SOCKAT ! his eyes are open

HPLC

New member
SOCKAT ! his eyes are open

בוקר אור לכולם, בזמן האחרון התחלתי לבנות את האתר של הקבוצה (קבוצת מחקר באלקטרוכימיה-אנליטית) . לא שזה הנושא.אז ביקשתי מאנשי הקבוצה תמונות שלהם, על מנת שאוכל להכניסן לאתר, סופו של דבר, לקחתי את המצלמה הדיגיטלית של הקבוצה (c-4040) וצילמתי את הבנות של הקבוצה, כמו שהן, בצהרי היום. המצלמה עצמה סבירה ולא מעבר לזה, אבל היכולת לעבד את התמונות בתוך מספר שניות ולעשות את זה דיגיטאלית פשוט קנתה אותי וככל הנראה לתמיד. צילמתי 40 תמונות וזרקתי 30 כמעט באותו הזמן, איזה תענוג :))) ומה שהכי כיף זה שצילמתי לי בזולה, מעין snap shot בלי לצוד את תשומת ליבה של אחת מחברות הקבוצה (זו שאני הכי אוהב) ויצאה לי תמונה אחת חמודה במיוחד, וישר העלאתי לי אותה למחשב, מחקתי לה חצ'קון (פוטושופ) ... תענוג. ותוך מממ 4 דקות, כבר הראיתי לה. אני חושב שאיבדתי עניין בקניית מצלמה אנאלוגית לתמיד, ואני מתחיל לחסוך כסף ל EOS-300D או הניקון החדשה שתצא מתישהו... שורת הנושא מתוך star-trek... אבי.

תעשה copy paste

ושלח את זה לted במסר אישי

פלטרון

New member
ומה חשבה הבחורה ?

במיוחד מעניין אותי לדעת - מה היא חשבה על זה שהחלטת "לשפץ" את המראה שלה טיפה . ( בטח לא שמה לה ) אישית - הייתי נעלב . אבל .. פעם צילמתי את בת-דודתי, ושמתי לב שיש לה פגם אסתטי מסויים. עשיתי לה טובה, והעלמתי אותו ( לא משהו שהיא תשים לב ). התמונות היו מיועדות לכרטיס האישי שלה באתר אינטרנט מסוג תפוז. מזכיר לי שפעם בעודי מעלעל בעיתון, אני מגיע לחלק שבו יש כמה פרסומות ברצף עם אותה הדוגמנית , ובכל פעם יש / אין לה נקודות חן באיזור הצוואר. שורה תחתונה - ביצוע חובבני .

למעלה