somewhere

somewhere

על מה השיר הזה מדבר? כי זה נראה כאילו זה על מישהו שנעלם ולא מוצאים אותו... על מה הוא נכתב? מישהו יודע?

Endogenisis

New member
לא נראה לי שמישהו יודע פירוש מסוים של השיר.

את\ה תמיד מוזמן\ת לכתוב ניתוח משלך על השיר :)

לדעתי ...

השיר מדבר על זוג שהופרד ( בגלל מלחמה או משהו ) , והאשה לא יודעת מה עלה בגורלו של הגבר , אז היא מחפשת אחריו ... או שסתם הכל בראש שלי XD

בתאל59

New member
-מפרשת- אולייי.....

זה על מישהו שנעדר/מת ולא מוצאים אותו ואין שום רמז לגביו. (זה יכול להיות כל אחד שקרוב מאוד לאותו אדם וזה מה שיפה בשיר הזה כל אחד יכול לחשוב אחרת זה יכול להיות ילד, אישה/גבר... הקיצור מישהו שאתם הכי אוהבים) ובמקרה של שרון נניח שזה חבר אהוב. השיר לא כל כך קשה לפירוש, המילים דיי ברורות וקולעות. תרגמתי את השיר. תקנו אותי אם יש שגיאות או הערות למיניהם. "אבודה בחשכה, מקווה לסימן. שרון בדיכאון ובצער, היא אבודה אבל עדיין יש אור בקצה. רק דממה שוררת. אין שום סימן לאהובה הכל שקט ואין אף אחד היא ממתינה בדריכות לאיזה שהו קול. אתה יכול לשמוע את צעקותיי?. באיזה שהוא שלב היא נשברת, בוכה וצועקת כאילו אהובה יכול לשמוע אותה או אולי כן? לעולם לא הפסיק לקוות. אבל עם כל הכאב והיגון היא עדיין נעזרת בסבלנות. אני צריכה לדעת איפה אתה. היא כבר לא יכולה יותר היא חייבת לדעת איפה אהובה. אבל רק דבר אחד בטוח. ואפילו שעדיין אין סימן ממנו ומה שלא קרה לו אתה תמיד בלבי." הוא תמיד יהיה בליבה. פזמון "אני אמצא אותך איפה שהו. שרון כבר לא יכולה יותר לחקות היא "לוקחת את עצמה בידיים" ויוצאת לחפש אחר אהובה אני המשיך לנסות, עד יום מותי. אפילו שכבר עבר זמן רב היא ממשיכה בחיפושים גם אם הם ימשכו לעולם. אני רק צריכה לדעת, מה שקרה. היא בכל נפשה רוצה לדעת איך הוא נעלם, למה, האם הוא חיי מת? היא חייבת תשובות. האמת תשחרר את נפשי." ורק אז היא תוכל לנוח, לפגוש אותו לחזור לאהוב אותו, לשנוא אותו או אולי להתאבל עליו? "אבודה בחשכה,מנסה למצוא את דרכך לבית. שרון כבר עייפה מחיפושים היא שוב מאבדת תקווה, היא מנסה בכל כוחה פיזי והנפשי להשיב אותו אליה, אני רוצה לעטוף(לחבק) אותך ולעולם לא לשחררך. לסגור אותו להיות תמיד בקרבתו ולא לתת לו ללכת. קרובה לקוות שאתה בגן עדן שאף אחד לא יוכל לפגוע בנפשך. מרוב יאוש ודאגה שהרע מכל קרה והוא מת היא מתחילה לקוות שהוא לפחות בגן עדן שם אף אחד לא יוכל לפגוע בו. חייה בייסורים בגלל שאני עדיין לא יודעת. שרון כבר מאבדת את נפשה וסובלת בלי דיי, עבר זמן רב כל איפה אתה." והיא עדיין לא יודעת מה עם אהובה. פזמון חוזר "איפה שלא תהיה, אני לא הפסיק לחפש. שרון כבר מבוגרת היא חיפשה בכל מקום וכל אפשרות ועדיין היא מחפשת אחר אהובה היא לא תפסיק מה שזה צריך לקחת, אני צריכה לדעת." וגם אם היא צריכה לשים קץ לחייה (להתאבד) ולפגוש את אהובה בגן עדן היא תעשה זאת בתקווה שהוא שם...... ואני מאמינה שזה מה שהיא עשתה בסוף
והם חיים (סליחה מתים) אוהבים באושר ועושר בגן עדן

בתאל59

New member
בבקשה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

לא היה לי מה לעשות אז ניתחתי את השיר אחרי שתי בגרויות בספרות זה לא כל כך קשה

CoralP

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo187.gif

אגב יעל נכון שקינג בראדלי פשוט קופי היטלר? אני שמה
לזה יותר ויותר במנגה...

CoralP

New member
פיהררים מכוערים ברחבי ההסטוריה../images/Emo69.gif../images/Emo187.gif

נראה לי שאין איזה פירוש רשמי מטעם שארון/רוברט

לגבי השיר הזה והנושא עליו נכתב, ולכן זה נתון לפרשנות אישית (כמו מה שהגיבו לך כבר :) ). באמת מעניין לדעת אם זה משהו אמיתי שקשור אליהם, סתם מהדמיון או בהשראה ממשהו - נושא מסויים כמו פרוזן או ספר כמו ג'יליאן... אבל כנראה שלפחות בינתיים, אי אפשר לדעת. P:

../images/Emo41.gifאוקי, תודה לכולם ../images/Emo13.gif

לפני איזה שבועיים גיליתי את הלקה המדהימה הזאת ופשוט התאהבתי...
יש דיסקים שלהם בישראל? או את הדיוידי בלאק סימפוני? ויש מצב שהם יבואו לארץ מתישהו?

Brombit

New member
מצאתי בארץ את כל האלבומים וגם את BS ../images/Emo115.gif

היתה אמורה להיות הופעה והיא בוטלה
הם כנראה יבואו מתישהו אחרי שיצא האלבום הבא...

../images/Emo45.gif על האלבומים והDVDים

את כולם, כולל אפילו כמה סינגלים בכמה מקומות, אפשר להשיג בארץ. :) יש רק לשים לב שכל אלבום וכל סינגל יצאו באיזה 4000 גרסאות שכל אחת קצת שונה מהשניה, כמובן לא את הכל אפשר להשיג בארץ. נראה לי שאין כזה דבר באופן כללי שבמדינה מסויימת קיימות כל הגירסאות, כי חלק מהן ספציפיות לאזור מסויים (למשל גירסאת יפן, גירסאת UK/אוסטרליה...). ה"כנראה" הזה עלול לפתח תקוות שווא...
קיים כמובן סיכוי שהם יבואו (מן הסתם רק אחרי האלבום הבא ולא בTOUR הנוכחי), אבל "כנראה" זה כבר אופטימי מדי. P: כך או כך האלבום הבא יצא בעוד שנה-שנתיים, לא זוכרת כבר מה אמרנו לגבי זה, ורק אח"כ יהיה סיבוב הופעות כך שיש זמן עד שנראה אותם בארץ. P:

למעלה