sony playstation2

7o7z7

New member
sony playstation2

שלום, אני טס לתאילנד ורציתי לשאול מה דעתכם לגבי קניית סוני פלייסטיישן2 בmdk בבנגקוק, מצד אחד ההפרש בין פה לארץ הוא גדול מאוד,, ושמעתי מבנאדם שהוא מרוצה מהסוני שהוא קנה, מצד שני תאילנד מלאה בזיופים וחיקויים, אז ככה שאני די מתלבט.... מה לעשות?

KajaGugu

New member
מה יש להתלבט?

צריך להיות אידיוט גמור כדי לקנות מוצר כזה בארץ, כאן הוא עולה בד"כ קרוב לפי 2 מאשר בתאילנד. אני לא חושב שאפילו יש בעיה חוקית להביא אותו (מכס). הבאתי אחד כזה לפני 3.5 שנים ועברתי איתו בשיקוף של המכס, לא דיברו איתי. אני לא חושב שיש מכשירי PS2 מזוייפים ואני סומך על המוכרים בחנויות בבנגקוק יותר מאשר אני סומך על אלה בארץ. עד היום יצא לי לקנות אין ספור מכשירים אלקטרונים בתאילנד ולהשתמש בהם בארץ, סלולרים, PS וכו'...לעולם לא ניתקלתי בשום בעיה. מאידך אני יכול לספר לך סיפורים מסמרי שיער על חנויות בארץ, אני מכיר מישהו שקנה לא מזמן מצלמת וידאו "חדשה" ברשת חנויות בארץ, אחרי שבוע הוא גילה על המצלמה צילומים שנילקחו בחנות לפני שנה, המצלמה הזאת עמדה בתצוגה שנה ולו מכרו אותה בתור חדשה. יש בתאילנד אין ספור נוכלים שמציעים כל מיני שטויות אבל החנויות המסודרות שם אמינות בעיניי פי כמה מהחנויות בישראל.

7o7z7

New member
זיופים

אני הבנתי מחברים שבגלל שתאילנד זוהי מדינת עולם שלישי, אז הזיופים חוגגים שמה, כולל בmdk, ככה לחבר שלי שקנה מצלימה, ולמחרת, המוכר התעלם ממנו כאילו היא לא קנה את זה אצלו... חבל לי לשרוף איזה 1000 ש"ח על כזה דבר...

למעלה