so which team are you? Edward or Jake? or baby? קחו את זה באיזי
D daydreambeliever New member 29/2/12 #11 זה גאוני!!!! אוי, זה קרע אותי. כולם מסתכלים עליי עכשיו במשרד ותוהים למה התפוצצתי מצחקו מול המחשב בלי סיבה נראית לעין
זה גאוני!!!! אוי, זה קרע אותי. כולם מסתכלים עליי עכשיו במשרד ותוהים למה התפוצצתי מצחקו מול המחשב בלי סיבה נראית לעין
S shnia24 New member 28/2/12 #5 Team Stephanie באופן כללי ובאופן ספציפי: TEAM JACOB Vive la Resistance!-
A aviv32 New member 28/2/12 #8 רק חסר אייקון הוצאת לשון אחרי זה חחח זה כאילו: "ג'ייקוב יותר שווה מאדוארד ידה ידה ידה ידה כי בניגוד אליו- הוא לא עזב אותה" כאילו- לא משנה איזה זיוני שכל תשימי לפני המשפט הזה- זה סוגר את הפינה שלום תודה חחח
רק חסר אייקון הוצאת לשון אחרי זה חחח זה כאילו: "ג'ייקוב יותר שווה מאדוארד ידה ידה ידה ידה כי בניגוד אליו- הוא לא עזב אותה" כאילו- לא משנה איזה זיוני שכל תשימי לפני המשפט הזה- זה סוגר את הפינה שלום תודה חחח
D daydreambeliever New member 29/2/12 #10 יש לך מזל! תכננתי את זה כאחת משאלות האתגר.. אבל בסוף הורדתי אותה וכמובן שאדוארד!!!! אני נשארת נאמנה בטענתי- כל מי שמגדירה את עצמה טים ג'ייק, כנראה קראה ספרים שונים מאלו שאני קראתי...
יש לך מזל! תכננתי את זה כאחת משאלות האתגר.. אבל בסוף הורדתי אותה וכמובן שאדוארד!!!! אני נשארת נאמנה בטענתי- כל מי שמגדירה את עצמה טים ג'ייק, כנראה קראה ספרים שונים מאלו שאני קראתי...