sony lenovo hp ומה שבינהם

veredzzz

New member
sony lenovo hp ומה שבינהם

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב הצרכים שלי כאלו: אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה, עריכת מוזיקה ומשחקים (לא מחפשת אבל מחשב נייד לגיימרים) אז חשבתי לקנות lenovo t61p אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המחשבים של sony וHP. התקציב שלי הוא בסביבות 1500$ אני אשמח אם למישהו יש רעיון לגבי מחשב אחר אפילו.

veredzzz

New member
כן זקוקה לאחריות

משחקי QUEST. אין אפשרות לקנות בארץ משהו כמו חבילת אחריות? יש לך רעיון למחשב בשבילי? לא כל כך הצלחתי למצוא בקישור שהבאת לי איזה מחשבים של לנובו יש להם אחריות תודה

יאיר B

New member
ל-HP תהיה אחריות למחשבי המנהלים שלהם

(סדרת NX ודומים לה). מציע לברר אם צריך לקנות משהו מראש (דברי עם HP ישראל בנושא). המחשבים הביתיים שלהם בוודאות לא מקבלים שירות בישראל (ולא יעזור כלום). לגבי סוני - אני לא יודע. יש להם יבואן חדש בארץ בשם לייף. אפשר לשאול אותם, אבל אני לא מצפה ליותר מדי. כך שאת נשארת עם לנובו.

veredzzz

New member
אבל איך המחשבים של סוני

ואולי אתה יכול לתת לי דגם טוב של לנובו תודה

eliel11

New member
חוץ ממחשב שעובד מה עוד את רוצה?

קל משקל? איזה גודל מסך? עד כמה חשוב לך העיצוב? בקיצור, ספרי קצת יותר...

veredzzz

New member
המשקל פחות משנה

לא חמישה קילו אבל לא אכפת לי שלא ישקול 2 קילו בקשר לגודל המסך 15" יהיה סבבה. חשוב שהמחשב יעבוד טוב קודם כל אחר כך איך הוא נראה יש לי עוד שאלה, מה הסיבה שבאותו סכום כסף HP כביכול נותנת יותר וLenovo פחות

sb21

New member
איזה קווסטים?

עקרונית, כרטיסי המסך מסדרת 8 (או Quadro)של Nvidia לא מומלצים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Links/Default.aspx?ForumId=1372&cId=15001 לכן השאלה שנשאלת היא האם הכרטיס המובנה של אינטל יענה על דרישות המשחקים. ____________________________ 2. הייתי ממליץ על Latitude D630 בקנייה מחו"ל, כדי לקבל שקט נפשי מבחינת האחריות. מדובר במחשב אמין ועמיד, לא כבד במיוחד(2.3 ק"ג) ועם אחריות NBD תיהיה אחריות מלאה (חלקי חילוף+שעות עבודת המעבדה) בארץ. כמו כן, ישנה תמיכה רשמית של דל בווינדוס XP. http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/latit_d630?c=us&cs=04&l=en&s=bsd ___ ב. Vostro 1310 או Vostro 1510 בקנייה בארץ: ברוב המקרים יש אחריות עד בית הלקוח, אם המחשב נקנה בארץ. השאלה עד כמה השיקול הזה חשוב לך (המעבדה של יעל ממוקמת בהרצליה). מי שרוכש את המחשב בארץ, יכול לשלוח את המחשב דרך נקודות נוספות בארץ- אם אני לא טועה, כדאי לבדוק את הנושא עם יעל.

aviadhak

New member
יש דגמים לגיימרים

QUASIMO TOSHIBA יש אותם רק בארצות הברית אין שום נייד שמתקרב לרמה שלהם מלבד אולי ה ALIEN תבדוק יש המון סוגים ומחירים

sb21

New member
בקשר ללנובו...

את צריכה להקליד את מס' הדגם. לדעתי, הכוונה לארבע הספרות שמופיעות בכול מפרט לאחר לחיצה על customize & buy. ד.א: אם הקנייה לא דחופה, כדאי לבדוק את המחשבים החדשים של כול החברות המבוססים על המעבדים החדשים של אינטל. כרגע, רק לנובו מפרסמת מידע על הדגמים החדשים שלה, אבל אני מעריך ששאר החברות ישיקו דגמים דומים בקרוב. דג': http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/...ng_pages/Info/08/Montevina&ipromoID=hpc00267& בחלק מהמחשבים ניתן לבחור בכרטיס גרפי של ATI בנוסף לכרטיס המשולב של אינטל, ואף להחליף בין הכרטיס של ATI לכרטיס של אינטל, כדי לחסוך בצריכת החשמל.

veredzzz

New member
אני כבר התבלבלתי

זה קשה לבחור... מישהו יכול לתת טיפים מה כדאי, או על מה להסתכל? דרך אגב לא JR ולא BH מוכרים DELL

sb21

New member
יש לך דרישה בעייתית- משחקים.

כמו שאמרתי, כדאי מאוד לבדוק את דרישות המערכת שלהם. בכול מקרה: הלינקים לאתרים של לנובו ו-HP מתייחסים לסדרות החדשות שלהן. אם אין דחיפות בקנייה, אז הצעתי לשקול אותן. 2. דל כמעט ולא נמכרים בחנויות, למעט וואל מרט ואולי רשת נוספת. כדי לקנות את המחשב עם אחריות שתקפה בארץ, יש להזמין את המחשב באתר דל. יש לציין שזמן האספקה הוא לא מיידי.

למעלה