Solex 32-34PDSIT פגש בחיפושית

eazrieli

New member
Solex 32-34PDSIT פגש בחיפושית

רבותיי אחרי שנתיים כמעט ללא פרויקט משמעותי הינה הדבר הבא. ב 3 חודשים האחרונים עבדתי על תאום סעפות ומצערת לזוג קרבורטורים שישבו לאחר כבוד בלאון. מי שלא מכיר קבריולט 1302. אז הינה התמונות שמדברות העד עצמן ערן

oz buggy

New member
יפה מאוד!כל הכבוד!

נראית אחלה של עבודה,סוף סוף מעלים משהו רציני לפורום!כל הכבוד! מאיפה השגת את הקרבורטורים?הם ירדו מוריאנט?

סחטיין אחי

נראה סוף הדרך וואלה יצא יפה ביותר אני עוד מחכה לתושבות מזגן שאנחנו מתכננים יאללה תנער את האבק יש לנו עוד עבודה :)

eazrieli

New member
חיובי

עוז, מה לך יש שם? מה נפח המנוע? איזה שיפורי קרור הכנסתה?? ערן

oz buggy

New member
ערן

מנוע 2000 סמ"ק,שני קרבורטורים כפולים,אגזוז 4 ל1 כרגע עם מערכת הקירור המקורית אבל בדיוק היום דיברתי עם מישהו שכנראה מצא לי משהו שאני אשאיר כהפתעה...ואם זה לא ייצא לפועל אני פשוט הולך לבנות את ההפתעה הזאת,והמבין יבין.היה תכנון גם להרכיב קולר שמן חיצוני עם פילטר שמן חיצוני,אבל המשאבת שמן שהשגתי לא מתאימה,אז אני מחפש אחת אחרת,כנראה שפשוט אזמין חדשה. כרגע היא עם בעיית התחממות שאני מקווה לפתור בתקופה הקרובה.מחר אני מרכיב סוף סוף הצתה אלקטרונית ודיסטרביוטור 009,עד עכשיו נסעתי עם מערכת הצתה מקורית לחלוטין,שהתחילה לעשות בעיות קצת אחרי הרכבת הקרבורטורים.

oz buggy

New member
דרך אגב...

למה פשוט לא חיפשת סעפות מקוריות פלוס לינקג'?זה היה פותר לך את כל הלאגן.. כאלה קרבורטורים מורכבים גם על הבאגי שלי.

eazrieli

New member
חוסר התאמה

המערכת המקורית כמו שצינת הייתה של TYPE3 . בגלל האלטרנטור גובה הסעפות המקוריות וצורת חיבור ה LINKS לא ניתן להשתמש במערכת של ה VARIANT. כמו כן הגאומטריה של תא המנוע מונעת את השימוש ב LINK עלי כמו שנעשה ב WEBER התכנון של LINK עלי היה יותר מסובך ויותר מסורבל. המערכת שבניתי עובדת כמו חמאה מכוון שאני משתמש במיסבים להעביר מתנועה קוית למעגלית. מה שנכון עם היה לי ציוד לעיבוד מתכת יותר טוב הייתי הולך על מבנה קצת שונה. ערן

eazrieli

New member
איזה קרבורטורים?

לגבי קירור, לך על תוספת אגן שמן וכן משאבה 31MM + פילטר

oz buggy

New member
בקשר לתוספת אגן שמן...

המנוע הזה כנראה יעבור אוברול ובניה מחדש בחודשים האחרונים,לא רציתי להשקיע יותר מדי על המנוע כרגע עקב הגיוס שקרב ובא ואני מניח שאחרי הטירונות אני אתחיל בפרויקט על המנוע הנוכחי,או שאני אעביר אותו לבאגי ואבנה מנוע אחר לכרמן.מדובר על השקעה של כמה אלפי שקלים טובים,חמש ספרות.יש מצב גם שסוף סוף נוציא על המנוע הזה פרויקט של טורבו,אבל זה רק זמן יגיד.עניין של כמה חודשים.בינתיים,חוץ מבעית ההתחממות,אני מבסוט.עד לא מזמן האוטו נסע חזק מאד,כרגע אני לא מעמיס עליו. בכל אופן,אני זוכר שאצלי בבאגי לא הייתה בעיה של התאמה,זה מנוע של וריאנט 1600 שעשינו לו הסבה למערכת קירור של חיפושית.אני בטוח שקיים איזשהו קיט שהיה מקל עליך,אבל מה זה משנה עכשיו אחרי שכבר התחלת לעבוד על זה...בכל אופן,מדברים שהבנתי ולא מנסיון,אלה אחלה של קרבורטורים והרבה מחפשים אותם.לי התמזל המזל להביא מנוע קומפלט שעבר 60 אלף קילומטר מהחברה.לא אוברול ולא כלום.60 אלף קילומטר. אז בעצם ממה בנית את הסעפות?מאפס?

ps9999

New member
המשאבה בתמונה לא נתקעה בפחית שמתחת לפולי?

אצלי היה צורך לעשות חריץ.

latino76

New member
איזה חרתתן אתה עוז.

מה זה לא פעם ראשונה, אולי יותר מדיק .. אזריאלי. בהצלחה , אם זה ירד קומפלט ממנוע 1600 אז אין כ"כ הרבה שינוים.. אני כבר מזמן תליתי ת'כפפות..ומזרתי אותם למישהו אחר..

eazrieli

New member
פוליאורטן

צבע באיבוק ואפיה בתנור ב 200 מעלות מחזיק יפה על הפחיות ו J-PIPE ערן

למעלה