Sokker

matanbil

New member
Sokker

סליחה שאני מפריע עם נושא שאינו בטהרת משחקי המנג'ר של SI, EIDOS או EA אני רוצה להציג בפניכם גרסא אונליין של מנג'ר קוראים לזה Sokker (מפתחים פולנים, לא יודעים ממש לאיית נכון) יש דמיון גדול מאוד לCM ולSWOS הישן אם מישהו מכיר זה לא דומה בכלל למשחק המוכר האטריק הנה לינק למדריך טקטיקה תראו את רמת המורכבות שאפשר ליצור מנוע המשחק הוא ריאליסטי, כל ראשון ורביעי יש משחקי ליגה וגביע בהם אפשר לצפות בשידור חי כשידור פלאש עכשיו בדיוק העונה הסתיימה כך שזה הזמן האידיאלי להצטרף כמובן, הנה הלינק למשחק www.sokker.org

Camaron

New member
ניסיתי הכל, סוקר זה הדבר האמיתי

כל היתר זה ניסוים, בסוקר אתה מרגיש את הכדורגל באמת, והקהילה, יוצאת מן הכלל. נכון, אין עברית, אבל הרבה נטולי-אנגלית הסתדרו עם ה-40 מילים שיש שם, ורובן מוכרות מילדות לא פלא שזה המשחק שסוחף הכי הרבה משתמשים חדשים בתקופה האחרונה

Megaslash

New member
נשמע ממש מעניין

נרשמתי... תוך כמה זמן בערך מאשרים את הבקשה?

matanbil

New member
יום יומיים לכל היותר

מה היוזר שבו נרשמת? אולי אני אוכל להאיץ עבורך עניינים :)

Megaslash

New member
מה זה החרטה הזה?

מביאים לי קבוצה משומשת! יד שלישית!

matanbil

New member
מה הכוונה?

אגב, ניסיתי ליצור איתך קשר במשחק שלח לי פה או שם את המסנג'ר/אייסיקיו שלך ואני אוכל לעזור יותר

Megaslash

New member
הכוונה

שנותנים לי קבוצה שכבר הייתה שייכת למישהו... לא יוצרים לי קבוצה חדשה ונוצצת... המסנג'ר של הוא [email protected]

matanbil

New member
חח ברור

למה מה ציפית? ככה זה בכל משחק מחליפים קבוצות רובוט/נטושות בקבוצות אנושיות חדשות

Camaron

New member
נרשמתי אז, באמת משחק משגע

אין באמת מה להשוות להאטריק, מאוד נהניתי, הקהילה כל כך טובה וכל כך מתאמצים לקלוט שחקנים חדשים, שאפילו אפשר להתגבר על בעית המורכבות. מי שאוהב כדורגל יהנה באמת מכדורגל אמיתי, עם טקטיקות, רמת שחקנים בעלי יכולות מגוונות ומציאותיות, ובצפיה אמיתית במשחקים און ליין אפשר לראות מה יצא לך מההחלטות שלך. את המשחק רואים בשידור ישיר (או בשידור חוזר). שווה באמת, בגלל המשחק ובגלל האנשים שם.

למעלה