אויאוי
אתמול היה ממש נחמד, למרות שהיה קצר ולא ממש ממצה. אחרי ארוחת ערב שגרתית בביתי (שכללה דיבורים על חרא, כסף וסרטן, ונגמרה בזה שאמא ברחה בוכה מהשולחן), ומקלחת וכאלה נסענו אני שמרית וכרמי לפוטש (או לדברי סתיו: "את בפות ש?") לפגוש קצת בני גרעין וקצת חברי קורס וקצת חברי קורס של בני גרעין (וחברים של חברי קורס, אבל אותם לא הכרתי). היה ממש מרגש לראות את כולם בלי מדים ופזור ועגילים בכל מיני מקומות, והתחבקנו ונהנו להתחבק (וואו יש מישהי שאיתי בצוות וגם ישנה מתחתיי ואני הכי אוהבת אותה בערך, ואתמול התחבקנו פעם ראשונה וזה היה ממש מצחיק) והיה ממש מרענן כזה. (ומישהו מהצוות שלי אמר לכרמל "היי, מיכל ממש יפה! בלי מדים כאילו"
אני שונאת את הצבא) ואז היה את הדבר הכי נורא בעולם. ישבתי עם נועה על הבר והיא כאילו הכי יפה והברמן כל הזמן התחיל איתה ולא הבנו מה הקטע ושתינו מילקשייק והיה לנו כיף, ואז פתאום הברמנית הביאה לי מפית שכתוב עליה "היי, את ממש יפה. רוצה להתקשר? האיש עם החולצה האדומה" ומתחת כתוב טלפון ואנחנו כזה what the fuck. ונועה באה לכתוב לו בענק "לאאאאא!!" על פתק ואני מובכת רצח ולא מבינה מה הקטע של אנשים (וכמובן עוצרת את נועה כי מה לעזאזל) ואז מסתבר שכרמל שלחה את זה! והם עבדו עלי!! וואו זה ממש רע. כאילו כולם חשבו שזה ממש מצחיק (וואו מזל שנועה לא ענתה לו. פתאום בחור מקבל פתק שכתוב עליו בלי קשר לכלום "לאאאא!!"
) ורק אני חשבתי שזה מרושע. כאילו בכלל לא הייתי בקטע של לענות, אבל זה היה ממש מגעיל. ואז די התפוגג שם אז נסענו לאילן וראינו קצת סרט (אפוקליפסה עכשיו) אבל חתכנו באמצע כי הייתי גמורה רצח. והיום מפגש גרעין אצל שמרית, מקווה שיהיה כיף