum to be a dating/sex searching forum. God knows there's enough of that.

odedee

New member
לטעמי

אין רע בפוליטיקה, כל עוד מצליחים להתנסח בצורה רגועה ולא לפגוע זה בזה. להרבה אנשים זה מקפיץ פיוזים...

tommer28

New member
אתר מצויין, נורא מרגש

אני נתקל הרבה, פה באירופה, פה בהולנד בהכללה "כל האמריקאים המטומטמים האלה" וכדומה. אני תמיד מתעצבן על זה ומעמיד את הדובר על מקומו (ואני חושב שעשיתי את זה גם פה בפורום כמה פעמים. בכל זאת האוניברסיטאות הכי טובות בעולם נמצאות בארה"ב, את המחקרים הכי מתקדמים עושים שם, מנהל התרופות שלהם הוא הנחשב בעולם, הם הכח הצבאי הגדול בעולם, הכלכלה הגדולה והחשובה בעולם... ואני יכול למנות עוד כמה דברים שהם הכי בעולם בהם. ולכן להגיד האמריקאים מטומטמים או רד-נקס או לא משנה מה, זה קצת כוללני מידי ולא נכון לדעתי. אני חושב שהאתר הזה גם מדגיש את העובדה הזו בצורה ברורה - לא כולנו מטומטמים... אתר מוצלח (אולי גם הסמול הישראלי היה צריך אחד כזה?!)

למעלה