Someone Said Addicted

A.L (boy)

New member
Someone Said Addicted ../images/Emo35.gif

וואו!!! לאחר ציפייה די ארוכה למען האמת לעונה ה - ח-ד-ש-ה של "אלי מקביל" (בת דודה שלי קוראת לה "אלי דביל" אבל אני מסתייג מהאמירה), היא סוף סוף מגיעה, ביום תמוהה למדי, ובשעה קצת מאוחרת מידי (7 בדצמבר, יום שישי ב- 23:00), אבל מה זה חשוב - העיקר שהיא כבר פה! ההיסטוריה שלי עם אלי מקביל היא די חזקה למען האמת. קודם כל, אפשר לומר שדי ציפיתי (עוד מהפרומואים הראשונים של הסידרה, והדיבורים המוקדמים עליה) שאני אתחבר אליה במהירות, ומסתבר שגם רבים מבני ישראל מחזיקים בדעה הרווחת הזו {מה גם שהקלטתי את כל העונות עד עכשיו (כן, כן...גם את העונה השלישית... שלדעת רבים הייתה גרועה ביותר, למרות שדווקא די אהבתי... חוץ מבילי שהיה מעצבןןןן עם כל הקישקושים השובניסטים שלו למרות שעכשיו, כשהוא מת בסידרה כאילו, קו העלילה המרכזי השתנה, והסידרה כבר לא תהיה אותו דבר. אבל בעצם, למי איכפת?! רוברט הגבר דאוני ג´וניור מגיע!!!) ולשמחתי לא יצא לי לפספס אף לא פרקון אחד}. הזמרת הכל-כך מ - ו - כ - ש - ר - ת וונדה שפארד (אלילת הנשמה שלי), כ"כ הדהימה אותי בקול המהמם שלה, ובביצועים היפייפיים שלה לשירי "HEART & SOUL" עד שגרמה לי לקנות את כל התקליטורים המכילים את פס קול הסידרה (עד עכשיו יצאו 4 אלבומים - מומלץ, מומלץ!!!), שני אלבומי סולו שלה ("וונדה שפארד" ו"מעגל האור"), ועוד שני אלבומי סולו שלה שלא מופצים בארץ ("By 7:30" & "It´s Good Ive"), סך הכל - 8 דיסקים, כשאת השניים האחרונים רכשתי בבוסטון - שם כידוע מתרחשת הסידרה שלשמה התכנסנו! מה שקצת מצער אותי אלו העזיבות האינטנסיביות של כוכבי הסידרה, כמו קורטני ת´ורן סמית´, גיל בלוז (בילי, נו מה לעשות...), ליסה ניקול קרסון (רנה), ולאחרונה שמעתי שגם ריצ´ארד פיש ולוסי לינג לו עוזבים (לו כדי לפתח את עתידה בקולנוע ההוליוודי - מה יש להם הכוכבים האלה?! כאילו הם מצלמים סרטים 24 שעות ביממה שהם לא יכולים לשחק בסידרת טלוויזיה!, ואל תתחילו לבלבל לי שצילום סידרת טלוויזיה גוזל את רוב הזמן היומי שלהם. ע"ע ג´ורג´ קלומניק, טוב סתם תירגעו...). בכל מקרה - הסידרה חוזרת בעונה מצויינת, הבטחה מפי מקורות מהימנים שכבר צפו בכל פרקי הסידרה (וזה לא אני...), העונה הרביעית מכילה 23 פרקים, בני 43 דקות, כשהעונה החמישית כבר מתחילה לרוץ בארה"ב (ותקנו אותי אם אני טועה). תהנו!!! יום טוב! חג שמח! ושנה טובה!!!
נ.ב בארי וויט לשילטון!!!

Yaniv-DC

New member
כמה הערות.

אחרי שצפיתי בכל העונה הרביעית, אין ספק. עזיבתם של בילי וקורטני ת´ורן סמית´ עשתה רק טוב לסדרה. שני שחקנים מעצבנים ומיותרים. רנה עוד לא עוזבת בעונה הרביעית, אך תפקידה מצטמצם היסטרית, בעיקר אודות להתמכרותה לסמים, וביקוריה התכופים במכון גמילה. היא כידוע משחקת גם בתפקיד אורח ב-ER, ו... המממ...
- הורגים אותה גם שם. העונה הרביעית סובלת מהמשך הבינוניות של העונה השלישית, אך בצורה פחות חמורה. יש לציין כי המסומם השני בקאסט, רוברט דאוני ג´וניור, דווקא הוסיף המון גם לסדרה, גם לדמותה של אלי, וגם זכה בכל פרס אפשרי (חוץ מהאמי, שם היה מועמד) על שחקן המשנה הטוב ביותר. כאן העונה החמישית בעיצומה, ונכון לעכשיו - עושה רושם של היציאה מהבינוניות והולכת חזק. המצטרפים החדשים לצוות מצויינים, לא ברור לי איפה שמעת על העזיבות האחרות שציינת (פיש ולינג), אבל מבין הפרקים ששודרו עד כה - זה מצויין, והערב גם אלטון ג´ון יגיע (לינג: "מי זה, זמר חדש"? נל:"זה אלטון ג´ון" לינג:"מישהו יכול להחליש אותו?") בקיצור - שווה להריץ מהר את העונה הרביעית ולו רק כדי שהחמישית תגיע... והערת שוליים קטנה - לא סובל את וונדה שפרד. ברוך השם (אני אמרתי את זה?!) בעונה החמישית היא כמעט ולא מושמעת, אלא אנשים אחרים...

A.L (boy)

New member
גאד דמאט!

טוב לגבי וונדה - באמת חבל שהיא מושמעת פחות בעונה החמישית (מקווה שחברתה הטובה, מישל פייפר, תכניס קצת היגיון בריא לראש בעלה המבריק). אבל זה לא מפתיע אותי - העולם בעיקרון מתחלק לשני חלקים - אלה שמתים עליה, ואלה שלא סובלים אותה. אין באמצע. לפחות אנחנו מאזנים את המצב. לגבי הכוונות לעזיבתם של פיש ולינג, יצא לי לקרוא על כך באתר כלשהו, נו מילא, שמועות זדוניות חסרות כל בסיס. יפיי! לפחות הם נשארים... את ריצ´ארד פיש אני ממש מעריץ! בחור כלבבי! By gons... נ.ב שמתי לב שבפס קול האחרון יש את השירים: Tom Jones - it´s not unusual & Chaynne - boom boom ואני שואל - למה לעזאזל! ושאלה קטנה ליניב (שאני חייב להגיד שהפעם עשית את זה ממש מהר. נו, אתה יודע, התגובה וכל זה...): בפס קול האחרון של הסידרה יש לוונדה דואט עם אנסטסיה (זמרת נהדרת בפני עצמה ומושא הערצתי באותה מידה כמו וונדה - אגב היא מוציאה בימים אלו דיסק שווה ממש!), רציתי לדעת אם היא מושמעת בעונה הרביעית, ואולי You´ll Make My Day ותגיד לי שהיא גם מופיעה בבר..?

Yaniv-DC

New member
לא זכור לי שהיא מופיעה.

סטינג דווקא יקפוץ לביקור. ולגבי השירים, כאמור, בתור אחד שלא רק לא סובל אותה, אלא היה בועט בה מהסדרה וממית אותה ביחד עם בילי, אני לא ממש עוקב אחרי הקריירה שלה. גם איליין אגב, צומצמה העונה למינימום, אבל כמו שאמרתי - המצטרפים החדשים (בנות ופייגעלעך - היכונו!
) עוזרים לעונה הזאת לחזור לימיה הטובים, לפחות בעיני. אפילו חבר שלי חזר לצפות בסדרה...

זכיינית חסרת רגשות.....

נכנסתי להלם טוטאלי כשקראתי את התחלת ההודעה שלך.... ראיתי רק שניונת מהפרומו, ובגלל זה לא ידעתי מה המשבצת שידור אבל עכשיו כשאני מגלה אני מ-ז-ו-ע-ז-ע! יום שישי? ב-23:00? כאילו לא רק שכמעט אף אחד לא בבית- אפילו אם מישהו היה- למי יש סבלנות לראות משהו ב23:00 בלי להירדם על הספה? (לא יודע מה איתכם אבל לי יש ניסיון מר עם הדברים האלה...)... קשת לא למדו כלום מהניסיון המר של טלעד עם הפרקליטים? פעם אהבתי אותה מאוד את התכנית הזאת אבל אז משבצת השידור התחלפה, ואו שלא הייתי בבית, או שהייתי נרדם לפני שהפרק מתחיל, או באמצע הפרק... בקושי הספקתי לראות איזה 4 פרקים שלמים (אפילו פחות) מכל העונה! חבל על "אלי מקביל"- באמת ניכר כי הסדרה השתפרה בעונה הרביעית (עם הצטרפותו של רוברט דאוני ג´וניור לקאסט...) וככה שידורי קשת מתנהגים בחוסר רגש כלפי סדרה כל כך טובה ונותנים לה לגסוס במשבצת שידור כל כך לא הולמת.... (יותר מדיי מטאפורות אני יודע אבל זה מקרה שדורש את זה...)

למעלה