so what is new in israel?

i am just me

New member
so what is new in israel?

did anything intresting happen lately? (i am bord so it is your job to intetane me)

לא.

נטינג איז ניו היר. הה, זה די מצחיק שכל אלה שבחו"ל כותבות באנגלית. תכתבו בהיבריש (עברית באותיות אנגליות) משעמם בגרמניה?

אה!!!!! תחזירי לי את יונתן!!!!

סהר... אני לא יודעת איך עשית את זה אבל איכשהו גרמת ליונתן להתמודד להנהגה! יום איתך וכבר הוא משתנה לי..?!?! ויאללה, תשלחו לי כבר אימייל יא זו קופים! [email protected] ותקשיבי, זוכרת שבשדה התעופה היה לנו דיבור על שיחה אחת..... אני צריכה אותה מהר!! אוי ואבוי! אתם תחזרו עוד שנות אור- אני אמות עד אז! יואו, אני לא מאמינה למה שקורה פה סהר... טוב, לפחות את שומרת עליו כמו שסיכמנו ילדונת? מגבילה אותו למספר מסוים ביום? אני מאוד מקווה שלא באמת משעמם לכם כי אז זה אומר שאתם רוב הזמן לא ביחד (כי כשביחד אז כיף- אפילו איתך סהר ;)), ואז זה נוגד את החוקה שלנו מלפני הטיסה. אז דברו איתי כבר, שלחו לי אימייל, תקשרו אליי- איכשהו תצרו איתי קשר! you must darlings! ובאמת שהכי חשוב- תהנו ממש! אה וכמובן שאל תשכחו להביא לי מתנות...!!!

i am just me

New member
from sahar

תראו אני כותבת בעברית!!! אנחנו לא באמת משועממים, יש לנו המון מה לעשות וממש נחמד לנו. עוד ניצור קשר בהמשך, אנחנו פשוט ממהרים. אז יאללה ביי סהר

למעלה