Sooooo... How Was Your First Day?

Fall Out Liel

New member
Sooooo... How Was Your First Day?../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

לאיזו כיתה עליתם? איך עבר היום? יש אנשים חדשים? חתיכים? ^^ איך מערכת השעות? ספרו

Fall Out Liel

New member
להלהלה איזו שנה טובה! ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

אם נתעלם לרגע מהעובדה שאני עולה לי"ב ואנשים באו ושאלו אותי אם אני חמשושית וחדשה בבצפר ובאתי רק השנה [למרות שאני שלוש שנים בבצפר הזה ומתחילה את הרביעית] וגם אם נתעלם מהקטע שכמעט בכיתי [ולא מאושר
] כשעיכלתי את זה שיש לי כולה שנה ואז זהו, אז.... אני בקושי לומדת! בזכות המגמה הסופר דופר מופלאה שלי שסיימתי איתה כמעט לגמרי [נותר לי כולה לצלם סרט קצרצר וסיימתי חמש יחידות] ירדו לי המון המון המון שעות, יוצא שאני לומדת ביום ראשון מעשר עד אחת וחצי, ביום שני משמונה ורבע עד רבע לאחת, ביום שלישי מאחת עשרה עד אחת וחצי, ביום רביעי משמונה ורבע עד שתיים וחצי וביום חמישי משמונה ורבע עד שלוש ורבע, ויום שישי כמו תמיד חופששששששש! אבל חברה שלי נדפקה, היא לומדת המון שעות בגלל המגמה, וביום שישי שש שעות רצוף תיירות!
חח מסכנה
ו......היום עבר דווקא סבבה, היינו כולה שעתיים בבצפר, היה מין מפגש/ כזה של השכבה עם המורים והמנהלת והתקינו לנו מצלמות ברחבי בצפר >< ו...זכיתי מקום שלישי בתחרות ביכורי יצירה בתחרות עירונית שנערכה לכל התיכונים בר"ג, ו... הרבה כוסונים באו השנה ^^ אוףףף ונשארה לי כולה שנה
ו...אני אפסיק לחפור XDD

BrokenRainbow

New member
its the last year at sql :<

ואין לי מושג אם להיות שמחה או עצובה... כי בתאכלס זה באמת מבאס >< ולי היה יום רגיל.. באתי היה שעת מחנכת בכיתה וסתם סיפרנו חוויות, ואז היה טקס תחילת שנה של הביצפר אבל הברזתי ממנו, ואז למדתי 3 שעות אזרחות >< מסתבר שיש לי במחצית א' 14 שעות אזרחות, כי הכיתה שלי עושה את הבגרות באזרחות בחורף, ובגלל שאני עושה גם מתמטיקה בחורף הולכות לרדת לי כל ה6 שעות מתמטיקה והשעות של אזרחות ירדו\יתחלפו בתנ"ך והבעה. ובלי קשר לזה אני מתחילה כל יום בשעת 0 [רק במחצית הזאת, מהמחצית הבאה יהיה לי יומיים שאני מתחילה ב9
] ומסיימת 3 פעמים בשבוע ב12:50 ויומיים בשבוע ב15:05, שזה לא נורא במיוחד כי דיי התרגלנו לחזור כל יום בשעה הזאת אחרי שנה שעברה. וזהו D: חח חפרתי בטירוף
אה וד"א קבעתי מחר שיעור נהיגה ראשון... wish me luck

Fall Out Liel

New member
אני גם לא יודעת אם להתבאס או לשמוח ><../images/Emo168.gif

כל מי שמתחיל אומר "איזה כיף לך!" אבל בתכל'ס עד שלא מגיעים למקום הזה לא יודעים מה זה. הבצפר זה מסגרת שחיינו לפיה במשך 11 שנים, פתאום להתנתק ולעבור למסגרות אחרות שיותר קשות [צבא, עבודה] זה יכול להיות סוג של בעיטה בפרצוף [
] מהעולם האמיתי שהולך ומתקרב אלינו בכל יום [וואי איזו פילוסופית נהייתי XDD] בכ"א נעבור את השנה ונעשה כיףכיףכיף! D: And Im Wishing You Good Luck

BrokenRainbow

New member
חחח תודה :)

וכן זה הזוי לגמריי, בחיים לא חשבתי שאני יהיה בכיתה יב', לא יכלתי לדמיין את עצמי פשוט אומרת שאני בכיתה יב' כשאנשים ישאלו אותי באיזה כיתה אני. ותאכלס עד שנה שעברה מתתי לסיים, ועכשיו כשמתחילים להגיע כל הזימונים ומבינים שזה הסוף של המסגרת הזאת פשוט לא רוצים שהיא תיפסק. וכן יב' עוברת בטיל, כי יש מלא סמינרים וטיולים וטיול שנתי... וגם ככה לומדים רק עד מאי

היום הראשון :\

אני רק אומרת שיכולת לשרשר, כי זה לא כ"כ קשור לפו"ב..אבל לא נורא. אז היום הראשון היה דיי מעצבן, הייתי צריכה לקום מוקדם ~__~ ולהיות באוטובוס דיי מפוצץ..היינו כמה דק' בכיתה ואז הלכנו לטקס, הרגשתי שזה הזמן להשלים שעות שינה >< יותר חנונים באו לבצפרD: ועוד איזה אחד גיי שצבע לשחור סיני
אח"כ הייתה לנו חצי שעה בכיתה. אז היא קראה שמות ואמרה שכל אחד יספר משהו.. אז כולם אמרו לה '' לא עשיתי כלום בחופש, ישנתי אכלתי קמתי וככה כל יום '' XD אז היא עברה לפעילות אחרת, שגם בה לא שיתפנו פעולה.. אח"כ הייתה הפסקה, קצרה ביותר..וחחחחחחחחחחחמה
חזרנו לכיתה, וגם כן רק המזגן שלנו לא בסדר
אז עברנו לכיתה אחרת, היא התחילה לבלבל לנו לבוא עם חולצות בצפר, כמה שהתעודה חשובה, בלהבלהבלה ועל התקנון המסריח.. וזהוו האמת,, לצערי מחר שעתיים אנגלית על הבוקר
עם מורה חדשה. וווווווהיסטוריה עם הסגנייתתת
שונאת בצפר.

love scar me

New member
זה פאקינג פורום../images/Emo108.gif

אי אפשר לדבר כל הזמן על פו''ב! צריך לנהל פה גם קצת חברה כדי להתחבר לאנשים והיום הראשון זה אחלה נושא לספר עליו :] ליאל כל הכבוד !D:
קיצר לא כל שירשור חייב להיות קשור לפו''ב

לא אמרתי את זה.. ../images/Emo79.gif

שלא תביני לא נכון, זה מעולה לעשות על זה שרשור. פשוט כמו שידוע לי כל מה שלא קשור לפו"ב הולך לOFF או שמנצלשים את זה לשרשור כלשהו. והיה לאיפה לשרשר.

מעולה ומצחיק D:

בבוקר חברות הביאו לי בלונים וכולם אמרו לי מזל טוב D: חחח ואני בכיתה עם ילדים מצחיקים אז זה היה יום מצחיק כזה P: חח היא רצתה שנשחק איזה משחק כזה שכל אחד אומר מילה שמתחילה באות של השם שלו וזה היה מטוממם XD אח"כ שנגמר בצפר הלכנו ליסודי וירדנו על כיתות ו' XD זהו בעיקרון ><

love scar me

New member
מצאתי את אהבת חיי על היום הראשון../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

נמ...אז עליתי לתיכון [כולה החלפתי בניין><] וכולם מתנהגים אלינו כיאלו אנחנו בכיתה ז' ._. מעצבן אבל כיפ לאללה@! פולללל שוויםםם ויש ילד חדש בי''ב *-* והוא שווה רצח עיניים כחולות שיער שחור ומתלבש סטייל בילבונג פול אנד באר
דיברתי איתו על היום הראשון ושהוא חייך היו לו גומות כאלה חמודות !*-* הוא כזה יפה>;< השגתי ת'מסן שלו ,והוא תופס ממני קטנה רק כי אני בכיתה י''!!!! אוף
טוב שבוע הבא יש מסיבת 18 לידיד שלי הוא בטח יהיה שם D: קיצר היה יום ראשון משו בנזונה! הא כה והתחלנו ביום ראשון ולא בשני>;< האעהאע ואני במגמת גרפיקה וכל כך כיפ לי שם!!! המורה הסנילי שלנו זכר ת'שם שלי והחמיא לי על העבודה מול כל הכיתה על השיעור הראשון וזה אני מאושרתXD קיצר שלי היה בנזונה
ושלכם?D:

william beckett

New member
בסטייל של איחורXD

היום הראשון היה סביר למדנו 5 שעות במקום 6 >< ואתמול 6 במקום 7 יש לי את כל המורים משנה שעברה וכולם אותו חרא אבל לפחות מיסתכלים אלי בכבודXD,אני בי'בD:: כבר יש לנו טיול שנתי שיוצא ב21 עד ה23 והרכז שלי גילה שאולי יעשו לנו גשר כי לא לומדים יום שישי אז לא נלמד שבוע עד אחרי ראש השנהD:: יש לנו ילדים חדשים בכיתה שבואו מכיתות אחרות בשיכבה,שמעתי שיש תלמידי חדשים עוד לא מצאתי אותם...,נחפש בסופו של דבר,כשיהיה כוחXD ויש ילד אחד שהיינו ידידים די פסדר והוא חתיך אש |ריר| כמובן שהוא תפוס><,איך לא הוא ימוד משו,ברגע שהוטא יפרד מהפרחה שהו איתה אני הולכת על זהXD יש השנה מערכת ממש סבבה,3 פעמים בשבוע 1 וחצי פעם אחת 2 וחצי ופעם אחת עשרה לאחת ויום שישי איןP: ככה ש...,יהיה סביר^^ שנה טובה כולםP:

למעלה