so we Down to 3...

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
so we Down to 3...

אז אנחנו כבר אחרי חודשים של צפייה בעונה המצויינת הזו בחרנו פייבוריטים, התרגשנו, בכינו ושמחנו (צ'קיזי? ) ומחר שלושה מתחרים יילחמו על הכרטיס לגמר. עקב היובש ,החלטתי לעשות לכם סקירה הכי קטנה בעולם על החמודים שלנו. אתם מוזמנים להוסיף פרטים,וידאויים,תמונות, אודיו,פנטזיות מיניות,זכרונות מפעם, וכל שיתחשק לשרשר אליהם! קדימה. מקווה שזה בסדר שאני פותח ...

NP16

New member
../images/Emo41.gifדיוויד קוק../images/Emo41.gif

דיוויד קוק. הרוקיסט המחוספס בן ה25 ממיזורי, התחיל את דרכו באמריקן איידול בצורה לא בולטת למדי. בנישת היוצר,בלי שהרשים הרבה את השופטים בבטחונו הרב, דיוויד קוק לא צלח את רשימת הפייבוריטים הראשית. אך כל זה לא המשיך זמן רב מדי,כשבעזרת HELLO , billie jean, ועוד הוכיח שאכן יש לו במה להחזיק ביטחון ואף הוכיח לסיימון שיש לו את הכריזמה שהייתה נדמית כחסרה והסתמן עד היום כפרונט ראנר. למה דיוויד קוק צריך להיות האמריקן איידול הבא? וובכן,תשאלו אותו בעצמו,כמו שאמר באודישן: "כי אני מקורי,אני מביא משהו אחר לשולחן". נו,זה נשמע יותר טוב באנגלית,וזה.

השעות

New member
Axium ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

להקה שכל מה שיצרו בה זה יצירות מופת! פשע שלא שמעתי עליהם עד היום-פשע! קוקי חייב לאחד את החברים ולתת לנו הופעה עם כל שירי המופת הללו !!!

Bleed for Me

New member
מדהים!!...

כמה שהבנאדם הזה השתנה בחצי שנה האחרונה..תראו איך הוא נראה ונשמע בתקופה של האפי טוגדר,ARN והלו ועומת MOTN וABMB..איך מבחור עם לוק אימו,שיער מגניב שכזה וקול וחוספס הוא פשוט התבגר, מיתן את השיער, מתלבש כמו כוכב ופשוט נראה ונשמע מדהים,כל הכבוד לו על השינוי וההתמדה והרצון לצאת מהקופסה ולהפוך את ההופעות הסולידיות שהוא יכל לעשות להופעות מושכות ומעולות, הוא הפגין הופעות ווקאליות,גיוון עם הגיטרה והוכיח שממש מגיע לו לזכות בטייטל ה"איידול הבא"
(איזה כיף זה שפייבוריטים עוד מהאודישנים מגיעים כל כך רחוק, רק חבל שלקרלי לא הלך..נו בקטנה חח) *כבר מחכה לאלבום שלו*

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gif

באמת שאין בזה שום דבר רע.....אני גם הרבה יותר אהבתי את הלוק הקודם שלו עם השיער הארוך והשקסי הזה
...ת'אמת אין לוק שיכול להיות לו לא יפה..הוא נראה טוב בכל תספורת או בגד!!!!!

Bleed for Me

New member
אל תבינו אותי לא נכון!

אני ממש אוהבת את הלוק האימו! היו לי תקופות כאלו בעצמי.. אבל זה יפה לראות את איך שהוא היה ואיך שהוא עכשיו, הוא לא נראה לכם בוגר יותר? כאילו מתחבר לעצמו יותר ומבין מה הוא צריך לעשות.. (לא משנה
)

ILoveBerger

New member
אני מבינה למה את מתכוונת ../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

פשוט לי יש דיי לוק אימו, אז אני קצת מגוננת עליו

Bleed for Me

New member
זה לגמריי לא נאמר כדי לפגוע בלוק האימו

שאני אישית אוהבת והוא יקר לליבי
סתם העלתי את זה כדי להראות את השינוי שהוא עבר, שהוא התבגר והכל..

ILoveBerger

New member
|ריר|../images/Emo110.gif

אחת התמונות האהובות עליי
[אוה, ואני לא עיצבתי את זה, אני לא זוכרת איפה מצאתי את זה, נראה לי בפייסבוק.] [למישהו יש את המקורי בבקשה?]

למעלה