sofash

Bitch47Percents

New member
כיף לי נורא

עכשיו אצל חברה, אחרי הרבה אגוזים ובשר [
] עודמעט אוטובוס מוקדם לתלאביב ובחור

aYaLoLy

New member
פליז שיהיה כיף!!!

טוב חזרתי היום מהבסיס, עוד מעט אני אלך לישון ובערב נצא, כנראה עם עוד כמה חברים שיצאו הביתה השבוע. בא לי סאבליים! או סטרסקי לדפוק עוד כמה טקילות עם תומר מחר אלוהים גדול

WHOOOH../images/Emo71.gif

אתמול- ביצפר עד 13:00, למדתייי מתמטיקה איזה שלוש שעות ב19:30 הלכתי לתופרת ולקחתי ג'ינס מתיקון:) שישי[היום]- ביצפר עד 12:00 אחרי זה שעה נ=ו=ר=א=י=ת של ישיבת משצים!כאלו טיפשוווות יואו :| התעצבנתי תכף ההורים יגיעו ואני אאכל מקדונלדס טםטםטם ואחרי זה מקלחת ולישון כמה שעות טובות. ב19:00 יוצאת למסיבה במשמרת של חברה מהקורס:) חוזרת באיזה 1-2 ישר ליונתן,כולם ישנים אצלו :] שבת- חוזרים בצהריים ללמווד למתמטייייייייייקה. זהו:)

סוף סוף סופ"ש:)../images/Emo119.gif

היום - הולכת ל"שמה" [אגב מי שבאה שתצלצל, אשמח לפגוש אותה:)] מחר - בטח אשן כל הבוקר ובערב עובדת.

paperdoll16

New member
לה לה לה לה לה../images/Emo54.gif

חמישי- הגעתי הבייתה בסביבות 8 ואספתי את סיון מהתחנה. מאוחר יותר הלכנו עם הדרי ומיכל לתקליט (פאב ירושלמי חמוד). שישי- אני וסיון היינו צריכות לקום מוקדם כי הדבירו לי את הבית בבוקר אז קמנו, אכלנו ארוחת בוקר, הלכנו לארומה, אחרכך טיילנו קצת ביער שלי ובעיקר דיברנו הרבה.. אחרכך הלכתי למספרה (צבע תספורת ופן) ומשם לכמה דקות לחברה.. אחרכך החברה הקפיצה אותי לקניון ואכלתי עם ההורים. עוד כמה דקות יוצאת לראות סרט אצל החברה הכי טובה. בערב- עוד אין לי מושג. שבת- בטח אקום מאוחר. לא יודעת מה אעשה במהלך היום אבל בערב אני הולכת עם שושה, ניצן וסיון להופעה של אביגיל רוז (המלכה).

N o o s h y

New member
אחלה של תזמון להיות חולה!

אתמול: קמתי חולה בירושלים. הסתובבתי עם אנה בעיר ואכלנו ב'תמול שלשום'. הגעתי הבייתה, עשיתי כל מיני הקפצות, החזרתי את שחר מהרכבת, קניתי מתנה לאוליצ'קה ובערב עבודה+ מסיבת יומולדת לאולגה (באותו מקום, כן?). היום: קמתי ישר לרופאה, קניתי ת'אנטיביוטיקה. נהדר! אכלתי צהריים עם שחר, בערב מסיבת גיוווווווווס!! מזל שהבירה אף פעם לא מתגייסת! שבת: אלוהים גדול!

Small talk

New member
וואי 'תמול שלשום' זה בית קפה כל כך חמוד.

תמיד שאני בעיר עם אמא שלי אנחנו אוכלות שם (וגם כי הבעלים הוא חבר של אבא, אבל אנחנו אף פעם לא רואות אותו שם).

הסופ"ש הכי טוב שהיה לי..

היום: התעוררתי מוקדם, ראיתי "איך פגשתי את אמא", קפצתי לכלבו, עכשיו רואה היירספרי[לא משו. נראלי אני אוותר.] יותר מאוחר היום; להכין לעצמי ארוחה טעימה ולעשות הרבה כלום, אולי חברה שלי תבוא מחר; עבודות לבי"ס. אבל חוצמזה כ - ל - ו - ם - ! אושר[:

וואי תגידי באמץת

איך היה 'הייר ספריי' שאת מסיימת לראות. כי אני רוצה להוריד אותו בעיקרון...

לא סיימתי..

סיימתי להעביר למחשב בדיוק פרקים של "איך פגשתי את אמא" אז נטשתי את היירספרי לטובת איך פגשתי... ממה שראיתי, ממש לא אהבתי... אבל הטעם שלי בסרטים מוזר.

aYaLoLy

New member
היה אחד ההזויייםםםםםם

סאבליים אבסנט טקילות \בערך ארבע מאלו מר מ' שלא מעניין, מר ד' שהוא כפרה, מר ת'' שהואכפרון אבל פסיבי מדי ומר ש' שהעסק איתו לא ברור לגמרי.. מה נסגר עם הבנאדם. העלנו סיטואציות מהעבר שהיו הזויות כמו הערב שהכרנו והתמזמזנו בו >< ישבנו רקדנו צחקנו עם עוד הרבה אנשים שהיו שם שתסו ממני כזאאאאאאאאאאאאת שרמוטה סתומה אבל על הזין שלי אחרכך נסענו למר ת' הביתה, עישנו נרגילה, שמענו מוזיקה איכותית ונמנמנו כשאני חושבת שאני מחזיקה את היד של מר ת' ובסוף זה היה מר ש'!!!!! זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואז לפני חצי שעה מר ת' הקפיץ אותנו מהבית שלו אלי הביתה! כפרות!

aYaLoLy

New member
טוב והיום

על האש בבית של ידיד עם כל המר'ים למיניהם וזה יהיה הזוי וש לי הרגשה שלא משו

Mooa-Numi

New member
אויאוי

אתמול היה ממש נחמד, למרות שהיה קצר ולא ממש ממצה. אחרי ארוחת ערב שגרתית בביתי (שכללה דיבורים על חרא, כסף וסרטן, ונגמרה בזה שאמא ברחה בוכה מהשולחן), ומקלחת וכאלה נסענו אני שמרית וכרמי לפוטש (או לדברי סתיו: "את בפות ש?") לפגוש קצת בני גרעין וקצת חברי קורס וקצת חברי קורס של בני גרעין (וחברים של חברי קורס, אבל אותם לא הכרתי). היה ממש מרגש לראות את כולם בלי מדים ופזור ועגילים בכל מיני מקומות, והתחבקנו ונהנו להתחבק (וואו יש מישהי שאיתי בצוות וגם ישנה מתחתיי ואני הכי אוהבת אותה בערך, ואתמול התחבקנו פעם ראשונה וזה היה ממש מצחיק) והיה ממש מרענן כזה. (ומישהו מהצוות שלי אמר לכרמל "היי, מיכל ממש יפה! בלי מדים כאילו"
אני שונאת את הצבא) ואז היה את הדבר הכי נורא בעולם. ישבתי עם נועה על הבר והיא כאילו הכי יפה והברמן כל הזמן התחיל איתה ולא הבנו מה הקטע ושתינו מילקשייק והיה לנו כיף, ואז פתאום הברמנית הביאה לי מפית שכתוב עליה "היי, את ממש יפה. רוצה להתקשר? האיש עם החולצה האדומה" ומתחת כתוב טלפון ואנחנו כזה what the fuck. ונועה באה לכתוב לו בענק "לאאאאא!!" על פתק ואני מובכת רצח ולא מבינה מה הקטע של אנשים (וכמובן עוצרת את נועה כי מה לעזאזל) ואז מסתבר שכרמל שלחה את זה! והם עבדו עלי!! וואו זה ממש רע. כאילו כולם חשבו שזה ממש מצחיק (וואו מזל שנועה לא ענתה לו. פתאום בחור מקבל פתק שכתוב עליו בלי קשר לכלום "לאאאא!!"
) ורק אני חשבתי שזה מרושע. כאילו בכלל לא הייתי בקטע של לענות, אבל זה היה ממש מגעיל. ואז די התפוגג שם אז נסענו לאילן וראינו קצת סרט (אפוקליפסה עכשיו) אבל חתכנו באמצע כי הייתי גמורה רצח. והיום מפגש גרעין אצל שמרית, מקווה שיהיה כיף

Queen nuli

New member
גם אני הייתי אתמול בפוטש../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

מתי היית שם?

Queen nuli

New member
גם אני;[../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

מוזר שלא זיהיתי אותך... נדמה לי שישבתי באיזור שלך.

דיליי עצבני

אבל מותר כי אני משועממת והיה כיף ולא הייתי פה שנים. חמישי, אם אני זוכרת נכון...נזכרתי!! הסתובבתי בדיזנגוף עם ענתי[
] וחברה שלה אכלנו בג'פניקה בכמויות שגורמות לי לא לרצות יותר סושי בחיי ואז הסתובבנו קצת [יותר נכון הן הסתובבו ואני ישבתי על הספסל ובהיתי באויר] בסנטר. אחכך היה כבר ערב וחתכתי לדירה של יותם, אחרי כמה שעות שבילינו בעיקר בלריב קפצתי בכוונה להגיד היי ליעל [
] וחבריה שתכננו לצאת, בסוף נשארתי איתם עד 3 וחצי בצימרמן והיה ממש סבבה. שישי עבדתי עד 16:30 בערך, לאחר מכן נמנמתי, ארוחת ערב, לדירה של יותם. אחרי איזה שעה אצלו יצאנו עם שני וחברותיה...בהתחלה היינו באילקה אבל היה עמוס מידי אז חתכנו לבוקובסקי והיה כוכך טוב. אינ שתיתי בקטנה והבנות האחרות הגזימו ושני הכירה איזה תייר ששילם על המשקאות של כולנו. ישנתי אצל שן ביהוד ואת שבת העברנו בעיקר בשינה, אכילה והתבטטות לסוגיה. שבת בערב חזרתי לתלאביב וישר הלכתי לבוקובסקי בו איבדתי את הארנק לילה לפני והחמודים מצאו אותו ושמרו לי :]] מאוחר יותר יצאתי שוב עם יעל [
] וחבריה לסברנסקי והיה מעולה לגמרי :] קיצר, מי ייתן וכל סופש יראה ככה, רק עם פחות אלכוהול או שהכבד שלי לא יסלח לי...

למעלה