?someone can help 2 a strange guy

bandabou

New member
?someone can help 2 a strange guy

אהלן אנשים! אני כאן חדש פה, ענבל הפסחזונית (או בכינוייה הסמוי זנגוויל) הכריחה אותי להיכנס לפורום בטענה המוזרה שיש פה אנשים חביבים ביותר! לכן...אמממם... אני צריך עזרה, לא מכיר פה אף אחד.. מישו מתנדב לעשות לי היכרות עם החבר'ה הפורומיסטים?? :)

אוף קורס באט...

חביבים ביותר?
אז דבר ראשון יש ספר חברים פה שכזה..ששם תוכל לקרוא על כ-מ-ה (ההדגשה שונאת אותי ששכחתם?!) מחברי הפורום.. ואנחנו נמנע את שירשור ההיכרות כיוון שכל שבוע יש לנו פה אחד כזה אנחנו מתוחכמים משחקים אותה מעניינים
אז בקיצור ברוך הבא
ההתמכרות על אחריותך בלבד
ואני כרמית, בת 15 מאיזור ירושלים

מייקל21

New member
וואלקום אבורד!

אני מייקל, דה פורום אקספרט :) וברוך הבא, אתה תהנה פה אז כמו כל חדש: גיל, דיסק אהוב ושיר אהוב

../images/Emo62.gifנצל"ש! גם אני חדש!!!

אז שלום... אני שחף, בן 17 מנס ציונה... מקווה שאני יהנה פה כמו שאני רואה שאתם נהנים.... אממממ דיסק אהוב... אני חושב שכולם. אבל שיר אהוב זה או מלטף ומשקר או את בוא, הגרסה של עיברי כמובן... אל יודע איזה משניהם. אז ביי ביי ונעים להכיר את כולכם... נ.ב- מייקל, למה הניק ניים שלך באדום?

אה.. דרך אגב, שנעתי שהוא מופיע...

ב- 27 לחודש הזה, במכללה למנהל בראשון ביום הסטודנט, אז רציתי לדעת אם ייתנו לי להכנס לשם אם אני לא סטודנט (מן הסתם), ואם זה עולה כסף וכמה? ודרך אגב, לא הייתי בהופעה שלו אף פעם, כי אף אחד מהחברים שלי לא אוהב אותו (הומופובים... לכו תבינו, והידידות שלי גם לא אוהבות אותו, לכן תבינו גם את זה...), אז ככה שאני מקווה מאוד ללכת סוף סוף, כי עד עכשיו לא רציתי ללכת לבד, עכשיו החלטתי שכוס אמק ... אני הולך!

מייקל21

New member
אפ אפ אפ

איזה אהבה לצה"ל, אני כבר מתחיל להבהל.. :)[ אני בכל אופן חייל על סף שחרור ושונא את המסגרת הזו עד לשד עצמותיי, אבל לא חשוב. דבר שני, אני צבוע אדום, כי אני מוגד כחבר מומחה, כמעיין עוזר מנהל (?) לשגיא (סנטה - מנהל הפורום) - כך שבכל בעייה או מענה אתה מוזמן לפנות אליי כאוות נפשך! ודבר שלישי - מה קשור ללכת להופעה של עברי והומופוביות??? עברי לידר הוא זמר של הומואים כי הוא הומוסקסואל? ההופעה שלו מלאה במגוון רחב של אנשים שפשוט אוהבים מוסיקה! תעביר את המסר הזה לחברים שלך. אה כמעט שכחתי - ברוך הבא!

Dorman 1

New member
ברוכים הבאים..

ומייקל הוא אדום כי הוא פשוט מתעצבן מהר והדם עולה לו למוח ואז הוא הופך לאדום ואנחנו יודעים שצריך לתת לו את הכדורים שלו...

../images/Emo6.gif איי קרמבה!!!!

ייייייאייי!!! אני מתרגשת! כולם להכיר את תומר הקטן! הההיייי
(אם אתם לא מבינים מה זה איי קרמבה אני יסביר לכם... צפו להפתעות)

Angelital

New member
"מחתרת יהודית כמו חסבה, הבנת??"

תפרצות סאבלימינל קטנה.. תסלחו לי...

Angelital

New member
נוו...

באחד השירים שלהם הם שרים.. "איי קרמבה.. מחתרת יהודית כמו חסמבה, הבנת?" לא משנה...חחחחח..קבלו ביטול.

Angelital

New member
בקטנה...

תמיד טוב להרחיב אופקים... אני מאלה שאוהבות את עברי, סאבלימינל, משינה, היהודים, אמינם, כנסיית השכל... שאם תשימי לב אין קשר בין כל אחד מהם..

דווקא טוב

אם היית מעיפה את אמינם וסאבלימינל (אגב, הם לא כאלללללללה גרועים..) היית מגיעה לטעם שלי!

Angelital

New member
אני בנוסף לרוק הישראלי..

יש לי גם קטע עם מוסיקה שחורה...

ZVI Z

New member
אפשר להתערב?..

אני מאוד אהבתי את סאב הצל והחבר'ה(במיוחד את צ'אקי!) אבל כבר נמאס מהם.אולי מתישהו זה יחזור אבל אם את אוהבת גם רוק וגם מוזיקה שחורה אז איך לא אמרת את שב"ק ס'?אחת הלהקות הכי טובות שהיו פה.

שלום לך

רגע אם הוא תומר הקטן אז מה אני?? תומר הגדול?
בכל מקרה, אתה מוזמן להשאר אתה תהנה פה - במיוחד אם אתה אוהב אנשים מטורפים :)

למעלה