So what?

jongler

New member
So what?

A month, less than a month just was all.... and for that to reap my name from THE LIST? hey , i love u all but that was bad realy bad! just stopping by to say hello, so : HELLO! bye 4 u all with love JonGler

היי, jongler ידידי !

איזה יופי לפגוש אותך, ממש היום שאלתי את עצמי, היכן זה נעלמת, ורציתי לשלוח לך הודעה, ובאמת, שכחתי שרציתי לשלוח לך הודעה, והנה אתה כאן ! האם זה שאתה כותב אנגלית, זה אומר שאתה נמצא בחו"ל, אם כן כתוב היכן, וספר קצת חוויות. דרך אגב, הודעה ראשונה שלך אחרי חודש, עם טרוניה שמבטאת תחושת קיפוח, איפה העוצמה הג´ונגלרית ? הביקורת הקטנטנה שלי מטרתה איננה לבקר אותך חס ושלום, אלא להזכיר לך את העוצמה, את אותה עוצמה שביטאת חזור ובטא ! עצמה שהזכירה לי בזמנו את ריש לקיש, זוכר? שרבי יוחנן ראה אותו שוחה בירדן והלך שבי אחריו,ואמר לו: "חילך לאורייתא!" (= הכח שלך לתורה !)... ועכשיו, נזכרתי בדבריו של הרבי מקוצק (אני מת עליו...), שאמר: "לא מספיק לנו להתרומם עד לשמים, אנו באנו לכאן להרים את השמים !" (בערך, ע"פ הזיכרון, מיתוך הספר "סנה בוער בקוצק" מאת אוריין) זאת עוצמה והעזה יהודית אמיתית, הא ? מה אתה אומר על כך, ג´ונגלר ידידי ? באור-יקרות ובאהבת-אמת, שולח לך לאיפה שאתה נמצא פרי מגדים

אלדד-ב

New member
hi Jony

So, how is it in USA ?? Hope relocation went fine, and that studies are fine too. why don´t you install hebrew fonts so you can make your "comeback" here ? well, take care miss you eldad

למעלה